Skip to main content

Lejárt óvszerek használata: 23 meglepő tipp a mindennapi életből

Ha azon gondolkodik, hogy használhat-e még lejárt óvszert, akkor a legjobb helyen jár. Itt megtudhatod, miért nem jó ötlet a régi óvszereket szexhez használni, és hogyan használhatod fel őket helyette újra.

Biztosak vagyunk benne, hogy meg fogsz lepődni, mire használhatod az óvszert.

Használható-e lejárt óvszer szexre?

A lejárt óvszerek általában még használhatóak és nem mérgezőek, függetlenül attól, hogy 1, 2, 3, 4 hónapja vagy még régebben lejártak. De még mindig nem szabad szexre használni őket, mert a latex idővel porózussá válik.

Ez azt jelenti, hogy minél idősebb az óvszer, annál nagyobb a kockázata annak, hogy szex közben elszakad. Ezért jobb, ha időben új, megfelelő méretű óvszert vásárolsz. és tárolja őketaz óvszerbalesetek megelőzése érdekében óvszerbalesetek.

Hogyan használhatja újra a régi óvszereket helyette?

Szerencsére sokféle módon újrahasznosíthatod a lejárt óvszereket. Íme a 23 legjobb life hack és ötlet.

1. Vízhatlanítsd az okostelefonodat, fényképezőgépedet és egyéb dolgaidat egy óvszer belsejében.

Váratlanul elkapott egy heves esőzés? Vagy szeretnél menő víz alatti képeket készíteni? Vagy meghívtak egy vízi csatába? Akkor egy lejárt szavatosságú óvszerrel könnyedén megvédheted elektromos eszközeidet, táskáidat és útleveleidet.

Egyszerűen csomagolja ki az óvszert, törölje le róla a kenőanyagot, ha szükséges, tegye a tárgyat az óvszerbe, és kösse össze. Egy okostelefon még így is működtethető.

2. Védje a sebeket és a sebtapaszokat a víztől régi óvszerrel.

A piszkos víz vagy a nedvesség könnyen fertőzést okozhat a nyílt sebekben, ha azokkal érintkeznek. Egy lejárt óvszerből gyorsan készíthetsz ideiglenes vízálló kötést.

Csomagold ki az óvszert, vágd le a hegyét, majd húzd rá az érintett területre.

VIGYÁZAT: A lehető leghamarabb vegye le az óvszert, mert a testrésztől és az óvszer méretétől függően az óvszer akadályozhatja a vér áramlását.

3. Óvszer csuklótámasz az irodában vagy otthonra

Sokat dolgozol a számítógép előtt, és fáj a csuklód? Akkor a régi óvszereket gyorsan újra felhasználhatod csuklótámaszként.

Egyszerűen töltsd meg az óvszert vízzel vagy homokkal, kösd csomóba, és helyezd a csuklód alá.

4. Használja a lejárt óvszereket stresszlabdaként a relaxációhoz

Sok stressz ér, mert az ügyfelek, kollégák, családtagok, barátok vagy ismerősök szeretnek az idegeidre menni? Akkor készíts stresszlabdát a lejárt óvszereidből.

Nyisd ki az óvszert, töltsd meg homokkal vagy hasonló anyaggal, és kösd össze. Ha akarod, akár meg is festheted az új stresszlabdádat.

5. cipőfényező, hogy a cipője fényes legyen a gumival.

Bőrcipője vagy szandálja unalmas, és a következő esemény előtt kétségbeesetten szüksége van egy kis csillogásra? Akkor gyorsan csomagold ki az óvszert és dörzsöld át a cipőt. A kenőgél természetes és tartós fényt ad nekik.

6. Használd a régi óvszereket gumiszalagként.

Le kell zárnod egy műanyag zacskót vagy össze kell tartanod néhány dolgot, és nincs otthon gumiszalagod? Semmi gond! Egyszerűen vegyél elő egy régi óvszert, ha szükséges, távolítsd el belőle a kenőanyagot, majd vágd fel kis csíkokra.

Ezután az óvszer gumiszalagokat ugyanúgy használhatja, mint a normál gumiszalagokat.

7. Nyisd ki a szűk csavaros kupakokat a lejárt óvszerekkel

Van egy befőttesüveged vagy más, csavaros kupakkal ellátott edényed, amit egyszerűen nem tudsz kinyitni? Egy lejárt óvszerrel biztosan működni fog.

Csomagold ki az óvszert, ha szükséges, töröld le róla a síkosítót, majd helyezd az óvszert a kupakra. Az extra ellenállás garantálja, hogy ki tudja nyitni a tartályt.

8. Újrafelhasználható óvszerhűtő párnák és hűtőcsomagok

A lejárt óvszerekből is remek újrafelhasználható hűtőpárnákat és hűtőcsomagokat készíthetsz. Használhatod őket sérülések vagy ételek hűtésére útközben.

