Skip to main content

Az óvszer a 12 legnépszerűbb más nyelven

Jöhet a nyári szünet, listánkkal tökéletesen felkészültél minden forró flörtre még a nyaralás alatt is.

Jöhet a nyaralás!

A nyár mindig népszerű utazási időszak. A forró hőmérséklet nemcsak jó hangulatba hoz, hanem hozzájárul egy-két ünnepi flörthöz is. Hogy a döntő pillanatban ne akadjon el a nyelved, és akkor is a biztonságra tudj gondolni, amikor több mint 30 fok van az árnyékban, lefordítottuk neked az óvszer szót a 12 legfontosabb nyelvre:

  1. Francia - préservatif: A szerelem nyelvén természetesen mindig fel kell készülni minden eshetőségre, akár belföldre, akár a Földközi-tengerre, akár az Atlanti-óceán partjára indulunk nyaralni!
  2. Spanyol - condón: Akár a mallorcai éjszakai életben, akár a barcelonai tengerparton - ha forró a helyzet, óvszert is kell magaddal vinned, vagy tudnod kell vásárolni Spanyolországban.
  3. Görög - προφυλακτικό (profylaktikó): Ahhoz, hogy görögországi nyaralásán mindenre a lehető legjobban felkészüljön, érdemes megismerkednie ezzel a szóval. Akkor semmi sem állhat a görög nap alatti vakációs flört útjába!
  4. Horvát - kondom: A horvát Adria fantasztikusan szép, és a nyaralási ismeretség gyorsan létrejön! Tehát tanulja meg gyorsan a megfelelő szókincset!
  5. Svéd - kondom: A többes szám a "kondomer". A szókincset tehát nem nehéz megjegyezni, még egy skandináv nyaraláson sem.
  6. Dán - kondom: Északon is forró lehet a helyzet, és a szókincset sem olyan nehéz megjegyezni!
  7. Holland - condoom: Hollandiában néha még külön óvszerekre szakosodott üzletek is vannak, így most már semmi sem áll az óvszer vásárlásának útjában.
  8. Thai - ถุงยาง (T̄hung yāng): Még a trópusi éghajlaton is a biztonságnak mindig első helyen kell állnia, ezért a helyben vásárolt óvszerek mellett természetesen a megfelelő óvszereket is magaddal viheted, ha már ott vagy!
  9. Török - prezervatif: Forró kaland a Boszporuszon vagy a Földközi-tengeren? Az idegen nyelvtudásod nem áll az utadba!
  10. Német - Kondom: A jó öreg Németországba utazik? Ott sok boltban lehet óvszert venni.
  11. Bolgár - презерватив (prezervativ): A Fekete-tenger egy forró pont! De a biztonságát nem szabad elhanyagolni.
  12. Angol - condom: Az angol nyelvet a világ számos részén megértik. Tehát az "condom" szinte mindenhol segíthetsz magadon.

Ha Mister Size óvszert szeretne vásárolni az Ön nyaralási országában, a megfelelő üzleteket az adott ország oldalain találja meg. Sajnos a Mister Size nem mindig kapható helyben, ezért ha biztosra akar menni, vigyen magával egy csomag óvszert a nyaralásra.

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most