Skip to main content

Maszturbáció, hogyan kell megfelelően kényeztetni a testedet

Útmutató azoknak a nőknek, akik szeretnék a lehető legteljesebben élvezni az életüket anélkül, hogy egy férfitól függenének.

Tapasztalja meg a korlátlan élvezetet

A Mister Size-nál azt a küldetést tűztük ki célul, hogy a biztonságos szex során legalább ugyanolyan szórakoztató legyen, mint a védekezés nélküli közösülés során. Minden nap mindent megteszünk azért, hogy az óvszerrel való szex élménye tökéletes legyen az Ön számára. Az óvszer azért olyan népszerű, mert az egyik legbiztonságosabb fogamzásgátló eszköz, és nemcsak a terhességtől, hanem a nemi úton terjedő fertőzésektől is megvéd. De mi a legbiztonságosabb módja annak, hogy elkerüljük a teherbeesést "szex közben"? Pontosan, a maszturbáció, itt te vagy az érzéseid főnöke, és nem kell gondolatokat pazarolnod a szexuális együttlét utáni lehetséges mellékhatásokra. Minden körülötted és a tested körül forog. A tested iránti gyengéd odaadás sokféleképpen megédesítheti a mindennapjaidat.

Tudja meg, mit szeret

Szinte minden fiatal nő életében van egy pillanat, még tizenévesen is, amikor először érzi úgy, hogy szeretné közelebbről megismerni a saját testét. Ez a pillanat általában jóval az első partnerség előtt következik be. Észrevehető, hogy a hasat érő egyes érintések nagyon furcsa, de mégis kellemes érzést keltenek. Jó érzés dörzsölődni valamihez, legyen az egy flanel, egy bicikliülés vagy egy párna, amit ide-oda mozgatsz a lábad között. A fiatal nők általában már ebben a korban kialakul egy bizonyos fajta ingerlés iránti preferencia.

Sajnos a maszturbáció témáját a nők még mindig nem mindenhol kezelik nyíltan. A férfiak számára normális, hogy időnként megérintik magukat, míg a nők, amikor ez a téma szóba kerül, általában kissé szégyenkezve reagálnak, és gyorsan megpróbálnak valami másról beszélni. De a maszturbációt egyáltalán nem kell szégyellni. Senki sem tudja olyan jól, hogy mire van szüksége, mint Ön! Tehát semmi sem állíthatja meg Önt a teste felfedezésének útján. Azok a nők, akik gyakrabban szórakoznak önmagukkal vagy játékaikkal, bizonyítottan kiegyensúlyozottabbak és nyugodtabbak. A legjobb dolog a szexben az, hogy akkor, ott és úgy csinálhatod, amikor, ahol és ahogyan akarod. A képzeletnek nincsenek határai. A maszturbálásban azonban az a legnagyszerűbb, hogy soha nem maradsz kielégítetlen. Azzal, hogy folyamatosan teszteli, mi az, ami Önt stimulálja és különösen felizgatja, jobban tudja kommunikálni partnerének, hogy hogyan tudja Önt a legjobban csúcsra juttatni. Így soha nem fogsz üres kézzel távozni a partnereddel való szex közben.

Önkielégítés mint egyensúly

Először is nagyon fontos, hogy elegendő időt szánjunk rá. Tervezd be a szórakozást magaddal a napi rutinodba. Szánj rá időt, és élvezd ki minden másodpercét. Különösen, ha nincs állandó partnere, fontos, hogy rendszeresen kielégítse magát. Így csökkentheti a stresszt és növelheti személyes boldogságát. Az orgazmus hihetetlen mennyiségű boldogsághormont szabadít fel, ami segíthet abban, hogy egész életünkben jó hangulatban és kiegyensúlyozottak maradjunk.

Tippek és trükkök a tökéletes orgazmushoz önmagaddal

Először finoman masszírozza a csiklóját, amíg teljesen nedves nem lesz. Most kényeztetheted magad a kezeddel úgy, hogy egy vagy több ujjadat a nedves szeméremtestedbe dugod, és ritmikusan mozgatod őket. A másik kezeddel tovább dörzsölheted a csiklót, hogy gyorsabban elérd a csúcspontot. Ha nem elég nedves, ne használjon krémeket vagy testolajokat síkosítóként. Ezek nagyon rossz hatással lehetnek a hüvelyflórára és/vagy allergiához vezethetnek. A még több szórakozáshoz ajánljuk a Mister Size vízalapú, organikus síkosítónkat.

