Skip to main content

Csinálj belőle többet - szexuális fantáziákkal a személyes fejedben mozi

öt ötlet a teljes szerelmi élethez

A szexuális életed mostanában csak úgy-úgy megy, és itt az ideje egy kis lendületnek? Van kedve kipróbálni valami újat - de nem tudja, hogyan? Vagy csak néhány érzéki pillanatot szeretne egyedül megteremteni és teljes mértékben kiélvezni? Ezután kapcsolja be a mentális mozit, és hagyja, hogy elragadják a legtitkosabb fantáziái. Itt találsz néhány izgalmas ötletet és gondolatot.

Haragszik valakire, vagy nem igazán tud kikapcsolni? Elmegyünk a mentális moziba ...

A személyes mentális mozi aranyat ér - még a mindennapokban is. Például amikor az új főnököd hihetetlenül felidegesít, és elképzelted, hogy a turmixodat a fejére öntöd. Vagy amikor a buszsofőr gumija kilyukad, amikor éppen el akar hajtani tőled. Gondolatban a dolgok egy pillanatra másképp alakulnak, és így megédesítik a napunkat. Legyen szó egy kis bosszúfantáziáról vagy egy kalandos nyaralás gondolatairól, miközben egy unalmas kötelező előadáson ülünk.

És a fejmozi is nagyon király szex közben. Mert pontosan megmutatja, mi az, ami igazán beindít minket - sokkal jobban, mint bármelyik pornófilmben. És így segít nekünk abban, hogy jobban belelendüljünk, vagy egyszerűen csak feljebb kapcsoljunk egy sebességfokozatot. Ha még nem tetted meg, próbáld ki!

Milyen filmek játszódnak le a fejedben? - A legnépszerűbb szexuális fantáziák

Mi magunk dönthetjük el bármikor, hogy mi játszódik le a fejünkben a moziban. Kényeztesse magát olyan filmekkel, amelyek szórakoztatóak és jót tesznek Önnek. Ha a bizsergető erotikáról van szó, van néhány olyan szexuális fantázia, amely nagyon népszerű. Hagyd, hogy inspiráljanak:

Szex idegenekkel

Sokan szeretik elképzelni a nyilvános szexet - talán még egy titokzatos új ismerőssel is. Például egy spontán találkozás során az utcán, egy sikátorban, kocogás közben a parkban vagy a diszkó vécéjében. Nem csoda - elvégre van benne valami izgalmasan gonosz, és egy váratlan kaland általában elég izgalmasan hangzik. Hogy ezt a valóságban is akarja-e, az egy másik kérdés. De a szellemi mozi kisfilmjeként abszolút ajánlható.

Kaland a dominanciával és odaadással

Legkésőbb A szürke árnyalatai óta a dominancia és a kötöttségi játékok a BDSM szcénán kívül is nagy vágyat ébresztettek. Képzeld el, hogy teljesen átadod magad a partnerednek, és ő dönti el, hogy mit kell tenned. Talán még teljesen mozdulatlanul is megkötözve egy elég forró helyzetben. Ön dönti el, meddig akar elmenni ...

Szex sztárokkal vagy "elismert személyekkel

Egy forró szerelmi kaland kedvenc sztárjával, főnökével, professzorával vagy oktatójával is izgalmas lehet. Bárki is váltott ki váratlan érzéseket benned - a személyes mentális mozidban szabad utat engedhetsz a vágyadnak, és kiélvezheted a kalandot a gondolataidban. Ez még azzal a főnökkel is működhet, akit valójában utálsz, ahogy a 25 éves Isa elárulta a Cosmopolitan-nek.

Az édeshármas vagy a csoportos szex

Az, hogy egyszerre több partner is lefoglalja, valójában eléggé elterjedt fantázia. Még akkor is, ha a legtöbb ember soha nem próbálná ki a valóságban. De legalább a gondolat, hogy egyszerre több kéz és száj simogat, és egyszerre érzi az összes csodálatos lehetőséget szex közben... elég dögös!

Szóval, a fantáziád máris elszállt veled? Aztán engedd el magad, és élvezd a műsort ...

