Skip to main content

Hogyan tegyük emlékezetessé a Valentin-napot?

A Valentin-nap már csak egy karnyújtásnyira van. Készülj fel a szerelemről, kapcsolatokról és mindenféle szexről szóló beszélgetésekre. Akár otthonod kényelmében szeretnéd tölteni a Valentin-napot, akár a kedvenc éttermedben ünnepelsz, mindig vannak új módszerek, amelyekkel különlegessé teheted az estét. Tudjuk, hogy a tökéletes este megtervezése gyakran ijesztőnek tűnhet, ezért igyekszünk támogatni Önt abban, hogy emlékezetes legyen az estéje. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan teheti emlékezetessé a Valentin-napot.

Készülj fel

Nem véletlen, hogy a Valentin-napot február 14-én ünnepeljük az óvszer napjával egy időben, mert ez a nap tökéletes alkalom arra, hogy emlékeztessük az embereket arra, milyen fontos a biztonságos szexhez óvszert használni. Tudjuk, hogy nincs annál rosszabb, mint amikor abban a pillanatban rádöbbensz, hogy elfogyott a megfelelő óvszer, vagy nem a megfelelő méretű óvszert viseled. Ezért fontos, hogy felkészüljünk arra, hogy a Valentin-nap emlékezetes pillanat legyen.

Ha már egy ideje nem mérte meg a péniszét a megfelelő óvszermérethez, vagy ha még soha nem mérte meg újra, és általában a "normál óvszerhez" nyúl, és a legjobbakat reméli - most itt a tökéletes alkalom erre. Egy óvszer méret nem mindenkinek való! Az óvszer viselése során, ha rossz méretet visel, az számos problémához vezethet, a lecsúszástól a szakadáson át a szűk és kényelmetlen érzésig - mindezek kevésbé kielégítő szexuális élethez és a szexuális úton terjedő fertőzés vagy a teherbeesés nagyobb kockázatához vezethetnek. Ezért kínálunk hét különböző méretet, hogy a gondtalan és biztonságos szexuális élethez a megfelelő méretű óvszert használhassa. Végül is az óvszer megfelelő illeszkedése a kulcsa a nagyszerű szexuális élménynek.

Határozza meg az óvszer méretét most

Valentin-nap az óvszer napja

2009-ben az amerikai AIDS Healthcare Foundation megalapította az óvszer napját, hogy felhívja az emberek figyelmét az óvszer fontosságára, javítsa az oktatást és népszerűsítse az óvszerhasználatot. A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a biztonságos szexre, és ezáltal csökkentse a HIV terjedését.

Az óvszer napját ezért 2009 óta évente megrendezik, a Valentin-nappal egy időben, február 14-én.

Előkészületek otthonra

A felejthetetlen Valentin-napi este a környezetről szól - nemcsak a megfelelő hangulatot teremti meg, hanem egy meglehetősen hétköznapi estét is igazán emlékezetessé varázsolhat. Ezért gondolja át, hogyan szeretne emlékezni erre az estére, és mit fog értékelni a partnere. Íme néhány a romantikus esték kialakításának leggyakoribb módjai közül:

  • Valentin-napon gondoskodjon arról, hogy a hálószobában meghitt és pihentető hangulat uralkodjon - ez azt jelentheti, hogy ki kell takarítani vagy el kell tenni a ruhákat, amelyek esetleg elkezdenek felhalmozódni a komódon.
  • Ha például tudja, hogy partnerének van egy kedvenc illatgyertyája, vegye meg előre, hogy készen álljon egy romantikus estére.
  • Tarts rendet: győződj meg róla, hogy minden, amit használni fogsz, kéznél van, legyen az a megfelelő méretű masszázsolaj, síkosító vagy óvszer - nem akarod, hogy a romantika megszakadjon, mert még mindig valami fontosat keresel.
  • Győződjön meg róla, hogy nincsenek zavaró tényezők. Tartsd távol a telefonokat a hálószobától - nem akarod, hogy a szexuális élvezetek közepette csörögjön a telefonod. Lehet, hogy háziállatokat is tartanak, és nem szabad őket a hálószobába engedni - bármi is legyen az, a lehetséges zavaró tényezőkre való előzetes gondolkodás jó módja annak, hogy az este a lehető legemlékezetesebb legyen.

Legyen játékos

Szenvedélyes, buja és játékos - három szó, amely minden szexuális életet jellemez. Tudjuk azonban, hogy túlságosan könnyen bele lehet esni egy olyan szexuális rutinba, amely elvesztette a játékos aspektust. Ha ez igaz a jelenlegi szexuális életedre, akkor talán itt az ideje, hogy újra lángra lobbantsd azt a varázslatos szikrát. Íme néhány módszer, hogy a szex játékosabbá váljon Valentin-napon.

Kenőanyag hozzáadása

Asíkosító az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a szex játékosabbá váljon. Nemcsak azt akadályozza meg, hogy a szex kínosnak tűnjön, ha egy kicsit száraznak érzi magát odalent, hanem fokozza a különböző pozíciókat, használható szexuális játékokkal és óvszerekkel, valamint új és kellemes érzéseket hoz létre.

Fedezze fel a kenőanyagot most

Próbáljon ki új pozíciókat

Ha úgy érzed, hogy a szexuális életedben újra és újra ugyanazt a pózt csinálod, akkor talán itt az ideje, hogy valami újjal kísérletezz. Több száz szexpozíció közül választhatsz, így el leszel kényeztetve a választékkal, ha emlékezetes pillanatok megteremtéséről van szó. Nemcsak több szexuális élvezetet fogsz tapasztalni, de sokkal több örömet is szerezhetsz azzal, hogy mindenféle pozícióba és szögbe manőverezed magad. Néhány kedvenc pozíciónk: Fordított Cowgirl, a Quiet Ball és a Spoons pozíció.

Tease

Az emlékezetes pillanat és a kielégítő szexuális élet része a várakozás és az izgalom, amelynek meg kell előznie az orgazmust. Az ingerlés az egyik legjobb előjáték technika, amit alkalmazhatsz - nemcsak feszültséget és izgalmat épít, hanem növeli a kötődést és az intimitást, és ösztönöz a kísérletezésre egymás erogén zónáival. Sokféleképpen lehet ingerelni a partnert. Ha a kötekedés újdonság számodra, miért ne próbálnád ki idén Valentin-napon?

Kezdje azzal, hogy lassan simogatja és csókolgatja partnere nyakát, és nézze meg, hogyan reagál. Az izgalom és az élmény fokozása érdekében bekötött szemmel is játszhat. A partnered nem fogja tudni, hogy mely területeket fogod simogatni, és tele lesz izgalommal és várakozással. Ezután lassan haladjon lefelé a testén a szájával, nyelvével és lélegzetével, hogy megérintse és izgassa vagy csiklandozza a különböző területeket, és figyelje, ahogy partnere megfeszül, ahogy érzi, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre megy, amíg el nem éri a nemi szerveket. Itt lassan elkezdheti a szájával stimulálni a nemi szerveket - ha növelni akarja a feszültséget és az ingerlést, megállhat közvetlenül azelőtt, hogy partnere elérné az orgazmust, és egy ideig próbálkozhat valami mással, hogy tovább késleltesse a csúcspontot, és hosszabb ideig tartsa magasan a feszültséget.

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most