Skip to main content

Szex vs. Corona - 7 tipp a zárlatos unalom ellen

A Corona-vírus és annak következményei most is megviselnek bennünket. Nem csak ott, ahol az akció zajlik(nagy tisztelet és köszönet a kórházakban és a kiskereskedelemben dolgozóknak! ), hanem szociálisan is. Hirtelen nem menni dolgozni(igen!), nem találkozni a barátokkal(hmpf), és lehetőleg egyáltalán nem kimozdulni, ha nem muszáj(hoppá) .. . Ez ésszerű és fontos, kérdés nélkül! De eléggé. Gyönyörű. Kimerítő. Az indulatok feszültek, a Facebookot és az Instagramot már legalább kétszer végigjátszottuk(csak hagyjatok békén a negyedik fiúval!), és a párkapcsolatban most egy hét alatt többet beszéltünk egymással, mint az elmúlt években együttvéve. De nem igazán van kedvünk a szexhez sem. Itt az ideje tehát, hogy tegyél ellene - hét szextippünkkel a bezárkózó unalom ellen:

Kísérletezz boldogan - szexuális játékokkal ...

Talán ön is azok közé a párok közé tartozik, akik kíváncsiságból rendeltek néhány szexuális játékot, korlátot vagy akár egy szerelmi hintát. Mostanra azonban hasonlóan izgalmas életet élnek, mint az Aaron Carter CD-k és a régi adóügyi dokumentumok: valahol egy fiókban vagy a pincében egy kartondobozban. Most itt a tökéletes alkalom, hogy újra kipakolja őket, és felfedezze teljes potenciáljukat. Használd ki a plusz időt néhány szórakoztató kísérletre a játékaiddal. Mert a közös próbálkozásra való örömteli izgalom mellett meleg és kellemes csúcspontok is vannak. És ezek különösen jók a lezárásban.

Nincsenek szexuális játékaid? Akkor egyszerűen hagyja magát inspirálni partnerüzletünkben, és rendelje meg kedvenceit: www.vinico.com.

Inspirálódj - podcastok a szexről

A Netflix, a YouTube és hasonlók mellett a podcastok is jó ötletnek bizonyulnak az unalom elűzésére. Természetesen ez mindenre vonatkozik, ami a szexszel kapcsolatos - például Isa és Maya "Oh, Baby" podcastjére is. Csak próbáljon ki néhány programot, és nézze meg, melyik felel meg Önnek. Az a nagyszerű, hogy a podcastok nemcsak inspirálóak és új ötleteket adnak. Általában nyitottabbá tesznek a szexről való beszélgetésre. Ki tudja, talán ha együtt hallgatjuk őket, még egy-két olyan vágyat is előhozunk, amire eddig egyszerűen nem volt megfelelő az idő. Ezt követi egy tesztvezetés, ha mindkettőtöknek van kedve hozzá.

Próbáljon ki új szexpozíciókat - hogy fitt és kiegyensúlyozott maradjon

Amikor a zárlat miatt hirtelen a szokásosnál sokkal többet ülünk a fenekünkön, könnyen lehet, hogy a felgyülemlett energiától mogorvák leszünk. Mit szólnál egy kis testmozgáshoz, hogy kiegyensúlyozd a mozgást? Ez nem csak fitnesz- és jógagyakorlatokkal lehetséges, hanem a megfelelő szexpozíciókkal is. Némelyikük valóban formába hozza az izmaidat és kitartásodat. Mit gondol például az álló szexről vagy a "szenvedélyes talicskáról"? Vagy egyszerűen próbálj ki minden nap egy új pózt a Káma Szútrából. Most van itt az ideális idő, és ezzel dupla szívességet teszel a testednek.

Egymást felfalva - a "Piszkos vacsorán".

Mikor volt utoljára romantikus vacsorád - bizsergéssel a gyomrodban és libabőrrel, miközben a beszélgetés lassan egyre meghittebbé válik? Ezt ma is megteheted, méghozzá otthonról! Oké, a tésztaételek most egy kicsit nehézkesnek tűnhetnek, de ahogy mondani szokták: a szükség a találmányok anyja. Ha pedig nem, akkor rengeteg nagyszerű ötletet találhatsz a chefkoch.de receptoldalakon.

