Skip to main content

Drop together - előnyök az Ön számára, mint egy pár

Még az elkötelezett kapcsolatokban is hosszú időbe telhet, amíg végre megtalálod a tökéletes fogamzásgátló módszert. Ezért a párokat kezdetben meglepték a MISTER SIZE-vel kapcsolatos pozitív tapasztalataik. Nézze meg, mit mondanak.

Párok beszámolói

Luis & Johanna - 39 és 41 éves, Lübeckből

"Követelőzőek vagyunk - minden helyzetben".

Luis: "Már 16 éve vagyunk együtt, és mindig is nagyon jó volt a szexuális életünk. Legalábbis az én részemről."

Johanna: "Részemről nincs ellenvetés!"

Luis: "Haha, hát örülök."

Johanna: "Egy évvel ezelőtt azonban úgy döntöttem, hogy nem akarok több hormont adni a szervezetemnek, ezért abbahagytam a tabletta szedését. Ezért új fogamzásgátlót kellett keresnünk. Az óvszer a kezdetektől fogva a kedvencem volt: nagyon biztonságos és bonyolult beavatkozás nélkül a szervezetben. Emellett azt hiszem, már elég régóta gondoskodom egyedül a fogamzásgátlásról. Az óvszerrel egyenlő felelősséget vállalhatunk."

Luis: "Hogy őszinte legyek, eleinte elég szkeptikus voltam. Régen volt, de rossz tapasztalataim voltak az óvszerekkel. Gyakran nem illeszkedtek megfelelően, és az érzés csak fele olyan jó volt, mint anélkül. A szex háttérbe szorul."

Johanna: "Ez volt az, ami megfogott. Nem akartam rontani azon, amink van. Ezért kutattam utána, hogy mi lenne a legjobb megoldás az óvszerek tekintetében. Aztán az online fórumok ajánlásain keresztül rábukkantam a Mister Size-ra, és azonnal megrendeltem a Condom Sizer-t."

Luis: "Nagy rajongója vagyok a személyre szabott termékeknek (két méretre szabott öltönyöm van a szekrényemben), ezért is tetszett meg rögtön a mérés. A megérkezett óvszereket már az elejétől fogva úgy éreztem, mintha nekem készültek volna."

Johanna: "Az első alkalom óvszerrel, ilyen hosszú idő után anélkül, nagyon kíváncsi voltam, hogy elégedettek leszünk-e. De néhány perc után minden aggodalmam elszállt. Olyan szép volt, mint mindig."

Felix & Nora - 34 és 27 éves, Wittenbergből

"Elengedhetjük magunkat - és élvezhetjük életünk szórakozását".

Nóra: "Felix és én három éve vagyunk együtt. Az idő nagy részében távkapcsolatban éltünk, de hat hónappal ezelőtt Berlinbe költöztem, hogy vele éljek. Ugyanakkor saját vállalkozásba kezdtem, és egyáltalán nem megy rosszul. Szóval sok minden jár a fejemben mostanában... és olyan kevés időm van egy gyerekre!"

Felix: "Nekem is hasonló a helyzetem, ezért nagyon egyetértünk a gyermekvállalás tervezésében: egyszer majd, de kérlek, ne most."

Nóra: "De még mindig szeretünk szexelni, méghozzá sokat (nevet). Ezért nagyon óvatosnak kell lennünk."

Felix: "Az óvszer kiválasztása azonban nem könnyű számomra, mert nem átlagos péniszmérettel rendelkezem. Velünk már kétszer is előfordult, hogy szex közben kicsúszott az óvszer. Minden egyes alkalommal teljes volt a káosz, és ez még utána is stresszes volt mindkettőnk számára egy ideig. Pontosan az, amit nem akarsz szex közben."

Nóra: "Egy bizonyos ponton azt mondtam: kell, hogy legyenek olyan óvszerek, amelyek nem csak egy szabványméretet kínálnak. Nem lehetünk az egyetlenek, akiknek szükségük van egy kis egyéniségre."

Felix: "Egy haverom ajánlotta nekem a MISTER SIZE-t. Vettem egy három méretből álló csomagot tesztelésre, és az egyiknél azonnal éreztem: ez az."

Nóra: "Most már sokkal nyugodtabbak vagyunk, és ez még szórakoztatóbb."

Felelősségvállalás és közös élvezet - előnyök a párok számára

Különösen egy hosszú távú kapcsolatban érdemes próbára tenni a korábbi tapasztalatokat, és tudatosan újra megkeresni a mindkettőtök számára tökéletes fogamzásgátló módszert. Az óvszert gyakran csak vészhelyzetben használják, amikor a tabletta a mellékhatások miatt már nem jöhet szóba. Ez azonban alábecsüli az értéküket. Mert ha egy kis időt szán a megfelelő méretű óvszer megtalálására, a fogamzásgátlás könnyebb és kényelmesebb lesz, mint valaha.

Gondtalan élvezet - intenzív érzéssel az egyedi méretnek köszönhetően

A MISTER SIZE egyedi méreteivel biztosítja, hogy gondtalanul élvezhessék a közös pillanatokat. Az óvszer tökéletesen illeszkedik, anélkül, hogy elcsúszna vagy bármilyen módon beszorulna. Ugyanakkor csak egy nagyon vékony réteg van köztetek. Ugyanolyan intenzíven fogjátok érezni egymást, mint valaha, és teljesen egymásra tudtok koncentrálni.

Alkossanak egységet - a fogamzásgátláshoz és a szexhez egyaránt.

Jót tesz a kapcsolatotoknak, és így a szexuális életeteknek is, ha a fontos döntéseket közösen hozzátok meg anélkül, hogy egyikőtöknek háttérbe kellene szorulnia. Ezért a MISTER SIZE ideális feltételeket teremt a fogamzásgátláshoz: az egyénre szabott óvszerrel az érzésnek nincsenek korlátai, és a hormonális módszerek mellékhatásai végre a múlté. Ehelyett minden tekintetben jó érzéssel tölt el. Mert együtt gondoskodtatok róla, és most együtt élvezhetitek az előnyöket - a nagyszerű szex csodálatos pillanataival.