"Ahogy az utolsó bilincs bezárul, hirtelen rájövök: most már nincs visszaút. Teljesen ki vagyok szolgáltatva neki. És ugyanakkor ott van bennem ez a pimasz kíváncsiság: mit fog most velem csinálni? Az egész testem bizsereg, és várakozással telve várom. Fél örökkévalóságnak tűnik. És amikor a kezei végül felcsúsznak a combjaimra, úgy áramlik át rajtam, mint ..."

Nem kell, hogy rossz lelkiismeretem legyen, ha szex közben másra gondolok? És a fantáziáim valóban normálisak?

Persze, mint oly sok minden mással az életben, gyakran felmerülnek a személyes fejteret érintő aggályok: nem tapintatlan a partneremmel szemben, ha szex közben másra gondolok? Vagy ami még rosszabb, valaki másról?

És persze, lehet, hogy furcsa érzés - talán még egy kicsit olyan is, mintha megcsalnánk a másikat. Amíg rá nem jövünk, hogy miért is kapcsoljuk be a fejmozit: Hogy beinduljunk, és kizárjuk a többi buta gondolatot. Mert bizonyára kellemesebb teljesen átadni magad a forró fantáziáknak a fejedben, mint szex közben az irodai stresszre vagy a régóta esedékes adóbevallásra gondolni. Vagy mit gondolsz? Amíg szereted a párodat, és nem gondolsz már valaki másra, addig a kis kalandok a fejedben teljesen rendben vannak. A végén mindkettőtöknek jobb lesz a szex.

Egyébként ugyanez vonatkozik a fantáziáink természetére is - függetlenül attól, hogy elsőre milyen nehéznek vagy furcsának tűnnek. A fejünkben lévő moziban kiélhetjük mindazt, amit a való életben nem akarunk bevallani magunknak. Nincs szükségünk lelkiismeret-furdalásra vagy rossz lelkiismeretre. Még az olyan fantáziák is, mint például, hogy egy betörő megerőszakolja őket, sokkal gyakoribbak, mint azt a legtöbben gondolnák. És ha olyan ötleteket találsz dögösnek, amelyek mások számára undorítóak lehetnek? Na és? Végül is ez az Ön fejmozija, és Ön határozza meg a programot. Idegesítő tabuk nélkül. Amíg az állatok és a gyerekek kimaradnak, addig nagyjából minden rendben van. Engedd hát át magad a titkos fantáziáidnak, és ne aggódj amiatt, hogy mások mit gondolnak róluk. Gyakran vannak saját mocskos fantáziáik, amelyeket soha nem fednének fel.

"Amikor vége az előadásnak, mindenki feláll, és elhagyja az előadótermet. Hirtelen egy kezet érzek a mellkasomon, ami arra kényszerít, hogy hirtelen megálljak. Még mindig van egy szavam hozzád. A professzorunk szigorú arckifejezéssel néz rám, és a lábaim hirtelen olyan puhák lesznek, mint a vaj. Az esszéről van szó? Nem kellett volna ilyen provokatívan írnom. De aztán azt mondja: Nagyon tetszett, amit írtál. És kíváncsivá tett. Van még egy dolog, amit szeretnék közelebbről megbeszélni veled..."

És ha a képzelet önmagában nem elég ...?

Néha szeretnénk egy lépéssel tovább menni, és a valóságban is kipróbálni a szexuális fantáziánkat. Ez nem olyan nehéz - végül is rengeteg más ember van, aki ugyanígy érez. Fantáziáidnak megfelelő játszótársakat találhatsz a társkereső platformokon, ha világosan közlöd a kívánságaidat. Néha teljesen váratlanul történhet a bárban, a szupermarketben vagy a saját kapcsolatunkban, amint végre kimondjuk. Az egyetlen fontos dolog az, hogy előzetesen megbeszéljétek a dolgokat. Hogy világos legyen, mit akarsz, és hol vannak a határok. A fantáziádban pedig mehetnek az asztal alá, de a való életben természetesen mindig érvényes a következő: ne felejtsd el az óvszert.

"Nagy kezeivel megragad és erősen a falhoz szorít. Csókolózunk, miközben a farmerja cipzárját tapogatom, és végre megfogom. Amit akkor érzek, az tetszik nekem. Felhúzza a ruhámat, és behatol belém. Az előbb még attól féltem, hogy valaki figyel minket. Most már a gondolat csak még jobban felbátorít..."

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg a helyes út az egyenlőség eléréséhez a szexben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító - így a szex úgy megy, mint a karikacsapás

Olvassa el most