Skip to main content

Az én óvszerem a MISTER SIZE

Az óvszerhasználók, akik már több óvszert is kipróbáltak, újra és újra azt írják nekünk, hogy a MISTER SIZE-ben találták meg az óvszert. Természetesen örülünk ennek, és ezért szerettük volna pontosan tudni, és másokkal is megismertetni a MISTER SIZE óvszerrel kapcsolatos tapasztalataikat: ezért elindítottuk a "Az én óvszerem a MISTER SIZE" kampányt.

A MISTER SIZE felhasználók megírhatták nekünk a MISTER SIZE-vel kapcsolatos tapasztalataikat, és cserébe 36 csomag MISTER SIZE-t kaptak.

Íme az eredmények és a tesztelők visszajelzései:

Évek óta együtt vagyunk, és nem akarunk gyereket. A barátnőm nagyon egészségtudatos és meggyőződéses vegán. Eddig az volt a probléma, hogy az óvszerek meglehetősen lazák rajtam. Ezért egyikünk sem tudott igazán elengedni, mert mindig aggódtunk egy kicsit, hogy lecsúszik az óvszer, vagy hogy a sperma kiszivárog. Orgasmus együtt? Tényleg nehéz.....! A barátnőm meglátta a Müller drogériában a MISTER SIZE-t, és azonnal magával hozta ezt a TEST SET-et. Mindketten nagyon jól érezzük magunkat a 49-es méretben, semmi sem csúszik. Ettől tényleg jól érzed magad. A Mister Size tehát nem csak az én óvszerem, hanem valójában a mi óvszerünk.

Andreas, 38 éves

Az egyik kedvenc influencerem, aki maga is anyuka, bemutatta a MISTER SIZE-t. Szerintem az óvszer nagyszerű számunkra, mert szeretnénk még egy gyermeket, de még nem. Sajnos a kedvesemnek erekciós problémái vannak az óvszerrel, és ez egyszerűen nem szórakoztató. Ezért kipróbáltuk a MISTER SIZE-t az ő méretében. Ez tényleg sokat számít. Az óvszer nélkül még mindig a legjobb, de a MISTER SIZE mindenképpen jó megoldás. Mivel az ő méretében alig van választék, a MISTER SIZE nem csak az én óvszerem, hanem a mi óvszerünk.

Celina, 31 éves

A kapcsolataim általában nem tartanak sokáig. Emellett óriási mellékhatásaim vannak, amikor beveszem a tablettát. Ezért az óvszer a megfelelő fogamzásgátló számomra. Sajnos, mindig azt kellett hallanom a férfiaktól, hogy nem akarnak óvszert használni, mert elvágja a vért, és akkor nem tudják megtartani az erekciót, és ez igaz..... Aztán egy barátom ajánlotta nekem a MISTER SIZE-t. És valóban, ha az óvszer illik, az óvszer igen vagy nem sokkal kevésbé kérdéses. Ráadásul nagyon szépek és hűek a tapintáshoz! Mindig több méret van nálam a biztonság kedvéért. Ezért a MISTER SIZE az én óvszerem.

Sandra, 32 éves

2 éve boldogan egyedülálló vagyok, és állandó randizási módban vagyok, de a Durex és a Ritex óvszerek nem illeszkedtek olyan jól, és gyakran megölték a hangulatot szex közben, mert az érzés nem volt ott. Amint egy nő ragaszkodott ahhoz, hogy óvszert használjunk, eléggé elbizonytalanodtam, és ez kissé kikapcsolt. Aztán felfedeztem a Mister Size hirdetést a Lovoo-n, és rendeltem egy próbacsomagot a legnagyobb méretben, és a 64-es méret tökéletesen illeszkedett. Azóta számomra már nem kérdés, hogy óvszert használok-e, és nem fontos számomra, hogy óvszerrel vagy anélkül, mert mindkettő remekül működik és nagyon érzéki. Számomra ez már nem lehetséges Mister Size nélkül, még ha fogamzásgátlásról is van szó, most még mindig biztosra megyek anélkül, hogy lemondanék az intenzív érzésről.

Ben, 29 éves

Az óvszerem MISTER MÉRETŰ! Ez rád is igaz? Ezután írja meg nekünk részletes tapasztalatait a hozzájárulásával, hogy itt közzétehessük, és köszönetképpen küldünk Önnek egy 36-os csomagot a méretében.

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most