Skip to main content

Slow sex: Mi ez, hogyan működik és milyen előnyei vannak?

A slow sex csak unalmas, lassú szex? Egyáltalán nem! A kissé félrevezető név mögött az erotika, a gyönyör és az intimitás csodavilága rejlik férfiak és nők számára. És még erekciós problémák és erekció nélkül is lehet lassú szex.

Kíváncsi vagy? Akkor jó szórakozást az olvasáshoz!

Mi a slow sex?

A lassú szex kifejezés kissé félrevezető, mert nem csak arról van szó, hogy lassabban szexelünk.

A lassú szex sokkal inkább a tudatos lassításról szól, amellyel a teljesítménykényszer és az orgazmusvadászat kirepül a hálószobából, hogy helyet adjon a szenvedélyes élvezetnek és az igazi intimitásnak.

Különösen manapság, amikor mindennek mindig gyorsabbnak, nagyobbnak és jobbnak kell lennie, és ez a hozzáállás gyorsan átcsúszik a hálószobába is. Ez a teljesítménykényszer ahhoz vezethet, hogy a férfiaknak merevedési problémáik lesznek, a nők már nem élik át az orgazmust, és a szex általában véve nem kielégítő.

A lassú szex arról szól, hogy újra érezd magad, a tested és a partnered, és élvezd a szexet orgazmussal vagy anélkül.

Mi kell a slow sex?

Alapvetően nincs másra szükséged, csak az akaratra, hogy kipróbálj valami újat, és (sok) időre. Mert erről szól az egész:

Időt szánni a nyugodt élvezetekre és az intimitásra.

A férfiak számára az óvszer nagyon hasznos, mert segít, hogy tovább tartson. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő óvszerméretet választja, hogy mindent érezzen, a véráramlás ne legyen zavartalan, és ne kelljen mindig ellenőrizni, hogy még mindig ott van-e.

Alapvetően Önnek vagy partnerének nincs szüksége erekcióra ahhoz, hogy élvezze a lassú szexet.

Hogyan működik a Slow Sex?

A legfontosabb dolog az első:

Nincs helyes vagy helytelen lassú szex.

Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy minden zavaró forrást kikapcsolt vagy eltávolított. Ez azt jelenti, hogy az okostelefonoknak, ébresztőóráknak, tévékészülékeknek, számítógépeknek és lehetőleg még a csengőnek is ki kell kapcsolnia. Az órákat megfordíthatja, leveheti vagy elrakhatja.

Mielőtt elkezdenéd, menj ki a mosdóba, igyál valamit, és tartsd készenlétben a törölközőket, hogy ne kelljen felállnod közben.

Amikor készen állnak, kényelembe helyezhetik magukat. Vetkőztessétek le egymást, vagy feküdjetek meztelenül egymás mellé, kezdjetek el lazítani és érkezzetek meg. Hogy hogyan folytatod, az csak rajtad múlik.

Lassan felfedezhetitek a testeteket az ujjaitokkal vagy az ajkaitokkal, kipróbálhatjátok, milyen érzés, és hosszan csókolózhattok. Az izgalmat gyengéd masszázsokkal vagy ölelgetéssel is lassan fokozhatja.

Próbáljon ki új érintéseket, hagyja el a megszokott utakat, kerülje eleinte a klasszikus erogén zónákat, mielőtt finoman, nagy mozgás nélkül megfogja vagy megsimogatja partnere péniszét vagy szeméremtestét.

Javasoljuk, hogy erre a részre körülbelül 30-60 percet szánjon.

Ha a teljesítménynyomás és a stressz az erekciós problémák oka, akkor ez az idő talán már el is tüntette azokat. Még ha Önnek vagy partnerének nincs is erekciója, akkor is folytathatja a következő lépéseket és a különböző pozíciókat, hogy változatosabbá tegye a játékot.

És még erekció nélkül is be lehet helyezni a péniszt, ha szükséges. Ehhez az egyik kezével fogja meg a tengelyt, a másikkal pedig a makkot, miközben visszahúzza a fitymát, ha van. A pénisz ezután a puha tamponhoz hasonló módon kerül behelyezésre.

Egyébként akkor csatlakozhatsz, amikor készen állsz vagy kedvet érzel hozzá. Egy pillanat múlva elmondjuk, hogy mely pozíciók különösen alkalmasak a lassú szexre.

Ha egyszer már összekapcsolódtatok, különösen fontos, hogy ne essetek vissza a régi mintákba. Ne feledd, hogy az egész arról szól, hogy érezzétek egymást és növeljétek az izgalmatokat. Ehhez nincs szükség (szilárd) erekcióra vagy állandó mozgásra.

