Skip to main content

Az értékesítés elindítása az Egyesült Királyságban és új angol nyelvű weboldal

Örömmel jelentjük be, hogy a Pasante Healthcare, mint nagy-britanniai forgalmazó megkezdte az értékesítést, és az Egyesült Királyságban minden kereskedő számára elérhető. Ez egyben a MISTER SIZE angol nyelvű honlapjának elindítását is jelenti, amely a MISTER SIZE információs és értékesítési platformja a szigeten. Fedezze fel új weboldalunkat és a vásárlási lehetőségekről szóló összes információt a www.mistersize.co.uk oldalon.

Óvszerek Nagy-Britanniában

Bár az Egyesült Királyságban az NHS-től ingyenesen kaphat óvszert, ezek szabványos óvszerek. A Mister Size segítségével 7 óvszerméret közül választhatsz, és megkaphatod a tökéletes óvszert. Ezenkívül a Mister Size különösen vékony, ezért érintésre hű, de ugyanolyan biztonságos, mint a hagyományos óvszer. A tökéletes méret még biztonságosabbá is teheti, mivel nem csúszik le, ha az óvszer túl nagy. Ha az óvszer túl kicsi, az beszűkíti a péniszét, kevésbé érzi, és az óvszer könnyebben elszakad. Érdemes tehát Mister Size óvszert használni, érezni fogja a különbséget.

Hol lehet megvásárolni a Mister Size-t

A következő üzletek lesznek jelen a Mister Size megjelenésekor az Egyesült Királyságban:

Kapcsolat a kiskereskedők számára

Ön kiskereskedő az Egyesült Királyságban, és szeretné vámmentesen és gyorsan megkapni a Mister Size óvszereket. Akkor kérjük, forduljon közvetlenül az Egyesült Királyságban működő forgalmazónkhoz:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most