Skip to main content

Nincs félmegoldás - a MISTER SIZE négy alapelve

Mi, mint csapat, teljes mértékben a MISTER SIZE mögött állunk, mert elegünk van a fogamzásgátló módszerekből, amelyek csak rendben vannak. Itt nem lehet kompromisszumot kötni - egyszerűen mindennek stimmelnie kell. Mert csak így élhetitek át a legintimebb pillanatok boldogságát, és élvezhetitek az együtt töltött időt a maga teljes intenzitásában. Hogy mindez lehetséges legyen, a MISTER SIZE minden lépése a négy alapelvünkön alapul.

MISTER SIZE Prinzip Individualität

Egyéni


Nincsenek általános megoldások, ha a szexről van szó. Minden ember más és más, és ez teljesen csodálatos. Ezért nem jöhet számunkra szóba a standard - számunkra Ön a személyes csúcspont. A szerelmi életed egyedi. Így Ön is megkapja az ideális társat: az igazán Önnek megfelelő óvszert. Lehet, hogy (még) nem személyre szabott, de már nagyon közel járunk hozzá. Ezt azonnal érezni fogja.

MISTER SIZE Prinzip Gefühl

Érzékeny


Az érzés a minden és minden, amikor a szexről van szó - végül is, néhány gyönyörű pillanatot szeretnétek együtt élvezni, és teljesen átadni magatokat egymásnak. Természetesen az óvszer mint barát, társ és ágytárs egyáltalán nem zavarhat. Ezért optimalizáltuk a MISTER SIZE óvszereket, hogy alig érezze őket. A megfelelő méret, az ideális illeszkedés és a 0,05 mm-es falvastagság révén szex közben csak egy ostyavékony réteg van köztetek. Így élvezheti a teljes érzést.

MISTER SIZE Prinzip Qualität

Minőség


Ha fogamzásgátlásról és védekezésről van szó, ritkán van második esély. Ezért mindig mindennek rendben kell lennie. A hibák tabuk. Annak érdekében, hogy teljes megbízhatóságot nyújtsunk Önnek, óvszereinket tanúsítjuk és alapos tesztelésnek vetjük alá. Az első osztályú minőség abszolút minimumkövetelmény számunkra - hiszen nem csak a méretnek, hanem minden másnak is illeszkednie kell.

MISTER SIZE Prinzip Sicherheit

Biztonságos


A szex közbeni félelem és aggodalom felesleges örömgyilkosok, ezért számunkra abszolút nem jöhetnek szóba. Ezért a MISTER SIZE nem csak jó érzéssel tölti el Önt, hanem maximális biztonságot is nyújt. A személyes méretnek és az optimális illeszkedésnek köszönhetően minden pontosan úgy ül, ahogyan kell. Nincs hátránya - csak megbízható védelem a legszebb közös órákhoz.