Skip to main content

10 jó ok a jó szexre (a legjobb itt és most)

A munka, az Instagram és az adóbevallások között néha nem olyan könnyű időt találni néhány boldog, intenzív együttlétre. És mielőtt észrevennéd, a kiteljesedett szexuális élet az út szélére kerül - ahogyan manapság egyre több fiatal esetében. Itt az ideje tehát, hogy tegyünk valamit, és visszahozzuk a bizsergető pillanatokat a mindennapokba. Hogy motiváljunk, összeállítottunk 10 meggyőző okot arra, hogy itt és most élvezze a nagyszerű szexet. Minden más a képzeletre van bízva ...

1. a tökéletes orvosság a mindennapi stressz ellen

Miért nem törjük meg az ördögi kört, és miért nem csináljuk fordítva? Ahelyett, hogy a mindennapi stressz tönkretenné a szexuális életedet, használd a jó szexet arra, hogy egy pillanatra félretedd a mindennapi stresszt. Így kétféleképpen is megteremti a legjobb feltételeket egy fantasztikus naphoz. Utána pedig a boldogságtól feldobva térjen vissza a munkához.

A szex egészséges - és hogyan!

Persze, nem ez a legizgalmasabb ok, de a szex igazi csodaszer, ha az egészségről van szó: erősíti az immunrendszeredet, és javítja az esélyeidet, hogy sértetlenül átvészeld a következő megfázási hullámot. A szex a vérnyomásra is pozitív hatással lehet, csökkentve a szívbetegségek kockázatát. A férfiak esetében a rendszeres magömlés jó állapotban tartja a prosztatát, és csökkenti a prosztatarák kockázatát.

A psziché is profitál a teljes szexuális életből. A szex közben felszabaduló endorfinok és az "ölelkezési hormon", az oxitocin erősítik a közérzetünket. És így egy kis védőfalat képeznek a negatív érzésekkel és a depresszív hangulatokkal szemben. 3.

3. és fájdalomcsillapító hatása is van

Nem mindig van szükség tablettákra a fájdalom enyhítéséhez. Mert valójában az endorfinok nagyon hasonló hatást fejthetnek ki az orgazmus során. A figyelemelterelés mellett a tested valójában kevésbé érzékeny a fájdalomra. Az izmok ellazulása pedig még azt is jelentheti, hogy a fej- vagy hátfájás utána elillan.

4. a szex hozzáteszi azt a bizonyos kisugárzást a karizmádhoz.

Észrevetted már, hogyan nézel ki az emberekre, ha épp szexeltél? Vagy tapasztaltad már másokkal? A külső megjelenésednek hirtelen megvan az a bizonyos valami, és belülről is nagyon jól érzed magad. Ha tehát jó benyomást akarsz kelteni a következő partin, akkor előtte kényeztesd magad egy körrel a hálószobában vagy a konyhaasztalon. Vagy akár egy forró gyors menet a következő találkozó előtt? Ha úgy érzed, hogy jó, miért ne!

5. a szex kalandos és kreatív

Testetek extatikus összjátékában teljes mértékben kiélhetitek magatokat, és hagyjátok, hogy kreativitásotok játszhasson. Kalandos fantáziákkal, szerepjátékokkal és bármivel, ami eszedbe jut. Élvezd ezt a kis kikapcsolódást, és mutasd meg, mit tudsz! És ha egy kis lökésre van szükséged, csak hagyd, hogy a mi szexuális fantáziáink inspiráljanak a személyes fejmozidban.

6. a frizura!

Sokan próbálkoztak már vele, de ez teljességgel lehetetlen! Mert a szex utáni frizurát egyszerűen nem lehet újraalkotni. És egyszerűen tökéletesnek tűnik - a maga laza, vad módján. Így valószínűleg csak egy megoldás maradt: a jól bevált módszer, egy intenzív szeretkezés.

7. a nehéz beszélgetések általában sokkal nyugodtabbak a szex után

Kicsit stresszes időszakot éltek át együtt, és az érzelmeid felforrnak? Nehéz elhinni - de éppen az ilyen pillanatokban a sminkszex néha csodákra képes. Miután egymásba fonódva kiengedtétek a felgyülemlett energiát, és legalább fizikailag újra közelebb kerültetek egymáshoz, a dolgok gyakran sokkal nyugodtabbnak tűnnek. Használja ki a kellemes érzéseket arra, hogy mindent újra békében megbeszéljen. Vagy aludj rajta, és élvezd a közelségét egy ideig. Ezután a legtöbb probléma sokkal kisebbnek tűnik, és együtt találhattok jó megoldást.

8. és könnyebb aludni is.

Nem tudsz elaludni, és csak forgolódsz előre-hátra a lepedőn, miközben a fejed egyszerűen nem akar kikapcsolni? Aztán hemperegjetek az ágyban igazán viharosan - együtt, mélyen átölelve a jobbik feleddel (de persze csak akkor, ha ébren van és készen áll rá). Élvezd a mámort, utána néhány gyengéd csók, és valószínűleg hamarosan gyengéd álomba merülsz. Ez egyébként a korábban említett "ölelkezési hormon", az oxitocin miatt is van.

És egy kis köszönetként, hogy segített elaludni, másnap reggel egyszerűen reggelit hozhat az ágyba.

9 Egy kis csúcspont növeli az önbizalmat

A szex után nemcsak az általános érzés jobb, mint általában - ön is magabiztosabbnak érzi magát. Ha tehát szüksége van egy kis lökésre vagy a megfelelő hangulatra, hogy végre, bátran és határozottan követelje a régóta esedékes fizetésemelést: Csak használd ki egy kis egóerősítéssel járó szeretkezés előnyeit. És ha úgy érzed: tartsd meg a frizurát! Mert tudjuk, hogy teljesen varázslatos!

10. Őszintén: megérdemled!

De várj egy percet! Miért kellene egyáltalán sokat gondolkodnunk azon, hogy miért kellene szexelnünk? Végül is, ez szuper szép, és őszintén szólva: megérdemled. Nem csak jó szex, hanem abszolút jó szex. Bármilyen változatban, ami boldoggá tesz. Szóval nyikorogjon rendesen a léckeret, mert itt az ideje a cselekvésnek és a jó érzésnek!

Élvezze a nagyszerű szexet - nem számít, hogy van-e jó okunk rá

Akár jó okotok van rá, akár csak spontán van hozzá kedvetek: kényeztessétek magatokat az együttlétre, pontosan akkor, amikor ahhoz van kedvetek. És persze a jó okoknál sokkal fontosabb valami más is a szex mellett: hogy ne hagyd magad túlságosan befolyásolni az állandóan jelenlévő mindennapi stressz, a túl kevés idő és még sok minden más miatt. Mert mindig találunk okot arra, hogy ne szexeljünk. De hogy valóban jót tesznek-e nekünk, az egy teljesen más kérdés. Amire a legjobban akkor tudsz válaszolni, ha legközelebb nagyszerű szexet élveztél...

Mister Size
További cikkek

Csinálj belőle többet - szexuális fantáziákkal a személyes fejedben mozi

Olvassa el most

Egyik sem olyan, mint a másik - mit jelentenek a különböző péniszformák

Olvassa el most

Kevesebbet szexelnek ma az emberek?

Olvassa el most