Skip to main content

Növelje a hatékonyságot, mint egy férfi, hogyan lehet javítani a hatékonyságot

Ebben a cikkben megtudhatja, mi vezethet erekciós problémákhoz a férfiaknál, és azt is, hogy mit tehet, ha meg akarja szüntetni a potenciaproblémákat.

Olyan dolgok, amelyek potenciaproblémákhoz vezethetnek

Vannak olyan dolgok, amelyek a férfiaknál a potenciával kapcsolatos problémák okozói lehetnek. Ezek közé tartoznak:

  • Egészségtelen táplálkozás
  • Kevés testmozgás
  • Mentális problémák vagy stressz
  • Gyógyszerek vagy kábítószerek
  • Rossz óvszer méret
  • Egyéb egészségtelen szokások

Hogyan befolyásolja az étrend a hatékonyságot

Az étrend óriási szerepet játszik az egészségünkben, a jólétünkben és még a potenciánkban is. A nagymértékben feldolgozott, cukros és zsíros ételek mértékkel fogyasztva rendben vannak. Ha azonban gyakran vagy nagy mennyiségben fogyasztja ezeket az élelmiszereket, károsíthatják a szervezetét.

Elhízás, magas vérzsírszint, cukorbetegség vagy érelmeszesedés lehet a következmény. Ezek a betegségek aztán szintén károsíthatják a potenciát, és merevedési zavarokhoz vezethetnek.

Ezek az ételek növelik a potenciát

Ha javítani szeretné a potenciáját, kiegyensúlyozott és egészséges étrendet kell fogyasztania. Igyekezzen friss, minél kevesebb feldolgozást tartalmazó élelmiszereket fogyasztani.

A kiegyensúlyozott étrendhez különösen ajánlott a gyümölcsök és zöldségek, például a szeder, az alma, a citrusfélék, a paradicsom és a spárga, valamint a diófélék, a teljes kiőrlésű termékek, a hal és a burgonya.

A következő élelmiszerek állítólag különösen potencianövelő és erekciót meghosszabbító hatásúak. azt mondják, hogy:

Osztriga

Az osztriga gazdag cinkben. A cink állítólag serkenti a tesztoszterontermelést, és így elősegítheti a libidót (a szexuális vágyat).

Fokhagyma

Fokhagyma, mert befolyásolja a véráramlást és az izomlazítást, ami hatással lehet a merevedési funkcióra. Hosszabb, feszesebb erekciót eredményezhet.

Ginseng

A ginzeng ginsenozidokat tartalmaz, amelyekről úgy gondolják, hogy felszabadítják a szervezet saját tesztoszteronját. A tesztoszteron növelheti a potenciát és a vágyat.

Görögdinnye

A görögdinnye L-citrulint tartalmaz, amely bizonyítottan serkenti a véráramlást, és ezáltal javítja az erekciót.

Banánok

A banánban található kálium képes kitágítani az ereket, csökkenti a vérnyomást, és így állítólag képes javítani a potenciát.

Tökmag

A tökmag magas L-arginin értéke állítólag akár 20%-kal jobb sportteljesítményt biztosít, és javítja az erekciót is.

Maca gyökér

A Maca gyökeret már pozitívan vizsgálták vizsgálatokban afrodiziákum hatása miatt, és a hagyományos természetgyógyászatban is használják libidóhiány és potenciazavarok esetén.

Törökország

A pulyka sötét húsa akár 300 mg taurint is tartalmazhat. A taurin állítólag támogatja a sportos állóképességet, valamint a szív- és érrendszeri funkciókat, ami erősebb potenciát is eredményezhet.

Élelmiszer-kiegészítők a hatékonyság növelésére

Ha többet szeretne tenni az egészséges táplálkozásnál, a rendszeres testmozgásnál és a stressz csökkentésénél, kipróbálhatja az étrend-kiegészítőket. Hasznos kiegészítő lehet.

Minden esetben ügyeljen arra, hogy kiváló minőségű, lehetőleg bio minőségű és Németországban előállított étrend-kiegészítőket használjon. A német termékekkel szemben támasztott minőségi követelmények nagyon magasak.

A MISTER SIZE kiegészítőnk aktív férfiaknak Németországban készül, és olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint a maca, a taurin, a cink-citrát, az L-citrullin és az L-arginin, kiegyensúlyozott adagolásban.

Többet megtudhat róla itt

Hogyan segíthet a sport a hatékonyságában

A sportnak is rendszeres részévé kell válnia az életednek, ha hosszú távon szeretnéd növelni a férfiasságodat.

