Skip to main content

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

öt ötlet a teljes szerelmi élethez

A szex csodálatos dolog - ha nem is a legszebb dolog a világon. Egy kis időt ad a mindennapi életből, és néhány pillanatra teljesen elmerülhetünk a kellemes érzésekben. A jó szex egy kicsit közelebb visz minket ahhoz a személyhez, akivel ezeket a pillanatokat együtt töltjük. És ez olyan kis boldogságérzetet kelt bennünk, amely néha sokáig tart, és új erőt ad az előttünk álló feladatokhoz. De mitől is lesz valójában jó a szex? Mit tehetünk azért, hogy valóban olyan csodálatos legyen, mint képzeletünkben és a romantikus filmekben? Mert néha nem egészen úgy működik, ahogyan szeretnénk. A nem kielégítő szexuális élet pedig gyorsan kihívássá válhat egy kapcsolat számára. Hogyan lehet ezt elkerülni? Olyan érzéki pillanatokat kívánunk, amelyek táncra késztetnek benneteket. Ezért van öt olyan lépésünk, amely ezt lehetővé teszi:

1. lépés

Szabadulj meg a teljesítménykényszertől és a perfekcionizmustól! A jó szex egyszerűen ...

Valószínűleg már tapasztaltad, és talán még a How I Met Your Mother című sorozatban is láttad: Hetekig és aprólékos részletességgel tervezed a tökéletes szilvesztert - aztán megint minden balul sül el, és az este a közepestől a teljes katasztrófáig terjed. Ennek oka viszonylag egyszerű: a saját tökéletességünk útban van. Minél részletesebben tervezel valamit, és minél magasabbak az elvárásaid, annál nagyobb az esélye annak, hogy valami nem fog jól sikerülni, és rosszul fogod érezni magad emiatt. Te is feszült vagy. És amikor feszült vagy, sokkal könnyebb hibázni. Szabadítsd meg magad ezektől a dolgoktól, és vedd lazábban a dolgokat - különösen, ha a szexről van szó. A szerelmi életed nem verseny, nem kell bizonyítanod senkinek semmit. Ez vonatkozik egymásra és rátok is, mint párra másokkal szemben. Nincsenek szabályok arra vonatkozóan, hogy a szexnek mennyire jónak kell lennie. Arra sincs szabály, hogy boldog párként milyen gyakran szexeljetek. Ne hasonlítgassátok magatokat másokhoz, hanem inkább magatokra koncentráljatok. Mindig azt teheted, amitől jól érzed magad. Az elvárások nyomása nélkül általában sokkal jobban sikerül, mint ahogyan azt elképzelted.

2. lépés

Vegyen részt a helyzetben - és maradjon spontán.

Az első lépés kéz a kézben jár azzal a hajlandósággal, hogy először teljesen elfogulatlanul belemerüljünk a helyzetbe. Lehet, hogy eredetileg valami egészen mást képzeltél el, vagy hirtelen történik valami, amire nem számítottál. Ez rossz dolog? Épp ellenkezőleg: a váratlan pillanatok lehetőséget adnak arra, hogy új és gyakran nagyon izgalmas élményekben legyen részünk - ha nem állunk az útjukba. Például egy jó szándékú masszázs hirtelen forró szerelmi kalanddá válhat. Vagy a tervezett heti szex átalakulhat egy meghitt, összebújós estévé, ami a maga módján legalább olyan szép. Lehet, hogy hirtelen elfáradtok, és a remélt csúcspont helyett egymásba fonódva alszotok el. Tényleg dühös akarsz lenni emiatt? Vagy inkább élveznéd, hogy ezeket a különleges pillanatokat megoszthatod egymással? Lehet, hogy a kedvesed valami újdonsággal lep meg - és váratlanul életed legjobb szexét élheted át. Mindig adjon esélyt az eseményeknek, kapcsolódjon be a helyzetbe, és maradjon spontán. Mindaddig, amíg nem sérted meg az elveidet, és nem ártasz másoknak a folyamat során, ez a legjobb előfeltétele a nagyszerű szexnek.

3. lépés

Legyen nyitott, és legyen bátorsága kísérletezni.

