Skip to main content

Az Ön előnyei

Amikor a fogamzásgátlás csak illik - A MISTER SIZE óvszerek előnyei

Képesnek kell lenned arra, hogy teljesen elengedd magad, ha a világ legszebb dolgáról van szó - aggodalmak, idegesítő viták vagy hülye fogamzásgátló mellékhatások nélkül. Pontosan erre szolgálnak a MISTER SIZE óvszerek: egyedi méretüknek, tökéletes illeszkedésüknek és ultravékony latexüknek köszönhetően alig észrevehetőek, természetes érzést nyújtanak, és egyúttal optimális biztonságot nyújtanak. Így együtt élvezhetitek az előnyöket, és gondtalanul átadhatjátok magatokat a jó érzéseknek. Mert néha tényleg ilyen egyszerű lehet.

Előnyök számára

A tökéletes pár keresése a fogamzásgátlásra is vonatkozik: ha eddig elégedetlen voltál az óvszerrel, valószínűleg csak nem találtad még meg a megfelelő partnert a legjobb darabodhoz. A MISTER SIZE az Ön személyes méretében, nincs csípés, fárasztó kitekerés vagy más kellemetlen mellékhatás. Alig fogja észrevenni, és a szex közbeni érzés szokatlanul intenzív. Ugyanakkor természetesen megbízhatóan védi Önt, és biztonságos érzést ad - így teljesen elengedheti magát.

Szeretne többet tudni? Tesztelőink beszámolnak tapasztalataikról.

Olvassa el tesztelőink tapasztalatait

Elengedhetjük magunkat - és élvezhetjük az életünket.

A szex különösen nagyszerű, ha mindketten együtt vállalják a felelősséget, majd jó érzéssel adják át magukat egymásnak. A Mister Size ideális lehetőséget nyújt erre - mivel az óvszer ostyavékony és alig észrevehető rétegével az óvszer többé nem áll köztetek, hanem egyedülálló kapcsolattá válik. Így mindketten biztonságban érezhetik magukat, és élvezhetik a szexet annak minden intenzitásában.

Kíváncsi vagy? Párokkal teszteltettük - itt mesélnek a tapasztalataikról.

⚧Luis& Johanna - 39 és 41 éves, Lübeckből

A fejem a felhőkben van szex közben, nem a fogamzásgátlásban

Eleged van abból, hogy nőként egyedül te vagy felelős a fogamzásgátlásért? A MISTER SIZE segítségével nem kell többé bűntudatot éreznie, ha tudatosan döntött a tabletta vagy más fogamzásgátló ellen. Férje, barátja vagy szeretője mindig tökéletesen felkészült - és többé nincs ok arra, hogy ne használjon óvszert.

PS: Ha még nem ismeri a szeretője méretét, csak vigye magával a próbapakunkat és az óvszermérőt. Váratlan jégtörője lesz egy csodálatos szerelem kezdetének.

Szeretne többet tudni? Tesztelőinknek van mit mesélniük.

 

♀Alenya- 25 éves, innen: Offenburg

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Hírek

Az én óvszerem a MISTER SIZE

Az óvszerhasználók, akik már több óvszert is kipróbáltak, újra és újra azt írják nekünk, hogy a MISTER SIZE-ben találták meg az óvszert. Természetesen örülünk ennek, és ezért szerettük volna pontosan tudni, és másokkal is megismertetni a MISTER SIZE…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Rólunk

Az óvszerek minősége

Ahhoz, hogy ügyfeleinknek maximális biztonságot tudjunk garantálni, az első osztályú anyagok és a szigorú ellenőrzések a standard programunk részét képezik.

Kondom FAQ
Rólunk

GYIK az óvszerrel és az óvszer méretével kapcsolatban

Erhalte hier die Antworten auf alle deine Fragen rund ums Kondom, deine Kondomgröße, sowie MISTER SIZE als dein passendes Kondom.

Mister Size Kifelé a rutinból

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most

Próbáljon ki valami újat