És hogy a romantikus randi gyorsan beinduljon, csináljon belőle "piszkos vacsorát": öltözzön csábítóan, terelje a beszélgetést minél gyakrabban erotikus irányba, kerüljön minél közelebb. Élvezze a tűzzel való játékot, és ne aggódjon, ha valami kínos lehet. Aztán nevessetek rajta együtt, ami szintén csodálatos lehet. És amikor végre desszertre vágytok, csak egyétek meg egymást.

Élvezd a szexet érintés nélkül - telefonszexszel, csevegéssel és videóhívásokkal

Ha nem láthatjátok egymást párként, a társadalmi távolság kétszer annyira fáj. De azért vannak gyógymódok, hogy néhány kellemes pillanatot mégis élvezhessünk. Például a jó öreg telefonszex, amelynek sajnos jogtalan híre van, mint egy aljas éjszakai tévéreklámnak. Mert nemcsak igazán dögös lehet, hanem a partnerségben is elősegíti a közelséget. Vagy kihasználhatja a digitális világ örömeit, és létrehozhat egy videóhívást. Még a puszta beszélgetések is nagyon izgalmasak lehetnek, mert ilyenkor a fantáziádra van szükség, és van időd kreatívkodni írás közben. Élvezzétek ezeket a pillanatokat, amikor tilos egymáshoz érni. Mert látni fogod: Amikor végre vége a várakozási időnek, és láthatjátok egymást, a szex még a szokásosnál is robbanékonyabb lesz.

Még ha együtt is élnek, a telefonszex és a messengeren keresztül folytatott forró csevegés is gazdagító lehet. Akár a konyha és a hálószoba, akár a dolgozószoba és a nappali között, vagy akár a kertből vagy az erkélyről, ez csak Önön múlik. Csak próbáld ki! És a legjobb benne: ha nem bírod tovább, nem kell várnod, hanem rögtön a fizikai részhez mehetsz.

Inkább azonnal belevágna? - Akkor játszd el a pornót!

Nem sok minden jut eszedbe, az írás amúgy sem a te műfajod, és inkább rögtön belevágnál? Ezután menj az internetre, és keress néhány pornófilmet, amit eljátszhatsz. Szuper vicces, de nagyon dögös is lehet, ha megtalálod a számodra megfelelő filmeket. Talán néhány inspirációval a szerelmi hintához!

Csak légy óvatos: mint valószínűleg tudod, a valódi szerelmi élet sokkal másképp néz ki, mint a pornóban. És ami a képernyőn olyan egyszerűnek tűnik, az néha nagyon rosszul sülhet el. Ezért a legjobb, ha csak olyan dolgokat választasz, amelyeken együtt tudtok nevetni, ha rosszul sülnek el.

Hagyd, hogy a véletlen döntsön - szerelemkockákkal vagy egy alkalmazással

Ismered azokat a szerelmi kockákat, amelyek eldöntik, hogy mit kell tenned legközelebb? És mindig is inkább egy vicces kütyüként gondoltál rájuk, amire senkinek sincs igazán szüksége? Nos, itt az ideje, hogy kipróbáld őket. Mert valójában nagyon is izgató lehet, ha ilyen módon mondják meg, hogy mit kell tennie. És soha nem tudhatod, hogy mi(vagy ki - hihi) jön. Meg fogsz lepődni. És amikor a dolgok igazán forróvá válnak, gyorsan félreteheted a szerelmi kockát, és magad veheted át az irányítást.

Ha nincs kéznél kocka, kipróbálhat olyan alkalmazásokat, mint a "SexRoulette" vagy a "Szexjátékok pároknak". Ez egy kicsit nagyobb választékot biztosít, és beállíthatja a preferenciákat. Csak nézd meg, mi tetszik a legjobban.

Kíváncsivá tették szextippjeink? Akkor menj előre és élvezd az érzéki és izgalmas pillanatokat! Tudassa velünk, melyek a kedvenc ötletei. És ha bármilyen saját javaslata van, küldjön nekünk egy e-mailt a info(at)mister-size(dot)com címre. Nagyon izgatottak vagyunk!

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most