Skip to main content

Óvszer helyett WC-papír

A németek csak vécépapírt és tésztát gyűjtögetnek?

Nem igaz, mondjuk a Mister Size-tól, az óvszerek is közel 40 százalékos forgalomnövekedést könyvelnek el.

Először csak egy kis megjegyzés volt, aztán egy futó geg, ami vírusként terjedt az interneten: A franciák - így mondták - a Corona-járvány idején óvszereket, a németek pedig vécépapírt halmoznak fel. Mi a Mister Size-nál nem értjük, miért nevet egész Európa az Alpok és az Északi-tenger közötti fúrásokon. A mi számadataink, különösen a Vinico.com partnerüzletünkből, egészen mást mondanak, és alkalmasak a németek nemzeti büszkeségének helyreállítására: Amióta arra ösztönzik őket, hogy dolgozzanak az otthoni irodában és maradjanak otthon, az óvszereladások folyamatosan emelkednek. Az otthoni elszigetelés két hete után körülbelül 40 százalékkal nőtt a megrendelések száma. Meggyőződésünk: "Ha a szex iránti vágyunkról van szó, mi, németek jobbak vagyunk a hírnevünknél".

A németek még a válságban is vágynak a szexre

Még "normális" időkben sem panaszkodhatunk a termékeink iránti érdeklődés hiányára. A németek ugyanolyan szexuális vágyakkal rendelkeznek, mint más nemzetiségűek.

Alapítónk, Jan Vinzenz Krause tudja, miről beszél, több évtizedes tapasztalatra tekint vissza. Miután az akkor 17 éves Jan Vinzenz Krause 1994-ben Rudolf Scharping választási kampánya során óvszereket osztogatott, amelyeket egy teszt után kényelmetlennek talált, feltette magának a kérdést, hogy miért is illeszkednek az óvszerek valójában olyan rosszul, és miért rontják el ezzel viselőjük örömét. Ezért először a Németország-szerte ismert Billy Boy óvszerek gyártójánál töltött szakmai gyakorlatot, majd a testvérével együtt programozta a világ első online óvszer-tanácsadóját. "Meg akartam osztani az ezen a területen szerzett tudásomat. Az egyénre szabott óvszert kereső férfiak izgatottak voltak. Így jött a következő ötlet". Bonni óvodájából indított óvszereket árusító online boltot, és az egész családot bevonta az egyre növekvő fogamzásgátló üzletbe.

A tökéletes óvszer keresése

Ma, negyed évszázaddal később, a bölcsőde a Vinergy vállalatcsoport középvállalkozásává vált. Még mindig a tökéletes óvszerrel foglalkozunk, amelyik illik ránk. És egy olyan, amelyik ezért rendkívül jól érzi magát, és szórakoztató viselni. A Mister Size-zal elértük a célunkat. Most rendeltünk újra több millió óvszert a malajziai gyártónktól. Csak a Corona érintkezési tilalom második hetében - mivel otthon több idő jutott az együttlétre - partnerüzletünk, a Vinico.com több ezer szállítmányt küldött magánvásárlóknak, nem számítva az európai kiskereskedőknek küldött szállítmányokat, akik online boltjaikban árulják az óvszereket. A Corona idején még több alkalmazottat is felvettünk, hogy megbirkózzunk a folyamatosan növekvő igényekkel. "Természetesen szívünkön viseljük dolgozóink védelmét, ezért megtettük a megfelelő intézkedéseket, hogy megvédjük őket a vírusfertőzéstől".

És mit csinálnak a németek az online rendelt óvszerekkel? Bizonyára gyorsabban és nagyobb örömmel használják őket, mint a WC-papírkészleteket.

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most