Az emberek a szokások teremtményei. Hajlamosak vagyunk újra és újra ugyanúgy csinálni a dolgokat, és nem sokat változtatunk, amíg az működik. Ez azonban gyakran ahhoz vezet, hogy a dolgok idővel elveszítik vonzerejüket. A szex esetében ez a szokásforma gyorsan örömgyilkossá válik. Ezért jó, ha egy kicsit nyitottabbak vagyunk, és kipróbálunk valami újat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden nap új pozíciót kell kipróbálnod. Elég, ha az együttlét pillanatait új szemszögből közelítjük meg: a megszokott rutin helyett új módon fedezzük fel a másik testét, variáljuk az érintés módját, esetleg az ágy vagy a kanapé helyett a konyhaasztalt használjuk. Ha úgy találjátok, hogy mindketten egy kicsit kísérletezőbbek lesztek, a szexuális játékok is nagyszerű kiegészítői lehetnek. Annyi lehetőség van - és a közös kis kalandok erősítik a köteléket. Ez egyébként nem csak a szexre vonatkozik, hanem az élet számos más területére is.

4. lépés

A jó szex beszélgetést is jelent - beszélgessetek tehát gondolataitokról, tapasztalataitokról és vágyaitokról.

Sok ember számára a szex sajnos még mindig tabutéma, amiről alig beszélnek. De honnan fogod tudni, hogy mit szeret a partnered, ha nem beszéltek róla? A nyitottság itt hihetetlenül vonzó lehet. Mert a jó szex mindenekelőtt akkor lehetséges, ha ismered a vágyaidat, és tudod, mi az, ami igazán beindítja a másikat. Nyitottsággal és egy kis kísérletezéssel kombinálva olyan élmények nyílnak meg előtted, amelyekről korábban csak álmodhattál. Néha csak apró dolgok jelentenek hatalmas különbséget. Beszélgessetek egymással - megéri! Ez egyébként a középső pillanatokra is vonatkozik: adjatok egymásnak tippeket, és mutassátok meg egymásnak, ha valami különösen izgatja a másikat. Ezt megteheti szavakkal, de gesztusokkal, kifejező légzéssel vagy nyögéssel is. Különösen a férfiaknak esik ez eleinte nehezére - de a hatás annál figyelemreméltóbb.

5. lépés

Teremtsék meg a legjobb feltételeket a közös kikapcsoláshoz.

Képzelje el, hogy az érzelmek magaslatán van, és hirtelen megcsörren a telefon. Vagy helyet változtatsz, és hirtelen a mennyezeti lámpa rendkívül idegesítő módon elvakít, vagy a túlcsorduló szemetes tompa szemmel bámul rád. Hogy ne veszítse el a kedvét az ilyen zavaró tényezők miatt, már előre meg kell teremtenie a jó hangulatot: kellemes világítással (pl. gyertyákkal), hangulatos zenével és a lehető legkevesebb teret adva mindenféle zavaró tényezőnek. Ön tudja a legjobban, hogy mi a jó Önnek - ezért alakítsa ki a helyzetet úgy, ahogyan Önnek tetszik. Természetesen a fent említett perfekcionizmus nélkül. És egy quickie esetében a dolgok másképp is mehetnek. Csak úgy, hogy egymásra találjatok, és élvezzétek. Ugyanez vonatkozik az elmére is: hogyan lehet jó szexelni, ha a gondolataid még mindig a teendők listáján vagy a közelgő vizsgán járnak? Szánjatok teret egymásnak, és tartsátok az elméteket a lehető legkevésbé szabaddá más dolgoktól. Végül is, erről később is gondoskodhatsz. Vagy várhatsz a szeretkezéssel, amíg ezek a feladatok el nem végeznek. A legjobb, ha előzetesen tisztázzuk, hogy mi a fontos a szex szempontjából. Mert ha a szeretkezés közepén kell megbeszélni a fogamzásgátlással kapcsolatos kérdéseket, vagy percekig kell óvszereket keresgélni, a kérdés valószínűleg azonnal elintéződik, vagy az azt követő szex a legjobb esetben is rendben lesz. Ha helyette a megfelelő óvszert húzza fel, zökkenőmentes lesz az átmenet az előjátékból a forró fázisba, és teljesen elengedheti magát. Egyébként az óvszer felhelyezését játékos módon is megközelíthetitek, és közösen rituálét csinálhattok belőle. Bosszantó megszakítás helyett még jobban felforrósítja a vágyat. Csak próbálja ki.

És most? - Élvezd a pillanatot nagyszerű szexszel.

Öt lépésünkkel megteremtheted a legjobb feltételeket a nagyszerű szexhez - kezdd hát azonnal, és élvezd az együtt töltött időt. Ha fogamzásgátlásról van szó, természetesen számíthat a MISTER SIZE-re. Itt megtudhatja, hogy miért:

És ha van más jó ötleted is, oszd meg velünk. Csak írjon nekünk egy megjegyzést vagy üzenetet. Már nagyon várjuk.

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most