Csak töltsd meg az óvszert hideg vízzel, kösd csomóba, és tedd be a fagyasztóba néhány percre vagy órára, attól függően, hogy mennyire szeretnéd, hogy hideg és szoros legyen.

9. Használd a lejárt óvszert vízálló zokniként vagy kesztyűként.

Nincs kedved vizes lábakhoz, vagy olyan folyadékba nyúlni, amihez kesztyű nélkül inkább nem nyúlnál? Akkor vedd elő az óvszereket! Egyszerűen csak húzd őket a lábadra vagy a kezedre.

FIGYELEM: Ügyelj arra, hogy a síkosító miatt ne csússzon el, és csak a lehető legrövidebb ideig hagyd a lábadon vagy a kezeden az óvszert. Az óvszer méretétől függően akadályozhatja a véráramlást. 10.

10. A lejárt óvszereket használd újra zacskóként és fagyasztózacskó-pótlékként.

Maradék ételt vagy más dolgot kell szállítani vagy eltenni, és nincs kéznél zacskó vagy fagyasztózacskó? Akkor egyszerűen újra felhasználhatod az egyik lejárt óvszeredet. Csak töltse meg az óvszert, kösse csomóba, és tegye el.

11. Használd a régi óvszert vészhelyzeti ivópalackként útközben.

Vészhelyzetben vagy, vagy más okokból ivóvízhordozóra van szükséged? Akkor a régi óvszered tökéletes partner. Egyszerűen töltsd meg vízzel és kösd össze. Az extra védelem érdekében tedd az óvszert egy vastag zokniba az extra párnázás érdekében.

12. Építs tüzet a lejárt óvszeredből!

Vészhelyzetben vagy, és tüzet kell gyújtanod? Ez a life hack, segít ebben, amíg süt a nap. Töltsd meg az óvszert egy közeli víztározóból származó bő vízzel vagy rengeteg hóolvadékkal, és kösd össze.

Ezután fektessen rá szalmát, száraz füvet vagy más taplót, és húzza szét a megtöltött óvszert az oldalán. Így a tetején egy viszonylag sima felületet, alul pedig egy dudort kell kapnia. Amikor a nap átjön a lencsén, fókuszálni fog, és égni fogja a taplót.

13. régi óvszereket használjon főzéshez

A régi óvszereket főzésre is felhasználhatod. Igaz, elég furcsa ötlet, de megvalósítható. Ha beszélsz japánul, még óvszeres szakácskönyvet is lehet kapni.

14. használd újra a lejárt óvszereket partidíszként és lufiként

Vicces dekorációk és lufik nélkül minden buli automatikusan fél móka. Ha nem akarsz extra pénzt költeni rájuk, akkor óvszerekből is készíthetsz vicces dekorációkat.

Fújd fel őket, fesd le, töltsd meg őket, vagy használd fel más módon. Az egyetlen korlát a kreativitásod.

15. Használd a régi óvszereket ajtótámaszként.

Szeretnéd megakadályozni, hogy az ajtók becsapódjanak a huzat miatt vagy a falnak ütközzenek? Akkor használd újra a régi óvszereket ajtóstopként. Egyszerűen töltsd meg az óvszert homokkal vagy földdel, kösd csomóba, és helyezd az ajtó elé vagy mögé.

Ha már nem tart rendesen, lemoshatja róla a port, és újra olyan lesz, mintha új lenne.

16 Lejárt óvszer papírnehezékként

Persze használhatnál követ vagy más drága papírnehezéket, de egy óvszeres papírnehezék sokkal szórakoztatóbb és olcsóbb.

Mosd le az óvszer kenőanyagát, töltsd meg homokkal, földdel, kaviccsal vagy más anyaggal, kösd le, és már kész is.

17. Készíts vicces jégkockákat a lejárt óvszeredből.

Ha valami különleges dologgal szeretnéd meglepni a vendégeidet, az óvszerjégkockák vicces és eredeti ötletet jelentenek. Mindössze üres WC-papírgurigákra, lejárt óvszerekre, vízre és egy fagyasztóra van szükséged.

  1. A tekercseket úgy helyezd el, hogy a nyílás az asztalon vagy veled szemben legyen.
  2. Ezután vegye ki az óvszereket, és tekerje ki őket egy kicsit magasabbra, mint amilyen magas a WC-papírguriga.
  3. Ezután akassza az óvszereket a zárt oldalukkal lefelé a WC-papírtekercsekbe, és feszítse ki az óvszert a tekercs fölé.
  4. Most már úgy kell rögzíteni, hogy meg tudja tölteni vízzel.
  5. Ha az óvszereket megtelted vízzel, tedd őket néhány órára a fagyasztóba.
  6. Amikor a jégkockák teljesen megkeményedtek, kiveheted őket a tekercsből, egy pillanatra futtasd meleg víz alá, majd egyszerűen húzd le az óvszert.

Már kész is vagy.

