Skip to main content

Az óvszer előnyei

Amikor a fogamzásgátlás egyszerűen illik - a MISTER SIZE óvszerek előnyei

A világ legszebb dolgával teljesen el kell tudnod engedni magad - aggodalmak, idegesítő viták vagy hülye mellékhatások nélkül, amikor fogamzásgátlót használsz. MISTER SIZE óvszerünk pontosan erre való: egyedi méretének, tökéletes illeszkedésének és ultravékony latexének köszönhetően alig észrevehető, természetes érzést nyújt, ugyanakkor optimális biztonságot nyújt. Így együtt élvezhetitek az előnyöket, és gondtalanul átadhatjátok magatokat a jó érzéseknek. Mert néha tényleg ilyen egyszerű lehet.

A MISTER SIZE óvszerek előnyeinek áttekintése:

 • 7 különböző óvszerméretben - az óvszerek többé nem túl szűkek vagy túl szélesek: a 7 méret sokkal pontosabb illeszkedést tesz lehetővé a hagyományos óvszerekkel szemben, amelyek gyakran csak néhány méretben kaphatók. A szoros illeszkedés segít elkerülni az olyan problémákat, mint a fulladás, a csúszás vagy az érzékelés elvesztése, ami viszont javítja a kényelmet és az érzékelést a közösülés során.
 • Extra vékony a nagyobb érzékelésért: Vékony falvastagságunk szintén hozzájárul a teljes érzékeléshez közösülés közben, természetesen a biztonság rovására.
 • Innovatív mérési módszerek: Mindenki számára kínálunk megfelelő módszert az egyéni óvszerméret meghatározásához, a mérőalkalmazástól kezdve a kinyomtatható mérőszalagon át a Condom Sizerig egy csekkfüzet formátumú mérőeszközig. A méret megbecsléséhez használhatja a csomagolásunkat is.
 • Vegán: A gyártási folyamat során nem használunk állati eredetű termékeket.
 • Azóvszerek összes többi előnye: Természetesen a MISTER SIZE óvszerek az óvszerek összes többi előnyét is kínálják, amelyeket az oldal alján részletesen megtalálsz.

Előnyök a férfiak számára

A tökéletes pár keresése a fogamzásgátlásra is vonatkozik: ha eddig elégedetlen voltál az óvszerrel, valószínűleg csak nem találtad még meg a megfelelő partnert a legjobb darabodhoz. A MISTER SIZE az Ön személyes méretében, nincs csípés, fárasztó tekercselés vagy egyéb kellemetlen mellékhatás. Alig fogod észrevenni, és a szex közbeni érzés szokatlanul intenzív. Ugyanakkor megbízhatóan véd és biztonságos érzést nyújt - így teljesen elengedheti magát.

Szeretne többet megtudni? Tesztelőink mesélnek a tapasztalataikról.

♂ O lvassa el férfi tesztelőink tapasztalatait most

Előnyök a párok számára

A szex különösen nagyszerű, ha mindketten együtt vállaljátok a felelősséget, majd jó érzéssel adjátok át magatokat egymásnak. A Mister Size ideális lehetőséget ad erre - hiszen az ostyavékony és alig észrevehető rétegével az óvszer már nem áll közétek, hanem egyedülálló kapcsolattá válik. Így mindketten biztonságban érezhetitek magatokat és élvezhetitek a szexet annak minden intenzitásában.

Kíváncsi vagy rá? Párokkal teszteltettük - itt mesélnek a tapasztalataikról.

⚧ O lvassa el a párok beszámolóit most

Előnyök a nők számára

Eleged van abból, hogy nőként egyedül te vagy felelős a fogamzásgátlásért? A MISTER SIZE segítségével többé nem kell rossz lelkiismerettel küszködnie, ha tudatosan döntött a fogamzásgátló tabletta vagy más fogamzásgátlók ellen. Férjed, barátod vagy szeretőd mindig tökéletesen felkészült - és többé nincs okod arra, hogy ne használj óvszert.

PS: Ha még nem ismeri a szeretője méretét, egyszerűen vigye magával mintacsomagunkat és az óvszermérőt. Ez egy váratlan jégtörő lesz egy csodálatos szerelmi kapcsolat kezdetéhez.

Szeretne többet megtudni? Tesztelőinknek van mit mesélniük.

♀ O lvassa el a nők beszámolóit most

Az óvszerek előnyei általában

Mindig is kíváncsi voltál arra, hogy miért is kellene óvszert használnod? Az óvszer számos előnnyel jár, mind a szexuális egészség, mind a fogamzásgátló módszerek tekintetében.

 1. Könnyű használat: Az óvszer használata egyszerű, és nem igényel orvosi ellátást vagy hosszú távú tervezést, így sokak számára kényelmes választás.

 2. Védelem a szexuális úton terjedő fertőzések ellen: Az óvszer az egyik leghatékonyabb módja a szexuális úton terjedő betegségek, köztük a HIV átvitelének megelőzésére. Fizikai akadályt képeznek, amely megakadályozza a partnerek közötti testnedvek cseréjét, amelyek a fertőzéseket továbbíthatják.

 3. A közegészségügy támogatása: Sajnos a szexuális úton terjedő betegségek száma ismét tömegesen növekszik. Sok eset felderítetlen marad, de így is átadható másoknak. Az óvszerrel tehát a biztonságos oldalon van, különösen az új vagy változó partnerek esetében, és segít abban, hogy a betegségek ne terjedhessenek észrevétlenül.

