Skip to main content

Óvszer használata - a Mister Size hivatalos útmutatója

Mit kell szem előtt tartani az óvszer használatakor? Hogyan kell helyesen használni az óvszert? Az óvszerhasználatról itt olvashat többet.

Mielőtt elkezdené

A Mister Size óvszereit alapvetően könnyű és szórakoztató használni. Megfelelő használat esetén segítenek megelőzni a terhességet és a szexuális úton terjedő betegségek átvitelét. Az optimális védelem érdekében tudnia kell, vagy ki kell találnia a megfelelő óvszerméretet. Az óvszerhasználati utasításokat a cikk végén találja, és természetesen hivatalosan minden óvszercsomagban.

Ha megtalálta a megfelelő óvszert, nézze meg alaposan az egyes óvszercsomagokat, és ellenőrizze, hogy nem sérült-e meg. Ha a csomagolás nyilvánvalóan sérült, dobja ki az óvszert. Saját és partnere biztonsága érdekében csak sértetlen óvszert használjon.

Az óvszer felhelyezése előtt teljes erekcióval kell rendelkeznie. Ne próbálja meg az óvszert a péniszére húzni, amíg az nem kemény. Ha a péniszed kemény, akkor felteheted az óvszert, de ezt mindig a partnereddel való első érintkezés előtt kell megtenned, mert néha egy kis mennyiségű sperma kijöhet az orgazmus előtt.

Lépésről lépésre útmutató az óvszer felhelyezéséhez

Az óvszer felhelyezése nagyon egyszerű. Egy külön blogcikkben már részletesen leírtuk, hogyan kell helyesen felhúzni az óvszert.

Közvetlenül az utasításokhoz

Használat után

Az orgazmus után a lehető leghamarabb, de mindenképpen mielőtt elernyedne, húzza ki teljesen a péniszét az óvszerrel együtt a partneréből. A biztonság kedvéért a legjobb, ha az óvszert kihúzás közben megfogja, hogy megakadályozza az óvszer lecsúszását és a sperma esetleges kiszivárgását.

Használat után kérjük, ne dobja a használt óvszert vagy bármilyen más, nem WC-piernek minősülő tárgyat a WC-be. Ellenkező esetben a lefolyók valamikor eldugulhatnak, és senki sem akar ilyen bajt a világ legjobb dolga után. Az óvszereket mindig a normál háztartási hulladékba kell dobni.

A legfontosabb tanácsok a Mister Size óvszer használata előtt

  1. Ha további kenőanyagra van szükség, használjon vízalapú kenőanyagot.
  2. Ne használjon olaj alapú síkosítókat, például vazelint, ásványi olajat és testápolót, mivel ezek meggyengíthetik az óvszert, és később a termék meghibásodását okozhatják. Ez vonatkozik egyes helyi gyógyszerekre (helyileg alkalmazott gyógyszerek, például kenőcsök vagy krémek) is, amelyeket a péniszre vagy a hüvelyre alkalmaznak. Ha bizonytalan az óvszerrel együtt alkalmazott gyógyszerek hatásait illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
  3. Ne használja az óvszert, ha a gumi anyaga ragadós vagy törékeny, vagy ha az egyedi csomagolás nyilvánvalóan sérült.
  4. A lehető leghamarabb, de legalább 72 órán belül forduljon orvoshoz, ha az óvszer használat közben szivárog vagy kiszakad.
  5. Az óvszerek csak egyszer használatosak. Az újrahasznált óvszerek növelhetik a sérülés és a fertőzés kockázatát.
  6. A latex óvszer megfelelő használata esetén minden alkalommal, amikor szexuális kapcsolatot létesít, segít megelőzni a terhességet, és csökkenti a HIV/AIDS és más szexuális úton terjedő fertőző betegségek átvitelének kockázatát.
  7. Egyetlen fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%-os védelmet a terhesség, illetve a HIV és a szexuális úton terjedő betegségek átvitele ellen. Ha azt gyanítja, hogy Ön vagy partnere terhes vagy megfertőződött, azonnal forduljon orvosához.
  8. Ez a termék természetes latexet tartalmaz, amely allergiás reakciókat okozhat, beleértve az anafilaxiás sokkot is. Ha allergiás a természetes latex termékekre, használat előtt konzultáljon orvosával.
  9. Hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolja.
  10. Gyermekektől távol tartandó. Felfújt vagy eltört óvszerekből eredő fulladásveszély.
  11. Az óvszer használata orális szex közben növeli a fulladás kockázatát.
  12. Az anális szex közbeni extra síkosító használata csökkentheti a sérülés kockázatát.
  13. Az óvszer laikusok - felnőtt férfiak vagy nők - számára készült orvosi eszköz.
  14. A termékkel kapcsolatos minden súlyos eseményt jelenteni kell a gyártónak és a felhasználó és/vagy a beteg lakóhelye szerinti tagállam illetékes hatóságának.
  15. Ezek az óvszerek megfelelnek az ISO 4074 / EN ISO 4074 nemzetközi szabványoknak.

Valami még mindig nem világos?

Kérdése van a Mister Size óvszer használatával kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. Számos kérdésre választ találhat a GYIK-ben is.

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most