Skip to main content

Méret kereső

Óvszer méretek a Mister Size-nál - olyan egyéni, mint amilyen te vagy

A cipő, az ing és a kabát persze mindig tökéletesen passzol, de gondoltál már a megfelelő óvszer méretére? A MISTER SIZE mostantól véget vet az egyméretű és az XXL méretnek. Ehelyett egy olyan érzésre hű óvszert kap, amely úgy illeszkedik, mint egy kesztyű. Biztosan érezni fogod a különbséget - mert mostantól újra tiszta szexnek fogod érezni.

A MISTER SIZE alkalmazás: Úttörőknek és a technológia szerelmeseinek

Szereted a technikai újításokat, és szeretnéd most azonnal megtudni a személyes óvszer méretét? Akkor használd a MISTER SIZE mérőalkalmazásunkat, és mérj közvetlenül mobiltelefonoddal vagy táblagépeddel.

Mérjen most

Klasszikus karakterek esetében: MISTER SIZE mérőszalag

Természetesen a klasszikus módon is mérheti magát. Mindössze annyit kell tennie, hogy kinyomtatja a MISTER SIZE mérőszalagunkat, és máris nekiláthat.

Mérőszalag letöltése

A megfelelő óvszer méret - Miért érdemes mérni!

Miért olyan fontos az egyéni óvszer mérete? Tényleg megéri? Itt megtudhatja, mi a különbség a standard és a just right között.

A megfelelő óvszer méret

Óvszer mérettáblázat

A pénisz hossza nem játszik szerepet a megfelelő óvszerméret kiválasztásában, csak a szélesség, mert az óvszereket mindig szükség szerint lehet hosszában kitekerni. Ha az óvszer mérete megfelelő, a nem kívánt terhesség elleni védelem akkor is garantált, ha az óvszer egy kicsit túl rövid, de a tökéletes méret azt jelenti, hogy nem csúszik le és nem szorít.

Az óvszer méretét mindig milliméterben megadott névleges szélességként adják meg, pl. 47 mm, 60 mm vagy 69 mm. Ez a névleges szélesség az óvszer lapos fekvéséből adódik. Ennek a mérésnek azonban kevés köze van a valósághoz, mivel a pénisz kerek és nem lapos. Annak érdekében, hogy ajánlást adhassunk Önnek a megfelelő óvszerméretre vonatkozóan, létrehoztunk egy átváltási táblázatot.

Egyszerűen mérje meg merev péniszét a legvastagabb résznél, például egy madzaggal vagy mérőszalaggal. Ezután leolvashatja a megfelelő méretet az alábbi mérettáblázatból az óvszereinkhez:

Óvszer mérete

A pénisz kerületére

A pénisz átmérője

Méret 47

9,5 - 10 cm

3,02 - 3,18 cm

Méret 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Méret 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Méret 57

12 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Méret 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Méret 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Méret 69

Több mint 15,5 cm

Több mint 4,93 cm

Csak próbáld ki ...

Miért töltene időt méréssel, ha egyszerűen kipróbálhatja? Ha szeretné azonnal kipróbálni a MISTER SIZE-t, és már van egy nagyjából pontos elképzelése az óvszer méretéről, akkor azonnal megrendelheti az egyik praktikus próbakészletünket. A készletek három különböző, de egymás mellett elhelyezkedő méretű csomagból állnak. Ön dönti el, melyik óvszer illik a legjobban Önhöz! Egy kis tipp: Ha a boltban találkozol a MISTER SIZE-vel, a középen lévő sötétkék sáv segít kitalálni a megfelelő méretet...

Próbáld ki most

Mutasd meg a nagyságot - a megfelelő óvszerrel könnyű

Miért vannak különböző méretű óvszerek?

