Skip to main content

Fabio és 1435 másik ember szereti a termékeinket

Saját tervezésű óvszerek promóciós ajándékként

A Mister Size már promóciós óvszer formájában is kapható. A B2B ügyfelek számára az óvszerek kivételes, szokatlan promóciós ajándékok, amelyeknek nagy a visszaemlékezési értéke, de a magánügyfelek is profitálhatnak egy szokatlan ajándékötletből, egyedi kivitelben.

Kiemelt pontok:

 • Egyetlen óvszer kis betűvel
 • egyedileg nyomtatható
 • szokatlan reklámhordozó
 • magas visszahívási érték
 • 500 darabtól kapható
 • partikra vagy legénybúcsúkra is

Egyedi ajánlatért vagy megrendelésért kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül:

Miért reklámozott óvszer?

Remek ötlet: promóciós óvszer! A nyomtatott óvszerek vagy a logóval ellátott óvszerek szokatlan és vonzó reklámajándékok szinte minden alkalomra. Velünk nyomtathat óvszereket, és pimasz promóciós óvszereket terjeszthet a nyitott emberek között.

Promóciós óvszerek: pimasz, szexi és humoros

Adj el egy gumit, vagy kettőt, vagy hármat. Több legyet üthetsz egy csapásra. A nyomtatott óvszerek felkeltik a figyelmet, a reklámüzenet megmarad a potenciális vásárlók fejében, és az esti akt vagy a reggeli quickie során partnere is élvezni fogja a biztonságos szexet. Természetesen a nyomtatott óvszereken nincs reklámnyomat magán az óvszeren, hanem csak az óvszer csomagolásán nyomtatunk. Promóciós óvszereinkkel a motívumoknak és az Ön kreativitásának nincsenek határai: Az autók, piktogramok, szellemes mondások vagy a cég logója tökéletesen illeszkedik a praktikus óvszercsomagolásra. A külső csomagolás vonzó reklámfelületként is használható.

Vonzó reklámfelület: óvszerek lenyomattal

A gyufásdobozokat, cukortasakokat és sűrített tejbuborékokat régóta használják reklámhordozóként. Óvszerre nyomtatás - a reklámszakemberek csak azóta merik ezt megtenni, amióta a szex már nem tabutéma, és főműsoridőben a biztonságos szexre vonatkozó reklámok villognak a képernyőkön. Néhány évvel ezelőtt még a vásárlók zavarba jöttek, amikor a pénztárnál az eladónő az egész eladótéren átkiabálta: "Jutta, mennyibe kerülnek az óvszerek?". Ma már kevesen pirulnak el, amikor óvszert vásárolnak. A vicces motívumokkal ellátott nyomtatott óvszerek a pénztárnál teljes egészében láthatóak, és már nem a padló közelében rejtőznek a drogériában. Az óvszerekre történő nyomtatás hatékony alternatíva a kis reklámköltségvetéssel rendelkező, de mégis nagy hatást elérni kívánó vállalatok számára. A promóciós óvszerek kitűnnek - Az Ön cége kitűnhet, ha promóciós óvszereket használ marketingstratégiaként. Az biztos!

Nyomtassa ki az óvszereket: Egyszerű és olcsó

Az óvszer mindig biztonságos - akár a reklámban, akár szex közben. A kis fogamzásgátlók, óvszerek vagy Frommserek (ahogyan Julius Fromm feltalálója után szeretettel hívják őket) a legmagasabb minőségi előírásoknak vannak alávetve, és azokat kiválasztott márkagyártóktól rendeljük. Különböző márkák, méretek és még ízek közül is választhat, mielőtt az óvszer megtervezésére és nyomtatására kerülne sor. Bordázott, szegecselt, színes vagy monstrum méretű, bármilyen óvszercsomagolást nyomtatunk, amit csak szeretne. A klasszikus promóciós óvszerek szögletesek, praktikusak és olcsók. A promóciós óvszerek megtervezéséhez könnyen választhat tervezési sablonjaink közül, vagy forduljon hozzánk bizalmasan, postai úton. Mi minden reklámötletet lehetővé teszünk az Ön óvszerei számára nyomtatással.

Biztonságos fogadás, biztonságos reklám: óvszer logóval

Az egyedileg csomagolt és nyomtatott óvszereken kívül praktikus hajtókártyákat is tervezünk Önnek ragasztott óvszercsomagokkal, amelyek garantáltan figyelemfelkeltőek postai küldeményként (direct mail) vagy vásárokon és partikon. A logóval ellátott nyomtatott óvszerek bármilyen borítékba beleférnek, nem növelik a tömegét, de hozzájárulnak reklámja biztonságos terjesztéséhez. Amikor a dolgoknak gyorsan kell haladniuk: Minicsomagok matricákkal. Csatlakozzon, és tegye ezt promóciós óvszerekkel. Sehol sem gyorsabb és biztonságosabb a végső reklámrúgás.

A MISTER SIZE promóciós óvszerek sajnos csak az 57-es óvszer méretben kaphatók. Más óvszer méretre van szüksége promóciójához? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az egyedi megoldásra vonatkozó kérésével.

Tulajdonságok

Névleges szélesség: 57 mm

Óvszer hossza: 185 mm

Falvastagság (óvszer vastagsága): 0,05 mm

Szín: átlátszó

Formája: hengeres, ideális illeszkedés és könnyű kitekerés, tartályos

Kenőanyag: extra nedves

vegán: igen

Vizsgált minőség

Bőrgyógyászatilag tesztelt és 100%-ban elektronikusan tesztelt

Tanúsítás: CE 0120 / ISO 4074

A négy alapelvünkben többet megtudhat a minőségi szabványainkról.

A MISTER SIZE óvszerek fő összetevője a latex. Ezt a gumifából nyerik, ezért tiszta természetes termék, amely a kaucsuk mellett főként vízből, de kis részben gyantából, fehérjékből és ásványi anyagokból is áll.

A MISTER SIZE óvszerek gyártásához kizárólag első osztályú, gondosan kiválasztott beszállítóktól származó természetes gumilatexet használnak. A latexkeverék más összetevőket is tartalmaz, amelyek a jó nyújthatóságért, a biztonságos szakadásállóságért és a kellemes semleges illatért felelősek.

A MISTER SIZE óvszerek teljes összetevőlistája:

 • Cisz-1,4-poliizoprén (természetes gumilatex).
 • Cink-dietil-ditiokarbamát (gyorsító)
 • Fenol, 4-metil, reakciótermékek diciklopentadiénnel és izobuténnel (antioxidáns)
 • Cink-dibutilditio-karbamát (gyorsító)
 • Cink-oxid (vulkanizáló aktivátor)
 • Kén (vulkanizálószer)
 • Kálium-hidroxid (szappan)
 • Zsíros alkohol (szappan)

A termékbiztonságról szóló 2023/988/EU rendelet szerinti tájékoztatás

Gyártói információk

tanúsítványok

Használati utasítás