Skip to main content

Amikor hirtelen minden rendben van - előnyök az Ön, mint nő számára

Szeretné élvezni az óvszer mindenre kiterjedő védelmét, de mégis teljesen és maradéktalanul érezni partnerét? A MISTER SIZE segítségével mindkettőt megkaphatod! Alenya és Lotta beszámolnak tapasztalataikról és a megszerzett előnyökről.

Női beszámolók

Alenya - 25 éves, Offenburgból

"A fejem a felhőkben van szex közben, nem a fogamzásgátlás".

"Pár éve már szingli vagyok szenvedélyből! Szeretek új dolgokat kipróbálni - akkor is, ha férfiakról van szó. Szóval, ha szerelemről és szexről van szó, eléggé kiszámíthatatlan vagyok, de ha fogamzásgátlásról van szó, mindig biztosra megyek. Túl sok forog kockán ahhoz, hogy "majd megoldódik" mentalitással gondolkodjak. Ezért nem akarom, hogy a szexért a másikra kelljen hagyatkoznom. Én hozom meg a döntéseket: a testemről és a fogamzásgátlásról.

Amikor felfedeztem a Mister Size termékcsaládot, azonnal izgatott lettem. Ez a tökéletes felkészültség szintje, amit keresek. Most már teljesen biztos lehetek benne, hogy minden kalandomhoz a megfelelő méret van meg. Tényleg minden megfelelően illeszkedik, és semmi sem csúszik. Ugyanakkor az ultravékony anyag ultra-finomnak is érzi magát, aminek természetesen én is örülök. De legfőképp azt a biztos érzést adja meg, amire szükségem van ahhoz, hogy igazán elengedjem magam."

Lotta - 31 éves, Osnabrückből

"Számomra a szex során mindennek rendben kell lennie - mindkét fél számára".

"Én egy nagyon fizikai és érzékeny ember vagyok, ezért a szexualitás sosem volt olyan téma, amit félvállról tudtam volna venni.

Szex közben szeretnék teljesen belefeledkezni a partnerembe, és igazán beleolvadni. Ahhoz, hogy ez működjön, tényleg mindennek rendben kell lennie számomra, és mindkét félnek teljes mértékben elkötelezettnek kell lennie. Ezért fontos részlet számomra az óvszer... az is tönkreteheti az éjszakát. Ha valami nem illeszkedik megfelelően, vagy az ember csak a töredékét érzi annak, amit érezhetne, akkor az egész interakciónak annyi. Különösen rossznak tartom, amikor az óvszer felhelyezése ügyességi játékká válik, és még az is előfordulhat, hogy a kitekeréskor elszakad. A teljes örömgyilkos!

Ezért az óvszer nem csak a férfiaknak való. Ha valami baj van, azt ugyanúgy érzem."

Önrendelkezés hátrányok nélkül - a MISTER SIZE előnyei számodra, mint nő számára.

Nőként a fogamzásgátlást a saját kezébe venni minden, csak nem könnyű, a számos rendelkezésre álló lehetőség ellenére. A hormonális módszereknek, mint például a fogamzásgátló tablettának, gyakran jelentős hátrányai vannak, így a szexuális önrendelkezésért nagy árat kell fizetnie. Az óvszer sokkal egyszerűbb - ha nem lenne sok férfi érve, hogy az óvszer korlátozza az érzékelést. Szerencsére a MISTER SIZE segítségével ez az aggodalom a múlté. Ön pedig tökéletesen felkészült minden helyzetre.

Koncentrálj a lényegre - akár egy kapcsolatban ...

A szexnek mindig meg kell adni az esélyt, hogy az egyik legnagyobb pillanat legyen. Ezért a MISTER SIZE olyan feltételeket teremt, amelyek lehetővé teszik, hogy elengedd magad szex közben - anélkül, hogy aggódnál vagy a mellékhatásokon gondolkodnál. Ha mindig is úgy érezte, hogy az óvszer elveszi a szeretkezés intenzitását, most csodálatos élményben lesz része. Mert ha az óvszer tökéletesen illeszkedik, néhány másodperc alatt átgördül, és alig észrevehető mindkettőtök számára. Teljesen elmerülhettek egymásban, és élvezhetitek az együttlét csodálatos pillanatait.

...vagy egy egyéjszakás kaland során...

Még akkor is, és különösen akkor, ha egyedülálló vagy, az óvszer a legjobb fogamzásgátló eszköz - mert ha olyan valakivel szexelsz, akit (még) nem ismersz, a biztonság mindig az első helyen áll. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármilyen korlátozást el kell fogadnia. Ha mindig magánál tartja az egyik próbacsomagunkat és a Condom Sizer-t, pillanatok alatt megtalálja a megfelelő méretet, és élvezheti az egyéjszakás kalandot annak teljes intenzitásában. Csak próbálja ki.