Minden ember egyedi - ez vonatkozik a jellemére és a testére is. Ezért szoktunk ruhákat próbálni, mielőtt megvásárolnánk őket. Végül is azt akarjuk, hogy minden tökéletesen illeszkedjen, és mindenhol jól érezzük magunkat. Csak az óvszerrel néha úgy tűnik, mintha minden pénisz egyforma lenne. De bizonyára észrevették, hogy ez egyáltalán nem igaz. Ezért mi a MISTER SIZE-nél azt mondtuk magunknak, hogy teljes mértékben igazságot akarunk szolgáltatni a férfiak sokszínűségének - hét különböző méretű óvszerrel, amelyek közül az egyik tökéletesen illik Önhöz. Az érzésbeli különbség azonnal észrevehető. És persze biztonságosabb is, mert most már minden tökéletesen illeszkedik.

Milyen méretek vannak egyébként?

A legtöbb óvszer csak standard méretben kapható. A névleges szélesség általában 52 mm és 54 mm között van. Vannak XXL óvszerek is, amelyek névleges szélessége általában 55 mm és 57 mm között van. Látja tehát: a választék valóban nem túl széles. És ha nem illeszkedik ebbe a mintába, akkor a legtöbb óvszerrel mindig problémái lesznek. Vagy túl lazák, vagy kényelmetlenül szorítanak és szorítanak. Így nem csoda, hogy sok férfi inkább az óvszer nélkülözését választja - ami persze szintén nem jó ötlet.

E problémák elkerülése érdekében a MISTER SIZE hét különböző méret közül választhat - 47 mm és 69 mm közötti névleges szélességgel. Ez megkönnyíti, hogy végre olyan óvszert használjon, ahol az összes bosszantó mellékhatás már nem jelentkezik. Így teljes mértékben a világ legszebb dolgára koncentrálhatsz.

Hol szerepel az óvszer mérete a csomagoláson?

A Mister Size-nál az Ön személyes óvszermérete jól látható, mint egy színes szám 47-től 69-ig a csomagolás elején. Így mindig láthatja első pillantásra, hogy a megfelelő méretet vásárolja-e meg. Ezen kívül minden óvszercsomagolás hátoldalán van egy rövid kötelező szöveg, amely az óvszer méretét szabványos szélességűként vagy névleges szélességűként jelzi. Például a 60-as óvszer méret 60 mm-es szabványos szélességnek felel meg, és ugyanez vonatkozik a többi méretre is.

Tudja meg a saját óvszer méretét

Ha még nem ismeri a saját óvszerméretét, három egyszerű módszerrel megtudhatja:

PDF Óvszer méretek Mérőszalag

MISTER SIZE mérőszalag

Egyszerűen nyomtassa ki, mérje meg és olvassa le

Óvszer Sizer

Óvszer Sizer

A praktikus Condom Sizer-t ingyen kapja tőlünk

Mister Size 3 csomag

Csomagolás

A csomagoláson lévő sötét sáv segítségével, ha nagyjából meg tudja becsülni a méretét.

Kezdje el azonnal, és hamarosan élvezni fogja a nagyszerű szexet óvszerrel.

Tudjon meg még többet az óvszerekről

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Szexuális ismeretek az óvszerről

A megfelelő óvszer méretének meghatározása 4 egyszerű lépésben

A megfelelő óvszerméret használata fontos a megfelelő védelemhez. Itt megtudhatja, hogyan határozza meg a megfelelő méretet 4 egyszerű lépésben.

Kondom Anwendung
Tippjeink az óvszerekkel kapcsolatban

Óvszer használata

Mit kell szem előtt tartani az óvszer használatakor? Íme a legfontosabb tippek az óvszer használata előtt.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Szexuális ismeretek az óvszerről

Óvszerek és óvszerméretek: Minden kérdésére választ kap

Minden, amit az óvszerekkel és az óvszerméretekkel kapcsolatban kérdezhetsz, ebben a bejegyzésben megtalálod a választ. Kattintson most, ha többet szeretne olvasni.