Skip to main content

A 12 legjobb erotikus újévi fogadalom

Ezzel a 12 ötlettel beindíthatja szexuális életét a következő 12 hónapban. Csak válasszon ki egy ötletet havonta!

Íme a mi 12 legjobb szexi újévi fogadalmunk a több szórakozásért az ágyban:

  1. Még több jó reggeli szex: Egy pihentető éjszaka után hogyan lehet a legjobban kezdeni egy új napot? Így van - egy kis szeretkezés, mielőtt felkelsz. Így biztosíthatod, hogy idén sokkal több napod induljon felpezsdülten!
  2. Rendszeres szex lefekvés előtt: Az orgazmus lefekvés előtt jó alvást biztosít, és tökéletes befejezése a napnak! Nemcsak akkor érdemes ezt az elhatározást követni, ha az új évben jobban akarsz aludni, hanem ez a kapcsolatodba is több közelséget hoz.
  3. Végül próbálja ki a megfelelő óvszert: A megfelelő óvszerrel szinte olyan, mintha nem lenne, sokkal jobban érzi a partnerét, és nem kell aggódnia, hogy az óvszer lecsúszik.
  4. Még több csók: Az intimitás nem csak a hálószobában kezdődik - szánj több időt a vad csókolózásra. Talán valami több lesz belőle.
  5. Nincs több kifogás: A klasszikus kifogások gyakran a következők: "Túl sokat ettem!", "Fáj a fejem!" vagy "Túl sok stressz ért ma a munkahelyemen!". - Valószínűleg te is tapasztaltad már: amikor a szex elkerülésére kerül sor, az emberek szeretnek kifogást találni. De ezek gyakran nem többek, mint béna kifogások. Vess véget nekik idén! Kapcsolódjon jobban össze partnerével, és élvezze sokkal gyakrabban együtt a világ legszebb másodlagos dolgát.
  6. Próbáljon ki több új dolgot: Mit szólnál például egy különleges játékhoz vagy néhány kísérlethez a Kámaszútrával? Egy síkosító vagy egy masszázs is feldobhatja a szerelmi életet. A puding próbája az evésben rejlik - légy merész!
  7. Több ölelkezés: Élvezze a sokkal meghittebb együttlétet a partnerével - kezdeményezzen! Ez sokkal nagyobb lendületet adhat a kapcsolatuknak. Ha nagyobb közelségre vágysz, nem kell mindig meztelenül lenni. Az is jó, ha a kanapén összebújsz a pároddal, miközben egy jó filmet nézel.
  8. Több önszeretet: Győződjön meg róla, hogy az igényeit nem hanyagolja el. Minden orgazmus jót tesz a közérzetednek, ezért engedd meg magadnak gyakrabban ezt az örömöt - akár egyedül, akár párban!
  9. Több bók: Egy kedves szó sosem árt, és segíthet visszanyerni a lendületet a kapcsolatodban. Csak naponta egyszer bókolj a partnerednek - megéri!
  10. Tanuljon meg vetkőzni: Ritkán van olyan lista az újévi fogadalmakról, amelyen ne szerepelne a "több testmozgás". Ebben az esetben megtanulhatod a rúdtáncot, és kombinálhatod a sportot és az erotikát. A jobb fittség mellett a hálószobában is több változatosságot biztosít.
  11. Romantikus ételek: Készítettél már valaha finom ételt a párodnak meglepetésként? A romantikus étkezéshez nem kell, hogy legyen alkalom, lepje meg partnerét egy gyertyafényes vacsorával.
  12. Tisztítsd ki a ruhatáradat: A ruhák is hozzájárulnak a kapcsolatotok erotikájához, ezért itt az ideje, hogy tényleg átnézd magad, kiválogasd a régi szerelemgyilkosokat, és új fehérneműket szerezz be. Ha vonzónak találod magad, akkor ezt sugározni fogod.

Több sport, kevesebb dohányzás, egészségesebb táplálkozás ...

A sport és az egészségesebb életmód valószínűleg a klasszikusok közé tartozik, ha az új évre vonatkozó jó fogadalmakról van szó. És valószínűleg már megpróbálta mindet a gyakorlatban is megvalósítani. De, kezet a szívemre - hányszor tartottad magad hozzá igazán? A legtöbbször még egy hónap sem telik el, mire a jó elhatározásokat újra elvetik. Az étkezésed visszatért a régi kerékvágásba, a sportról pedig már lemondtál. Talán az újévi fogadalmai nem voltak elég vonzóak ahhoz, hogy betartsák őket. Talán tényleg tetszik néhány ötletünk, és kevésbé nehéz betartani őket. Ha elhatározza, hogy beindítja a szexuális életét, megnöveli az esélyét egy izgalmas, erotikus kalandokkal teli időszaknak.

Ha bármilyen más nagyszerű ötlete van, forduljon hozzánk bizalommal. Mint mindig, vigyázzon magára, és ne felejtse el az óvszert.

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most