Skip to main content

A megfelelő óvszer méret - ezért érdemes méricskélni

Mindig is úgy érezted, hogy az óvszer zavar és elveszi az érzés egy részét? Akkor van egy jó hírünk az Ön számára: nem az óvszerrel általában, hanem inkább az óvszer kiválasztásával és méretével van a baj. Ha megtalálta a megfelelőt, alig fog különbséget érezni, és végre teljes mértékben élvezheti a szexet, akár gumival is.

Tökéletes illeszkedés az értelmetlen fasz összehasonlítás helyett

Már nem titok, hogy a jó szex nem a méreten múlik. Ezért fontos a méreted a MISTER SIZE számára - de csak azért, hogy tökéletesen illeszkedj a következő szeretkezésre. A megfelelő méretben a legjobb darabod és az ultravékony óvszer olyan egységet alkot, amely végül teljesen elfeledteti veled, hogy egyáltalán ott van. Nincs több kellemetlen érzés, csak nagyszerű szex.

Az óvszer méretének meghatározása egyszerű!

Mielőtt megrendelné az első MISTER SIZE csomagját, természetesen először is meg kell tudnia, hogy mekkora a személyes óvszer mérete. Három nagyon egyszerű módszert dolgoztunk ki az Ön számára:

Sötét csík a Mister Size csomagolásán

Sötét csík a csomagoláson

Az óvszer méretét könnyen megbecsülheti a csomagoláson található sötét csík alapján is. A szélesség minden csomagon más és más, akárcsak az óvszer mérete. Ha az Ön merevedő pénisze olyan széles, mint a csík, akkor ez az óvszer mérete valószínűleg illik Önre.

Tudjon meg többet

Mérőszalag ikon

MISTER SIZE mérőszalag - mérjen, mint egy megbízható szabó

Ha inkább a klasszikus módon szeretne mérni, egyszerűen nyomtassa ki a MISTER SIZE mérőszalagunkat. Vágja ki, és óvatosan helyezze az erekciós pénisze köré. Ezután könnyen leolvashatja a személyes óvszer méretét.


Vigyázat: Nyomtatáskor válassza a "nincs" értéket az oldalbeállításhoz, hogy a mérőszalag méretarányosan kerüljön kinyomtatásra.

Nyomtasson most

Óvszer Sizer

Condom Sizer - a méret specialista a legjobb darabodhoz

Inkább a valódi, a feladatra készült szerszámok érdeklik? Akkor a Condom Sizer az Ön által választott mérőeszköz. Ezzel a praktikus, csekk-kártya formátumú eszközzel pillanatok alatt és teljes pontossággal meghatározhatja egyéni méretét. És mostantól a szex közben a lényegre koncentrálhatsz: Forró pillanatok zökkenőmentes kapcsolatban.

Bővebben

Természetesen nőként is ...

Az óvszer nem csak a férfiaknak való. Ha inkább jóval a randi előtt készülsz, vagy szeretnél valami jót tenni a kedvesednek, természetesen ugyanúgy mérhetsz. A legjobb, ha nálad van a gyakorlati mintacsomagunk - így rögtön el is kezdheted.

Hét óvszer méret - és az egyik a tiéd

Megmérte már magát? Akkor itt az ideje a személyes óvszerének. A MISTER SIZE hét különböző változatban kapható, és most már tudod, melyik lesz az új társad mostantól. Így nem számít, hogy a megfelelő óvszer 47 mm-es, 60 mm-es vagy akár 69 mm-es - mostantól sokkal jobban élvezheti a szexet óvszerrel. Szóval most felszerelkezhetsz, aztán irány a következő ölelkezési maraton a kanapén, vagy a következő kaland.