Skip to main content

"Mister Size-nak köszönhetően végre visszanyertem a szükséges önbizalmat az ágyban. Köszönöm, Mister Size." - Fabio M. -29 éves innen: Berlin

Online bolt

Szeretné végre kipróbálni a MISTER SIZE-t, vagy néhány igazán jó óra után fel kell töltenie az óvszer-készletét? Akkor rendeljen közvetlenül online itt, partnerüzletünkben. Hamarosan tökéletesen felkészült leszel arra, hogy gondtalanul átadd magad a következő csodálatos szeretkezésnek.

Termékek

Még mindig a méretét keresi?

Határozza meg az egyéni óvszer méretét most azonnal elérhető mérőszalagunkkal!

Mérőszalag letöltése

Tesztcsomagjaink terméktesztelők számára

A 3 darabos tesztcsomagunk három változatát fejlesztettük ki, hogy könnyedén meghatározhassa az óvszer méretét: Slim a keskenyebb péniszhez, Medium az átlagosan széles péniszhez és Wide a különösen széles pénisszel rendelkező férfiak számára. A MISTER SIZE 3 darabos tesztkészlet csak kiválasztott üzletekben kapható:

További Mister Size termékek

Mister Size Bio Gleitgel

MISTER SIZE szerves síkosító gél

Fedezd fel most - A Mister Size vízalapú szerves síkosító gélje tökéletesen illeszkedik az óvszerhez, ahogyan az óvszer is illik hozzád.

MISTER SIZE Supplement for active men

Fedezze fel a MISTER SIZE kiegészítőt aktív férfiak számára. L-arginin, L-citrullin, cink, maca és taurin étrend-kiegészítő.

Werbekondome in verschiedenen individuellen Designs

Saját tervezésű óvszerek promóciós ajándékként

A Mister Size már promóciós óvszer formájában is kapható. A B2B ügyfelek számára az óvszerek kivételes, szokatlan promóciós ajándékok, amelyeknek nagy a visszaemlékezési értéke, de a magánügyfelek is profitálhatnak egy szokatlan ajándékötletből,…

Spóroljon pénzt az online óvszer vásárlásakor - akciók és nagyobb rendelések révén.

A legjobb, ha rendszeresen megnézi akcióinkat - mert a versenyek és események mellett időről időre nagyszerű kedvezményes akciókat is kínálunk. Készíthet egy-két alkut, és akkor a következő hetekre vagy hónapokra is van készlete.

A nagyobb rendelések is megérik, mert értékcsomagjainkkal kicsit többet spórolhat. És ha biztosan tudja az óvszer méretét, semmi sem akadályozza meg abban, hogy a jövőre nézve is rendelkezzen.