Skip to main content

A Mister Size csapata

Családi vállalkozásunkban minden alkalmazott teljes mértékben elkötelezett és lelkes, hogy a legjobb óvszerélményt nyújtsa Önnek. Tudjon meg többet a Mister Size mögött álló emberekről a kulisszák mögé pillantva. Ismerje meg csapatunkat.

Ha bármilyen kérdése, javaslata vagy kritikája van, mindig szívesen segítünk. Minden visszajelzést komolyan veszünk, hogy napról napra javíthassuk a MISTER SIZE óvszerekkel kapcsolatos élményeidet. Kérjük, használja bátran a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Eva

Az a célunk, hogy a világ egyre több országában tegyük elérhetővé a megfelelő óvszereket, és ez a nagyszerű csapatunkkal együtt - ez a szenvedélyem! A jó kedvem általában ragályos. Imádom a jó ötleteket, és még jobban szeretem, ha a csapattal együtt gyorsan megvalósíthatjuk őket. Ügyvezető igazgatóként áttekintést és jövőképet, valamint jó csapatmunkát biztosítok.

Jan

Miért van a cipőnek megfelelő mérete és miért nem az óvszer? Feltettem magamnak azokat a kérdéseket, amelyeket senki más nem tett fel. A Vinico óvszeres webáruház alapítójaként, a My.Size óvszermárka társfeltalálójaként és németországi ismertségének megteremtőjeként, valamint a Mister Size feltalálójaként a világ számos országában kreativitással, dizájnszemmel és több mint 20 éves óvszerüzletben szerzett tapasztalattal fejlesztem ki a tökéletesen illeszkedő megoldásokat ügyfeleink számára.

Gunther

Imádom a kapcsolatot és az eszmecserét az ügyfeleinkkel. Az ötletek közös kidolgozása és megvalósítása minden nap nagy örömet okoz nekem. Szívügyem, hogy megismerjem az ügyfeleket és az embereket egész Európából és azon túlról, majd szemtől szembe gondoskodjak róluk és szemtől szembe eszmét cseréljek velük. Tökéletesen illeszkedem a Mister Size-hoz, mert az ügyfeleimmel együtt találok egyéni megoldásokat, hogy a Mister Size még sikeresebb legyen. Kreatívan és féktelen optimizmussal mindig találok új, lelkes ügyfeleket, akik a Mister Size-t továbbra is kiváló óvszerként teszik ismertté.

Bastian

A kezdetektől fogva a Mister Size-nál dolgozom, és 2013 óta vagyok kapcsolatban a céggel. A Mister Size-nál való munka, akárcsak az óvszerek, azért olyan jól illik hozzám, mert lelkesen dolgozom új projekteken, és mindig a megfelelő megoldást keresem. Szeretem a különböző feladatok sokszínűségét a Mister Size-nál, legyen szó a weboldal elkészítéséről, a beszerzés és a nemzetközi logisztika megszervezéséről vagy akár a marketing és az értékesítés terén nyújtott divízióközi támogatásról.

Tatjana

Szeretem a kreativitásomat a vállalat legkülönbözőbb területein kamatoztatni. Szeretem a változatos feladatokat és a minden nap új kihívásokat. A B2B és B2C ügyfeleink gondozása és a termékünkkel kapcsolatos pozitív visszajelzéseik a legnagyobb ösztönzőm.

Albert Einstein már tudta...

A siker akkor jön el, ha azt csinálod, amit szeretsz.

Bianca

A gyakornokok csak kávét főznek? A MISTER SIZE e-kereskedelemben nem! Még gyakornokként is az első naptól kezdve benne voltam a dolgok sűrűjében, és együtt nőttem az egyre növekvő feladatokkal. Most, hogy befejeztem a képzésemet, továbbra is az e-kereskedelmi területünkre és a marketingre összpontosítok. Legyen szó blogbejegyzésekről, hírlevelekről vagy ügyfélszolgálatról: A lehető legjobb módon tájékoztatom B2C vásárlóinkat a MISTER SIZE-ről, a megfelelő óvszerméretről vagy a szex és szerelem legújabb trendjeiről.

Nem szabad elfelejteni

Természetesen nem szabad elfelejtenünk megemlíteni a csapatunkban dolgozó, itt nem említett szorgalmas kezeket sem, akik energikusan és teljes elkötelezettséggel támogatnak minket a Mister Size érdekében, mind belsőleg, mind külsőleg. Legyen szó a marketing- és adópartnereinkről, és ami a legfontosabb, a szorgalmas raktári dolgozóinkról, akik termékeinket az Ön otthonába vagy a számos üzletbe eljuttatják.

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Németország

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Az adatvédelem nagyon fontos számunkra