Skip to main content

A különbséggel bíró mérőkalapács - a Condom Sizer

A mérőkalapács általában precíziós eszköz, amelyet a méréstechnikában és a kereskedelemben használnak a tárgyak hosszának, átmérőjének és vastagságának pontos mérésére. Sok embernek van otthoni szerszámosládájában is egy mérőkalapács, amelyet néha tolómérőnek is neveznek. A kaliperek precíz szerszámok, és nagyobb pontosságot nyújtanak, mint sok más mérőeszköz. Használatuk nagyon egyszerű, az átmérő méréséhez egyszerűen nyomja össze a mérőkalapácsot például egy tárgy körül, és olvassa le az átmérőt a skálán.

Mi a MISTER SIZE-nél ezt az egyszerű és precíz elvet használjuk, hogy Ön is nagyon könnyen és pontosan megmérhesse az óvszer méretét, ezért fejlesztettük ki az óvszer mérőt. Természetesen a Condom Sizerünknek nincsenek éles szélei, mint egyes mérőkalapácsoknak, hogy megóvjuk a péniszét.

Egyszerűen csak helyezze Condom Sizerünket az erekcióban lévő pénisze köré, mint egy mérőszöget, és használja az átmérő mérésére ugyanúgy, mint a szerszámot. Mivel azonban az átmérő nem azonos az óvszer méretével, hanem először át kell számítani, ezért a mérőskálát úgy terveztük, hogy az óvszer méretét mutassa. Így egyszerűen mérje meg és olvassa le közvetlenül az óvszer méretét anélkül, hogy újra kellene számolni.

Hol lehet hozzájutni az óvszer mérőhöz?

Condom Sizerünk egyre több üzletben kapható, jelenleg például itt rendelheted meg:

Sajnos rövid időre elfogyott

Sajnos a CONDOM SIZER rövid időre kifogyott a raktárból közvetlenül rajtunk keresztül. Egyes kereskedőknél azonban még mindig kapható közvetlenül. Alternatívaként használhatja addig is valamelyik más mérési módszerünket.

A Condom Sizer többfunkciós

Azon túl, hogy az óvszer méretének meghatározását megkönnyíti, a Condom Sizer néhány más felhasználási lehetőséget is kínál.

Szórakoztató ajándék

Természetesen az Condom Sizer-t nemcsak magadnak használhatod, hanem egy vicces és szokatlan ajándék is, amelyre biztosan emlékezni fognak, elvégre mindenkinek ismernie kell az óvszer méretét, hogy optimálisan védve legyen az óvszer használata során.

Vészhelyzeti jégkaparó

Jégmérőnk strapabíró műanyagból készült, és sok mindent kibír. Így ha hirtelen megérkezik a fagy, és az autója befagy, a jégkaparó ismét hiányozhat, mint oly sokszor. Még ha talán egy kicsit kicsi is, vészhelyzetben is használhatja a kondomvágónkat.

Rubellózok lekaparására vagy címkék eltávolítására.

Nem kell mindig érmékre gondolni, Condom Sizerünk természetesen rubellók lekaparására is használható. Ehhez elég strapabíró. Stabil műanyag kártyánk a kicsit szorosabb címkéknél is segíthet. Egyszerűen helyezze a szélét a címkére, és nyomja meg, hogy a címkét kioldja.

Palacknyitó

Robosztus kialakításának köszönhetően a kalodamérőnk egy kis gyakorlással palacknyitóként is használható. Csak próbálja ki, biztosan nem tökéletes, de vészhelyzetben működik.

Mister Size
További cikkek

A MISTER SIZE Story - A tökéletes óvszerélmény víziója

Olvassa el most

A megfelelő óvszer méretének meghatározása 4 egyszerű lépésben

Olvassa el most

A Mister Size csapata

Olvassa el most