Az olyan állóképességi sportok, mint a kocogás, gyaloglás, kerékpározás, evezés, úszás stb. vagy a súlyzós edzés segíthetnek a vérkeringés és az általános fittség javításában. Emellett segítenek csökkenteni a stresszt és elősegítik a szellemi teljesítményt.

Ezenkívül a medencefenék izmait is edzheti, hogy erősebb orgazmushoz jusson, és hogy tovább tudja tartani az erekciót.

Erre egy egyszerű gyakorlat a PC-izom megfeszítése és ellazítása. Feszítse meg az izmot, tartsa 3-10 másodpercig, majd ismét lazítsa el. Ismételje meg ezt 10 alkalommal egymás után. Ezután tartson rövid szünetet, és ismételje meg 2-3 alkalommal.

Egyéb potencianövelők, amelyekről tudnia kell

A rossz táplálkozás és a túl kevés testmozgás mellett pszichológiai okok is károsíthatják a potenciát. Ezek közé tartozik a stressz, a teljesítménykényszer, az idegesség, az önbizalomhiány vagy olyan mentális betegségek, mint a depresszió vagy a kiégés.

Ha Önt e problémák valamelyike érinti, lehet, hogy fizikailag teljesen egészséges, talán még a táplálkozására is odafigyel, és rendszeresen mozog. Előfordulhat azonban, hogy továbbra is nehézséget okoz az erekció elérése és megtartása, vagy általában véve nincs vágya.

A stressz és a teljesítménykényszer csökkentése, esetleg még szakmai segítség igénybevétele is segíthet...

Más egészségtelen szokások, például a nikotin és az alkoholfogyasztás szintén befolyásolhatják a hatékonyságot.

Szerencsére a tanulmányok kimutatták, hogy a korábbi dohányosok merevedési zavarai idővel javultak.

Ha rendszeresen gyógyszert kell szednie, olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót, mert a gyógyszerek merevedési zavarokat és libidóvesztést is okozhatnak.

Károsítja a maszturbáció a potenciámat?

Elvileg a maszturbációnak nincs negatív hatása a potenciára. Valójában ennek az ellenkezője igaz.

A rendszeres maszturbációnak számos pozitív hatása lehet a test egészére, valamint az erekcióra és a potenciára.

Ennek azonban alapfeltétele, hogy a maszturbációt kielégítőnek és szépnek találja, és ne társítsa szégyennel, vagy kényszerből végezze. Nem szabad maszturbálnia röviddel a szex előtt, mert a tapasztalatok szerint ez erekciós problémákhoz vezethet.

Az óvszerek erekciós problémákat okoznak

A rossz méretű óvszer használatának következményeit gyakran alábecsülik. A túl kicsi óvszerek zavarják a vér áramlását a péniszen keresztül, és csökkentik az érzékenységet.

Mindkét tényező együttesen azt okozhatja, hogy gyorsabban elveszíti az erekcióját.

Éppen ezért győződjön meg róla, hogy a megfelelő óvszerméretet választja és használja, hogy elkerülje az óvszer okozta merevedési zavarokat.

Kezelhető-e a merevedési zavar gyógyszeres kezeléssel?

Beszéljen orvosával, ha megváltoztatta szokásait, és még mindig hosszú ideig merevedési zavarai vannak.

Természetesen ez akkor is igaz, ha azt gyanítja, hogy a probléma mögött valamilyen betegség áll.

Ma már vannak módok a merevedési zavarok, sőt az impotencia gyógyszeres kezelésére, ha semmi más nem segít.

Soha ne szedjen azonban Viagrát vagy más potencianövelő gyógyszert az internetről, mert Németországban illegális ezek vény nélküli értékesítése. Az erre a célra szánt vény nélkül kapható gyógyszerek ennek megfelelően potenciális veszélyt jelentenek. Orvosi tanácsadás nélkül nem szabad használni őket!

Következtetés a merevedési zavarokról és a férfi potencianövelésről

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással, elegendő testmozgással és a stressz csökkentésével érezhetően javíthat a férfiasságán.

A nikotin, az alkohol és a kábítószerek kerülése szintén segíthet a hatékonyság növelésében.

Ha szeretné növelni a potenciáját természetes módon az étrendje révén, akkor tesztelheti, hogy az olyan étrend-kiegészítők, mint a MISTER SIZE Supplement For Active Men, hogyan működnek. az Ön számára.

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most