Skip to main content

Mister Size - igazi nagyság az óvszer minősége szempontjából is

Ahhoz, hogy ügyfeleinknek maximális biztonságot tudjunk garantálni, az első osztályú anyagok és a szigorú ellenőrzések a standard programunk részét képezik. Ezért világszerte óvszerhasználók milliói élvezik a Mister Size magas minőségét, ami a több mint 20 éves iparági tapasztalatnak köszönhető.

Nyersanyagok

A Mister Size óvszerek egyedülálló természetes gumilatex-keverékből készülnek, amely különösen puha, szakadásálló és alacsony szagú tulajdonságokkal ruházza fel a terméket. Ez lehetővé teszi, hogy a Mister Size óvszerek intenzív érzéseket és mégis megbízható védelmet nyújtsanak. Az optimális kompatibilitás érdekében a kenőgél bevonat tiszta szilikonolajból, azaz dimetikonból áll.

Tanúsítás

A Mister Size az EU 93/42/EGK irányelvének megfelelően tanúsított gyógyászati termék. A belső minőségellenőrzések mellett gyártási és irányítási rendszereinket rendszeresen és hivatalosan auditálják az ISO 9001 és az ISO 13485 szabványok szerint.

Termelés

A gyártás során hosszú távú partnerünkre, a Karexre, a világ legnagyobb óvszergyártójára támaszkodunk. A Mister Size óvszereket Malajziában fejlesztik és gyártják a legmodernebb berendezéseken, tapasztalt szakemberek felügyelete mellett. Ez azt jelenti, hogy óvszereinket a nyersanyagok kitermelésének helyszínéhez közel gyártjuk, így biztosítva a lehető legjobb minőséget. Minden Mister Size óvszert elektronikusan tesztelnek a lyukakra. A természetes gumikeverék és a tiszta szilikonolaj garantálja a legjobb bőrkompatibilitást és biztonságot.

Fenntarthatóság

A Karex garantálja a gyártó személyzet tisztességes fizetését és a Mister Size gyártása során nem alkalmaznak gyermekmunkát.

Az óvszer csomagolása gondosan nyomtatott kartonból készül. Nem használunk felesleges műanyag zacskókat vagy csomagolóanyagot - a mottónk: amennyire szükséges, olyan kevés, amennyire lehetséges.

A Mister Size óvszerek szintén vegánok.