Skip to main content

A tiszta érzés! - Előnyök az Ön számára, mint férfi

Amikor az óvszer úgy illeszkedik, mint egy második bőr, a szex teljesen más érzés. Itt olvashat más férfiak tapasztalatairól a MISTER SIZE-vel kapcsolatban - és arról, hogy megéri-e a különbség.

Férfiak beszámolói

Matteo - 32 éves, Aachen

"Az én tökéletes méretem, az én tiszta érzésem".

"Hogy őszinte legyek, sosem gondoltam sokat az óvszerekre. Csak azt vettem meg, ami a polcon volt - valahogy mindig megfelelt. Aztán véletlenül rábukkantam a MISTER SIZE-ra, és azt gondoltam: most már csak ezt fogom kipróbálni. Amúgy is eléggé kísérletező kedvem van, ha szexről van szó, és gyakran veszek néhány szokatlan kiegészítőt, miért ne próbálnám ki az óvszerekben rejlő újdonságokat is?

Amikor először használtam a MISTER SIZE-t, meglepődtem, hogy az egyéni illeszkedés mekkora különbséget jelentett. Otthon rendeltem az óvszer méretezőt, és megtaláltam a pontos méretemet - őszintén szólva egy másikat, mint gondoltam -, és megérte. A vékony anyag és a nagyszerű illeszkedés miatt az óvszer rögtön második bőrnek érezte magát. Szerintem a szex mindig jó, de ez egy másik történet volt. Az érzés sokkal intenzívebb volt, mint amit korábban tapasztaltam. Nem gondoltam volna, hogy a méret ekkora különbséget jelent.

Kay - 26 éves, innen: Neu-Ulm

"Nem vagyok 0815 - ezért van szükségem olyan óvszerekre, amelyek nem".

"A megfelelő óvszerméret megtalálása kezdettől fogva problémát jelentett számomra. A péniszem egy kicsit kisebb az átlagosnál. Ez soha nem befolyásolta az önbecsülésemet - eddig minden partnerem nagyon elégedett volt a teljesítményemmel -, de el tudom képzelni, hogy más férfiaknak, akik nem olyan jól felszereltek, gondot okozhat. Ráadásul ott állsz egy polc előtt, és arra gondolsz: miért nincs itt semmi, amiről úgy érzem, hogy a hozzám hasonló férfiakra gondoltak? Mintha csak egyetlen embertípus létezne, mindegyik pontosan ugyanolyan méretekkel. A ruhákkal sem teszik ezt. Hála Istennek!

Amikor megláttam a MISTER SIZE-t és a széles méretválasztékot, az első gondolatom az volt: Miért nem csinálja ezt mindenki? Különböző péniszek vannak, így különböző óvszereknek is kell lenniük. Számomra ez határozottan teljes megkönnyebbülés volt. Elsőre eltaláltam a méretemet, és az óvszerek tökéletesen illeszkedtek. Azonnal észrevettem a különbséget az ágyban: nincs többé csúszás és nincs többé félelem attól, hogy az óvszer leesik, vagy - ami még rosszabb - beszorul. Csak ajánlani tudom, hogy minden férfi legyen olyan válogatós az óvszereket illetően, mint amilyen válogatós a ruháit illetően.

Személyre szabott óvszer az Ön személyes méretében - előnyök a férfiak számára

Sok férfi kritikusan viszonyul az óvszerhez. Ennek oka gyakran a fiatalkori rossz tapasztalatok vagy az óvszerekről hallottak: hogy kényelmetlenek, elveszik az érzést, beszorítanak és elszakadnak. Érdemes azonban ismét megkérdőjelezni ezeket a tárolt előítéleteket - mert a megfelelő méretben a MISTER SIZE óvszer számos előnnyel jár:

Intenzív érzés optimális védelemmel

A MISTER SIZE segítségével a szex ugyanolyan intenzív, mint óvszer nélkül. Az egyetlen ostyavékony réteg lehetővé teszi, hogy minden érintést érezzünk, ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy teljesen elengedjük magunkat. Mert nem kell aggódnia a fogamzásgátlás és a biztonság miatt - a más fogamzásgátló módszerekkel járó hátrányok és kockázatok nélkül. Ráadásul az óvszereken található, kissé bőségesebb síkosító réteg biztosítja, hogy a szeretkezés még jobban induljon.

A MISTER SIZE segítségével önmagad lehetsz, mint férfi.

Persze buta érzés, amikor az óvszer vagy nem illeszkedik elég szorosan, vagy a felhelyezése ügyességi és erőpróbává válik. A tökéletes óvszer könnyen letekerhető és úgy illeszkedik, mint egy második bőr - ez a MISTER SIZE számára természetes. Ha egyszer megtalálta a személyes méretét, nincs többé csipkedés és szorítás. Az óvszer egyszerűen illeszkedik Önhöz, függetlenül a legjobb darab méretétől. Így még óvszerrel is teljesen önmagadnak érezheted magad - és férfiként is élvezheted a nagyszerű szexet. A legjobb, ha azonnal kipróbálod.