Skip to main content

Mister Size az olasz gyógyszertárakban

A Mister Size óvszereket mostantól az első olaszországi gyógyszertárakban is beszerezheti, amelyhez megnyertük az első olasz gyógyszertári nagykereskedőt. Gyógyszertári nagykereskedésünkkel a Mister Size óvszerek mostantól sokkal könnyebben és gyorsabban elérhetők Olaszország számos gyógyszertárában, és így sokkal gyorsabban jutnak el Önhöz, mint óvszerhasználóhoz.

Első gyógyszertárunk Olaszországban

Jóval azelőtt, hogy megnyertük volna az első gyógyszertári nagykereskedést Olaszországban, a dél-tiroli Bruneckben található első gyógyszertárban a mi Mister Size óvszerünk volt a választékban. A Zieglauer Farmacia gyógyszertár tehát többé-kevésbé a mi világítótornyunk az olasz gyógyszertári piacon, ahonnan az Ön számára megfelelő óvszer mérete egyre inkább elterjedt Olaszországban, és gyorsan és könnyen elérhetővé válik az Ön számára.

További információk a végfelhasználók számára

Szeretné megvásárolni a Mister Size-t a helyi gyógyszertárban? Számos németországi gyógyszertár mellett ez most már Olaszországban is lehetséges. Csak kérdezze meg a gyógyszertárában, vagy az óvszer már kapható helyben, vagy a gyógyszerésze meg tudja rendelni Önnek. Ha bármilyen kérdése van, akkor hozzánk is fordulhat, vagy adhat nekik egy tippet a weboldalunkon.

Információk a gyógyszerészek számára

Ha Ön gyógyszerész, és szeretné felvenni óvszereinket a kínálatába, akkor külön oldalt állítottunk össze az Ön számára az összes információval, beszerzési forrással és marketinganyaggal. Ha bármilyen kérdése van, bármikor felveheti a kapcsolatot gyógyszertári nagykereskedőnkkel vagy közvetlenül velünk.

Kapcsolat az olaszországi gyógyszertári forgalmazásért:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Olaszország)

Telefon: 0039-0471-913317
Fax: 0039-0471-915054
E-mail: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
További cikkek

Csinálj belőle többet - szexuális fantáziákkal a személyes fejedben mozi

Olvassa el most

Egyik sem olyan, mint a másik - mit jelentenek a különböző péniszformák

Olvassa el most

Kevesebbet szexelnek ma az emberek?

Olvassa el most