18. Használd újra a régi óvszereket vízkőmentesítésre

Nem folyik rendesen a víz a csapból vagy a zuhanyfejből, vagy minden irányba fröcsköl? Akkor itt az ideje a vízkőmentesítésnek. De ha nincs kedved vagy lehetőséged szétszedni az egész csapot, akkor óvszerekkel is vízkőtelenítheted.

Egyszerűen töltsön az óvszerbe egy kis vizet, ecetet vagy citromsavat, majd húzza az óvszert a csap fölé. Most rögzítse néhány gumiszalaggal, és hagyja, hogy beázzon. Minél erősebb az ecet, annál jobban fel kell hígítani, hogy a csapok ne színeződjenek el.

19. lejárt óvszereket csúzliként használni

A lejárt óvszerekből is könnyen készíthetsz praktikus csúzlit. Mindössze egy óvszerre, egy papírpohárra és egy késre vagy ollóra van szükséged.

Először csomagold ki az óvszert, és húzd át a papírpohár nyílásán. Ezután fordítsd fejjel lefelé a poharat, és vágd le az alját a késsel vagy az ollóval. Kész is vagy.

A lövedékeket most már átdobhatod a nyíláson az óvszerbe, majd fogd meg a papírpoharat és az óvszert, miközben a másik kezeddel húzod az óvszert.

20. Használd újra a lejárt óvszereket hajgumiként

Ha hosszú a hajad, és nincs kéznél hajgumi, akkor egy régi óvszert újrahasznosíthatsz, hogy gyors hajgumit készíts. Csomagold ki az óvszert, tekerd ki teljesen, és vágd le a gyűrűt az óvszer nyílásánál.

Így máris lesz egy hajgumi, amivel megcsinálhatod a hajadat.

21. Használd a régi gumit sapkacserére.

Ennek az óvszeres lifehacknek 2 változata van. Az első az, hogy fogod az óvszert, és egyszerűen áthúzod a tartály nyílásán, hogy semmi ne kerüljön a tartályba.

A 2. változatnál felfújod az óvszert, majd ráhelyezed a nyílásra, a 2. kezeddel erősen rányomod az óvszert, és ezzel egyidejűleg kiengeded a levegőt. Ezáltal az óvszer bezáródik a tartály nyílása körül.

22. Az óvszerek újrafelhasználása csúszásgátló bevonatként

Ez a hack majdnem úgy működik, mint az előző trükk 2. variációja. Először is csomagold ki az óvszert, tekerd le és távolítsd el a kenőcsöt. Ezután felfújod, és például egy poharat nyomsz rá, miközben a levegőt ismét kiengeded belőle. Ezáltal az óvszer a pohár alja körül megfeszül, és megakadályozza, hogy elcsússzon.

23. Készíts barkácsolt óvszertörpét régi óvszerekből!

Gyönyörű dekorációt készíthetsz otthonodba ezzel a régi óvszerekből készült upcycling trükkel. A következőkre lesz szükséged:

  • Óvszer
  • Kézműves- és modellezőgyurma
  • Tölcsér (papírból is készíthető)
  • Csipeszek és/vagy madzag
  • Színek

Így építsd meg az óvszeres törpét:

  1. Csomagold ki az óvszert, és tekerd ki.
  2. Fogd a tölcsért, és töltsd meg az óvszert kézműves betonnal.
  3. Kössük össze az óvszert, és rögzítsük a csomót a kapoccsal vagy egy zsinórral az óvszer felett, hogy felfelé hegyes alakot kapjunk.
  4. Hagyja a betont legalább 24 órán keresztül megkeményedni.
  5. Vegye ki az óvszert a betonból
  6. Használja a modellezőgyurmát a gnóm további megformálásához. Például készítsen orrot, puffot a kalaphoz stb.
  7. Fesse a törpét ízlése szerint

Amikor a festék megszáradt, elhelyezheti a manót otthonában vagy a kertben. Itt találsz egy videós útmutatót az Oriontól.

Következtetés - Használja újra a régi, lejárt óvszereket

Az óvszerek hihetetlenül sokoldalúak, és a hálószobán kívül is rengeteget szórakozhatsz velük. Szex közben nem szabad lejárt óvszert használni, mert porózussá válik, és gyorsan elszakadhat és kiszakadhat.

Ha tehát lejártak, mindenképpen vegyél új óvszert a megfelelő méretben, hogy megelőzd az óvszerbaleseteket, a régi gumikat pedig használd máshol.

Tudtad, hogy a férfiak 88%-a rossz óvszerméretet használ? Ha még nem tudod a méretedet, itt találod meg a tökéletes óvszerméretet 4 egyszerű lépésben.

Mister Size
További cikkek

Csinálj belőle többet - szexuális fantáziákkal a személyes fejedben mozi

Olvassa el most

Egyik sem olyan, mint a másik - mit jelentenek a különböző péniszformák

Olvassa el most

Kevesebbet szexelnek ma az emberek?

Olvassa el most