Síkosítónkkal jobban be tudja helyezni az ujjait vagy akár a játékát, és semmi sem áll a tökéletes orgazmus útjában. Ne félj hozzáadni egy játékot, például egy vibrátort a szexuális játékodhoz, ha az ujjaid nem juttatnak megbízhatóan a csúcsra. Számos olyan szexuális játék létezik, amelyekkel pillanatok alatt abszolút extázisba kerülhetsz.

Díszítsd a szexuális játékodat mocskos gondolatokkal. Egyáltalán nincsenek korlátok. Engedje szabadjára a fantáziáját és az ujjait. Hangolódj rá, viselj szexi fehérneműt, és nézd a tükörben, ahogy a vibrátorral kényezteted magad. Még ha elsőre kicsit furcsa is, sok nőnek örömet okoz, ha végignézheti, ahogyan egészen az orgazmusig szexel.

Használjátok az egész testeteket játszótérként, simogassátok, csókolgassátok és nyalogassátok egymást, ha szeretitek. Néhányan szeretik, ha ujjukat finoman csúsztatják a fenekükbe, hogy egyenletes mozdulatokkal további anális stimulációt érjenek el. A Mister Size kenőanyagunkat itt is ajánljuk.

A változatosság a minden

Legyetek nyitottak a kísérletezésre, és ne csak az ágyban kényeztessétek magatokat. Szétvetett lábakkal egy székre is ülhetsz, és lovagolhatsz a vibrátorodon. Zuhanyzás közben kényeztesse a csiklóját a zuhanyrózsa permetével, és egyidejűleg dugja be az ujját a hüvelyébe - látványos orgazmust fog átélni. Az egyetlen fontos dolog, amit nem szabad elfelejteni, hogy soha ne tegye a spray-t közvetlenül a hüvelyébe, még ha fantasztikus érzés is, fennáll a természetes hüvelyflóra elpusztításának veszélye.

A gondolataid a te játszótered

Amikor maszturbálsz, teljesen elengedheted magad, a képzeletednek egyáltalán nincsenek határai. Csak te irányítod a fejedben lévő pornót. Te döntöd el, hogy kivel és hogyan szexelsz. Akár férfival, akár nővel szexelsz, a dögös szomszédasszony a szomszédban nyalogat? Egy orgia része vagy, ahol mindenki mindenkit kielégít? Bármi is izgat fel, az rendben van. Nincsenek olyan fantáziák, amelyek túl őrültek vagy helytelenek.

Ha a fejmozi nem elég, természetesen a tablet és a filmek is segíthetnek. Annyira izgató lehet nézni másokat az orgazmushoz vezető úton, és maszturbálni magadat. Ha a női pornó túl unalmas számodra, keress valami keményebbet. Bármi, ami beindít, az megfelelő.

A maszturbáció pozitív aspektusai

Ha a mindennapok stresszelnek, és egyszerűen nem tudsz ellazulni este, spontán engedd, hogy kezed a nadrágodba vándoroljon, és gyengéden simogasd a csiklót. Ha eléggé felizgult és nedves vagy, dugd be az ujjaidat vagy a vibrátort mélyen a hüvelyedbe, amíg ragyogó orgazmus nem tör rád. Az összes súly és nyugtalanság, amit magadban hordoztál, mély ellazulássá és elégedettséggé fog változni. Az orgazmus során felszabaduló rengeteg boldogsághormon hatására nyugodtan és pozitív érzésekkel telve alszol el.

A maszturbáció tökéletes gyógyszer a menstruációs fájdalmakra is, erősíti az intim izmokat és serkenti a vérkeringést. A maszturbációnak görcsoldó hatása is van.

A maszturbáció tilalma

Még ha szinte minden megengedett is a szexjátékok során, akkor is vannak tiltott dolgok.

Soha ne dugjon mindennapi tárgyakat a hüvelyébe vagy a végbélnyílásába. Csábító lehet, hogy egy uborkával vagy a hajkeféd stílusával csináld, de tényleg csak olyan játékokat használj, amelyek kifejezetten erre a célra készültek. Nem ritka, hogy az öröm után a sürgősségi osztályon kötünk ki. Tehát maradj távol a nem megfelelő hétköznapi tárgyaktól!

A krémek és krémek nem tesznek jót a hüvelyflórának, ezért csak kifejezetten erre a célra alkalmas síkosítókat használjon, mint például a MISTER SIZE síkosító gél.

Használat után mindig alaposan tisztítsa meg a játékokat, hogy megelőzze a baktériumok kialakulását.

És most, jó szórakozást!

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most