Skip to main content

A MISTER SIZE Story - A tökéletes óvszerélmény víziója

Kéz a szívre: Melyik férfi gondolja valójában, hogy az óvszer jó? Valószínűleg aligha. Még cégünk alapítója, Jan Vinzenz Krause sem élvezte őket eddig. A drogériában csak szabványméretek vannak. Az óvszer egyfajta bosszantó kötelesség, hogy megvédje magát és partnerét a fertőző betegségektől, megelőzze a nem kívánt terhességet - de általában a jó öreg gumit kéjgyilkosnak tartják. Sántít a múlt. Ezért a Vinergy-nél elindultunk a tökéletesen illeszkedő óvszer keresésére anélkül, hogy korlátozná az élvezetek élményét. A keresésünk eredménye a MISTER SIZE.

Így jött létre a Mister Size

Az egész egy gondolattal kezdődött: Miért hordunk valójában megfelelő méretű cipőt, de óvszert nem? Jan Vinzenz Krause, a MISTER SIZE feltalálója számára mindig mindennek jól kellett illeszkednie. És ennek így kell lennie az óvszerekkel is. Megszületett az ötlet: óvszer a megfelelő méretben!

2001 - Az első online áruház óvszer keresővel

2001-ben Jan megalapította a Vinico online boltot, amely a mai napig segít az óvszerhasználóknak megtalálni a megfelelő óvszert az óvszerkeresővel.

A megfelelő óvszerek online boltja hamar ismertté vált Németországban. Számos médiabeszámoló (pl. a Focusban, a Men's Health-ben) és médiamegjelenés, például a Kai Pflaume műsorában, hozzájárult a népszerűségéhez Németországban. A Bravóval, a ProFamilia-val vagy akár David Schnarch amerikai szexkutatóval való együttműködéssel Jan nagyköveteket szerzett a témának. Ugyanakkor egyre kifinomultabbá vált az emberek érdeklődésének felkeltése a téma iránt. Például olyan mérőeszközöket hoztak létre, mint a Condom Sizer, amellyel a férfiak könnyen meghatározhatják méretüket. Egyre konkrétabbá vált az az elképzelés, hogy világszerte minél több embert kell meggyőzni a megfelelő óvszer használatáról.

2008 - Az első méretű óvszer kifejlesztése

2008-ban a tökéletesen illeszkedő óvszerre vonatkozó törekvés valósággá vált: Axel Roth (R&S Consumer Goods GmbH), a tapasztalt óvszergyártó személyében Jan találkozott azzal az üzleti partnerrel és gyártóval, aki megosztotta vele az ötletet, és a MY.SIZE-t a legmagasabb minőségben és 7 óvszerméretben gyártatta le. A My.Size-t nemcsak a Vinico online boltunkban forgalmazzuk, hanem 2020 végéig kizárólagos forgalmazási jogot kaptunk a My.Size-ra Németországban és néhány más országban is.

2019 - Mister Size továbbfejlesztése

Az a tény, hogy az óvszereknek tökéletesen illeszkedniük kell, már nem volt elég Jan számára. Az az állítás, hogy az óvszerrel való szex ugyanolyan jó, mint óvszer nélkül, arra késztette Jant, hogy még jobb óvszereken töri a fejét. projektjéhez Jan meg tudta nyerni a világ legnagyobb óvszergyártóját, a Karexet. A Karex azt állítja, hogy a fejlesztés, a minőség és a fenntarthatóság tekintetében úttörő szerepet tölt be az óvszerpiacon, és világszerte ismert óvszermárkák számára gyárt óvszereket. A megfelelő partner, ezért a lehető legjobb óvszereket fejlesztették ki.

A vásárlókkal és a kiskereskedőkkel folytatott számtalan megbeszélés jelentősen hozzájárult a MISTER SIZE óvszerek kifejlesztéséhez, amelyek 2019-ben kerültek piacra. A MISTER SIZE a méretre gyártott óvszerekkel kapcsolatos 20 éves tapasztalatunk és minden szenvedélyünk eredménye! A MISTER SIZE nem csak 7 méretben kapható, hanem csodálatosan hűen tapintható is.

Tadaa! Ha még nem érezted a MISTER SIZE-t, itt olvashatsz róla...

A MISTER SIZE az az óvszer, amely úgy néz ki, mint egy óvszer, úgy véd, mint egy óvszer - de használat közben egyáltalán nem olyan érzés, mint egy óvszer. Miért? Mert a férfiak és a nők szinte semmit sem éreznek. Vékony. Olyan vékony, hogy szinte láthatatlan - mindössze 0,05 milliméter. Egy leheletnyi semmi, mégis minden biztonsággal felszerelve, hogy forró szeretkezés közben teljes mértékben a partnerre és annak intim kívánságaira koncentrálhasson.

De nem csak az eltűnően vékony vastagság az, ami kézzelfoghatóan fokozza a gyönyört: a MISTER SIZE hét különböző méretben kapható - elvégre minden férfi legjobb darabja nagyon egyéni. Óvszereink tökéletesen illeszkednek a merevedő péniszhez, és kellemes egységet alkotnak vele. A zoknik vagy kesztyűk is több méretben kaphatók, hogy ne csípjenek, vagy túl szélesek legyenek, és ne veszítsék el a tapadást. A különböző óvszerméretek csak logikusak és következetesek. Még a kerület mérése is bizsergető élmény a MISTER SIZER-rel. A tökéletesen illeszkedő óvszer felhelyezése a szeretkezés izgalmas részévé válik. A múltban az óvszerért való nyúlás egyet jelentett a vágyakozással - de ma már a férfiak és a nők gyorsan felfedezik, hogy az ostyavékony és tökéletesen illeszkedő óvszer a gondtalan élvezet kulcsa.

Határtalan extázisnak hódolhat anélkül, hogy félnie kellene az óvszer kicsúszásától, szétrepedésétől vagy akár elvesztésétől. Felix és Nóra, egy wittenbergi pár, kipróbálta a MISTER SIZE-t - és nem akarnak nélküle szeretkezni. "Elengedhetjük magunkat - és életünk legjobb szórakozását élhetjük át" - mondják mindketten. "A fejem a felhőkben van szex közben, nem a fogamzásgátlás" - írta egy másik vásárló. A MISTER SIZE használata pontosan ezt garantálja - Ön átadhatja magát a szerelemnek, az óvszer pedig elvégzi a többit.

A Vinergy vállalatcsoport kreatív csapata folyamatosan keresi az innovatív ötletet, a bizsergető újdonságot, amely még több élvezetet és magasabb erotikus faktort ígér. Ha jó szexet akarsz, képesnek kell lenned arra, hogy szabadon engedd a gondolataidat - ez volt a kiindulópont. Cégünk alapítója, Jan Vinzenz Krause számára például már egészen fiatal korától kezdve minden az óvszerek körül forgott. Szüleinek bonni házának gyerekszobájában már online óvszer-küldőszolgálatot és óvszer-tanácsadó szolgálatot működtetett. Az óvszerért való nyúlásnak magától értetődővé kell válnia - lelki nyomás, félelem és belső fékezés nélkül. Ami sokáig reménytelen vállalkozásnak számított, most a MISTER SIZE révén valósággá vált.

Célunk, hogy mindenki számára lehetővé tegyük élete legjobb szexét - bármilyen formában - akár óvszerrel is. Folyamatosan dolgozunk ezen, és örömmel fogadunk minden visszajelzést. Ezért bármikor bátran forduljon hozzánk, ha bármilyen kérdése, javaslata vagy fejlesztési ötlete van.