Mi a legjobb pozíció a lassú szexhez?

Minden olyan szexpóz ideális, amely sok testkontaktust, szemkontaktust és romantikát tesz lehetővé:

Misszionárius pozíció

Valószínűleg nem kell magyaráznunk ezt az álláspontot. Vagy a férfi vagy a nő fekszik felül. Ez a pozíció könnyű, és órákig tartható minden erőfeszítés nélkül. Csókolózás, simogatás és a szeretet minden más formája is lehetséges itt.

Kanál pozíciója

A kanálpózban mindketten az oldalukon fekszenek. A férfi kissé eltolva fekszik hátulról a nő fenekéhez, és így tud vele kapcsolatba lépni. Tökéletes helyzetben van ahhoz, hogy megsimogassa a lányt.

A megdöbbent angyal

A döbbent angyal hasonló a kanalazáshoz. Az egyetlen különbség az, hogy mindkét partner behajlítja a lábát, és a törzs felé húzza.

A zen szünet

A zen szünetben a férfi oldalt fekszik a hátán, egyik lábát behajlítva, hogy kissé a nő felé forduljon. A nő oldalra is fekszik, szembefordul vele, és egyik lábát a férfi és a csípője fölé helyezi. Így mindketten nyugodtan feküdhetnek, és bőven van helyük a gyengédségnek.

A lótuszvirág

A lótuszvirághoz bizonyos fokú rugalmasságra van szükség, de ez egy csodálatosan intim és érzékeny szexpóz. Először is leül egy laza, keresztbe tett lábakkal elfoglalt pozícióba. Ezután körbetekeri a lábát, miközben lassan ráül, és összekapcsolódik vele. Így mindketten szorosan ölelve élvezhetik egymás tekintetét és érintéseit.

Magic Mountain

Ehhez a pozícióhoz egy halom párnára és takaróra van szükséged. Rakd őket egymásra úgy, hogy a felsőtestével rá tudjon feküdni a kupacra. A halomnak olyan szilárdnak kell lennie, hogy a legkisebb mozgásra se omoljon össze. A férfi ezután hátulról ráfekszik a nőre úgy, hogy a felsőteste a nő hátára kerüljön, és így összekapcsolódik vele.

Az eredmény hasonló a Doggy Style-hoz, de több testkontaktussal és kényelmesebb elhelyezéssel.

Miben különbözik a normális szex a lassútól?

A normális szexben a hangsúly gyakran az orgazmuson van. Mindenkinek a lehető leggyorsabban, intenzíven és minél gyakrabban kell eljutnia a csúcsra.

A lassú szex az érzésekről, az intimitásról és a gyengédségről szól. Az orgazmus szívesen látott, de nem szükséges a kellemes és kielégítő időtöltéshez. A berögzült mintákat és rutinokat meg lehet törni, és új tapasztalatokat lehet szerezni.

Nem unalmas a lassú szex?

Az, hogy a lassú szex unalmas-e vagy sem, az egyénen múlik. A legjobb, ha kipróbálod, és meglátod, milyen a számodra. Sokan azonban nagyon meglepődnek azon, hogy a lassú szex mennyire intenzív és kielégítő, még akkor is, ha senkinek sem volt orgazmusa.

Sokan még jobban meglepődtek, mert behatolás nélkül is eljutottak a csúcsra, mert az ilyen típusú szexből származó izgalom olyan magas volt.

Honnan jön a Slow Sex?

A Slow Sex kifejezés és gyakorlat Diana Richardson szexterapeutától és szerzőtől származik. Munkája során az ősi kínai és indiai filozófiákat a modern szexuális tudomány eredményeivel párosította, és számos könyvet írt.

A"Lassú szex - időt találni a szerelemre" című könyv az egyik ilyen. Ebben a könyvben olyan gyakorlatokat és illusztrációkat oszt meg, amelyek segíthetnek megélni a szerelmet, a szenvedélyt és a kielégítő szexet még idős korban is.

Következtetés a lassú szexről

Ha kipróbálja a Slow Sexet, esélye van arra, hogy átalakítsa szexuális életét és párkapcsolatát, és megtapasztalja a teljes erotikus kalandot. Lehetőséget adhat arra, hogy közelebb kerüljön partneréhez, mint talán valaha. Megszakíthatod az örökös orgazmuskergetést, és megtapasztalhatod az igazi intimitást.

Szeretnél többet megtudni arról, hogy mitől lesz igazán jó a szex? Akkor olvasd el cikkünket 5 tippel a teljes értékű szexuális élethez!

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most