Skip to main content

Óvszer méretek a drogériában - a Mister Size mostantól kapható a Müller-ben

A forradalom az óvszerpolcon

Gondolna bárki arra, hogy túl kicsi cipőt vagy túl széles nadrágot vásároljon? Természetesen nem: a ruhának illeszkednie kell. De a férfi legjobb darabja közül éppen a ruhaméretét adják meg gyakran rosszul. Azon egyszerű oknál fogva, hogy az óvszerek általában csak két különböző méretben kaphatók a drogériákban. A nem megfelelően illeszkedő gumik azonban nemcsak a védelmet rontják, hanem a szórakozást is elrontják.

Míg a méretünk szerinti óvszerek már régóta kaphatók a gyógyszertárakban, 2022. március végétől most először kerülnek országszerte a polcokra: a Müller drogérialánc úttörő szerepet vállal ebben, és mind a 650 németországi üzletben beszerezhetővé teszi a Mister Size óvszert.

Annak érdekében, hogy a férfiak (vagy nők) valóban a megfelelő óvszert válasszák ki a 7 óvszerméret közül, a csomagoláson található sötétkék csík mutatja az Ön péniszének szélességét. Ha még mindig nem biztos benne, akkor a Müller üzletek óvszeres polcain található több mint 30 000 ingyenes mérőszalag egyikét is magához veheti, és otthon megmérheti magát. Sok vásárló már ismeri az egyik nagy svéd bútoráruházlánc praktikus papír mérőszalagjainak elvét, és ez most a Mister Size-nál is hasonlóan működik. Alternatívaként a Müller üzletekben a Mister Size új tesztkészletei kaphatók három különböző méretű óvszerrel, amelyeket otthon is kipróbálhat.

Örülünk, hogy a Mister Size bekerült a drogériába, és így még könnyebben beszerezhető a környéken. Sok párnak biztosan lesz egy aha-pillanat. A közmondásos "illeszkedik, illeszkedik, imbolyog és levegője van" a Mister Size esetében a múlté.

Elérhető a boltban és az online boltban

A 650 németországi Müller üzletben való elérhetőség mellett mostantól a Müller online boltban is megrendelheti a Mister Size óvszereket, és akár az üzletbe, akár háromszor házhoz is szállíttathatja azokat.

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most