Skip to main content

Intim piercing és biztonságos szex óvszerrel - lehetséges ez?

Tudja meg, mit kell tudnia ahhoz, hogy az intim ékszerekkel biztonságosan tudjon fogamzásgátlót használni, és mindig a lehető legjobban védve legyen.

Gondosan fontolja meg a piercingre vonatkozó döntést

Mint mindig, gondolkodj, mielőtt cselekszel, ami ebben az esetben a piercinget jelenti. Felmérések szerint az intim piercing növeli az önbecsülést és állítólag javítja a szexuális életet, az intim ékszerek pedig sokak számára igazi szemet gyönyörködtetőek. Ez az egyik oka annak, hogy sokan olyan vonzónak találják az intim ékszereket, és díszíttetik mellbimbójukat, csiklójukat, szeméremajkukat, péniszüket vagy herezacskójukat. Sokféle anyagot használnak, de többnyire fémdugókat, gyűrűket vagy rudakat. Ha több orális szexet folytat, akkor azzal is tisztában kell lennie, hogy a nyelv vagy az ajak piercingje is hatással lehet.

Ha szeretné, hogy testének valamelyik intim testrészét megszépítsék, nemcsak arról kell előre tájékozódnia, hogy milyen piercingmódszerek vagy -változatok állnak rendelkezésre, hanem arról is, hogy milyen következményekkel és kockázatokkal jár ez az Ön személyére és biztonságos szexualitására nézve.

Fokozott fertőzésveszély

Egyes piercingek, mint például a herezacskó piercing (hafada), növelik a szexuális úton terjedő betegségek kockázatát. Ez a fajta piercing egy új lyukat hoz létre az intim területen, amelyet nem lehet óvszerrel védeni. Ezért óvatosságra int, és előfordulhat, hogy a piercinget a szexuális együttlét előtt speciális tapasszal kell lefedni.

Az intim ékszerek helyes kiválasztása

Világosnak kell lennie, hogy az óvszerek érzékenyek a fémre vagy éles tárgyakra. Tehát nagyon óvatosnak kell lennie az intim piercingekkel; semmilyen óvszer nem garantálja a védelmet. A legjobb, ha a szexuális együttlét előtt eltávolítja az ékszert, különösen, ha a piercingje a következő jellemzőkkel rendelkezik:

  • szögletes
  • hegyes
  • sharp
  • durva

Ha a piercing sima és kerek, még mindig elég jól működhet, de még mindig megnő az óvszer elszakadásának kockázata. Tehát a kockázatokat magadnak kell mérlegelned.

Alapvetően a következők érvényesek: Az intim ékszerek kiválasztása és a személyes kockázatvállalási hajlandóság döntő. Igen, a szex intim piercinggel és óvszerrel lehetséges, de nincs garancia a teljes biztonságra.

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most