 4. A nem kívánt terhességek megelőzése: Az óvszer könnyen hozzáférhető és hatékony módszer a terhesség megelőzésére. Helyes használat esetén a terhesség kockázata nagyon alacsony. Itt többet megtudhat arról, hogy mennyire biztonságos az óvszer.

 5. Azonnali elérhetőség és kényelem: Az óvszerek vény nélkül kaphatók, és megvásárolhatók gyógyszertárakban, szupermarketekben, sőt automatákból is. Könnyen szállíthatóak és bármikor felhasználhatóak. Természetesen online is könnyedén vásárolhat óvszert. Nem kell orvoshoz menni a receptért, és orvosi vizsgálatra sincs szükség.

 6. Nincsenek mellékhatások: A hormonális fogamzásgátló módszerekkel, például a fogamzásgátló tablettával ellentétben az óvszereknek általában nincsenek mellékhatásai. Jó választás azok számára, akik el akarják kerülni a hormonokat, vagy egészségügyi állapotuk miatt nem használhatják azokat.

 7. A felelős szexuális viselkedés elősegítése: Az óvszer lehetővé teszi, hogy Ön aktívan felelősséget vállaljon saját és partnere szexuális egészségéért.

 8. Szinte mindenki számára alkalmas: Az óvszerek a legtöbb ember számára alkalmasak, beleértve azokat is, akik allergiásak a latexre, mivel léteznek poliuretánból vagy más hipoallergén anyagból készült óvszerek is. A rossz illeszkedés miatti rossz érzés többé nem érv, mivel a MISTER SIZE óvszerek különösen érzékenyek, és 7 különböző óvszerméretben kaphatók.

 9. Nem károsítja a termékenységet: Az óvszerek hosszú távon nem befolyásolják a termékenységet. Az abbahagyás után nem késik a normál termékenységhez való visszatérés, ami néhány más fogamzásgátló módszer esetében előfordulhat.

 10. Rugalmasságot tesz lehetővé: Mivel az óvszert csak szükség esetén használják, olyan rugalmasságot biztosít, amely sok más fogamzásgátló módszerrel nem lehetséges. Ezért olyan emberek számára is ideálisak, akik nem rendszeresen szexuálisan aktívak. Ahogy az előző pontban már említettük, a termékenységet sem befolyásolják, és rugalmasan dönthet, ha kihagyja az óvszert, mert gyermeket szeretne.

 11. Változatosság és szórakozás: Az óvszerek különböző méretekben, színekben, ízekben, sőt, még textúrákban is kaphatók, amelyek változatossá és gazdagabbá tehetik a szexuális élményt.

 12. Olcsó és könnyen hozzáférhető: Más fogamzásgátló módszerekhez képest az óvszer gyakran olcsóbb, és orvosi tanácsadás vagy recept nélkül is elérhető.

 13. Lehetővé teszi a spontán szexet: Az óvszerrel a szexuális aktivitás spontán és előzetes tervezés nélkül történhet, mivel azonnal használható, és nincs átmeneti időszak a használatától a teljes terhesség elleni védelemig, mint például a tablettánál. Emellett az óvszer nem igényel rendszeres használatot, mint más hormonális módszerek a teljes védelem biztosításához. Az óvszer helyes használat esetén azonnal védelmet nyújt.

 14. Növeli a tudatosságot és a partnerek közötti kommunikációt: A fogamzásgátló módszerek megvitatása, beleértve az óvszer használatát is, javíthatja a szexuális partnerek közötti kommunikációt, és nyitottabb és őszintébb kapcsolathoz vezethet.

 15. Védelem a szexuális játékszerek számára: Az óvszer a szexuális játékszerek esetében is használható, hogy megkönnyítse a tisztítást és megelőzze a fertőzések átvitelét a partnerek között, különösen, ha a játékszereket megosztják.

Ezekkel a többszörös előnyökkel az óvszer alapvető szerepet játszik a fogamzásgátlásban és a szexuális úton terjedő betegségek elleni védelemben, és jó lehetőséget kínál a biztonságos és felelős szexualitást gyakorolni kívánó emberek számára. A MISTER SIZE óvszerek 7 különböző óvszerméretének köszönhetően szinte minden férfi számára létezik tökéletesen illeszkedő óvszer. Ez különösen kellemes és biztonságos érzést biztosít. A legjobb, ha most kipróbálja őket!

Határozza meg az óvszer méretét most

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Hírek

Az én óvszerem a MISTER SIZE

Az óvszerhasználók, akik már több óvszert is kipróbáltak, újra és újra azt írják nekünk, hogy a MISTER SIZE-ben találták meg az óvszert. Természetesen örülünk ennek, és ezért szerettük volna pontosan tudni, és másokkal is megismertetni a MISTER SIZE…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Rólunk

Az óvszerek minősége

Ahhoz, hogy ügyfeleinknek maximális biztonságot tudjunk garantálni, az első osztályú anyagok és a szigorú ellenőrzések a standard programunk részét képezik.

Kondom FAQ
Rólunk

GYIK az óvszerrel és az óvszer méretével kapcsolatban

Erhalte hier die Antworten auf alle deine Fragen rund ums Kondom, deine Kondomgröße, sowie MISTER SIZE als dein passendes Kondom.

Mister Size Kifelé a rutinból

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most

Próbáljon ki valami újat