Skip to main content

Az óvszer helyes felhelyezése: Hogyan kell elsőre jól csinálni és a legnagyobb hibák

Az óvszer helyes felhelyezése a szex legfontosabb, de gyakran a legidegesítőbb része is, mert mindig van ez a hülye szünet.

Ez az útmutató segít abban, hogy néhány másodperc alatt tökéletesen felhelyezze az óvszert, felismerje a problémákat és elkerülje a legnagyobb hibákat.

Tippjeink is vannak arra, hogyan teheted az egészet még szebbé, sőt, mindkettőtök számára nagyon erotikussá.

Olvassa el tehát alaposan az utasításokat, és biztos lehet benne, hogy a munkát el fogja végezni.

Az óvszer megfelelő felhelyezése - lépésről-lépésre történő utasítások

Ezzel a 6 lépéssel Ön és partnere biztosra mehet, és az óvszer felhelyezése gyerekjáték lesz. Ebben az útmutatóban a fitymát a 4. lépésben tárgyaljuk. Ha körül van metélve, akkor természetesen egyszerűen kihagyhatja ezt a lépést.

1. Kövesse a csomagoláson található utasításokat

Még ha itt el is olvasta az óvszer felhelyezésének utasításait, ha bizonytalan, akkor is mindig hivatkozhat az óvszer csomagolásán található utasításokra. Ott minden információt megtalál, ami az óvszer helyes felhelyezéséhez szükséges.

2. Az óvszercsomag felszakítása

Ha a műanyag óvszercsomagot a kezében tartja, egyszerűen kézzel fel tudja tépni a fogazott oldal mentén. Ha az egyik sarokban nem működik olyan jól, gyakran segít egy másik sarok kipróbálása.

Nagyon fontos, hogy soha ne használjon ollót, kést, fogat vagy más éles vagy hegyes tárgyat a csomag kinyitásához.

Az óvszert észrevétlenül károsíthatja.

3. Vegye ki az óvszert és tartsa a megfelelő irányba fordítva.

Miután kinyitotta a csomagot, eltávolíthatja az óvszert.

Mielőtt kivennéd, győződj meg róla, hogy az ujjaid tiszták és spermától vagy örömcseppektől mentesek.

Ha az óvszerrel érintkezett, partnere az óvszer ellenére teherbe eshet.

Ha ellenőrizni szeretné, hogy helyesen tartja-e az óvszert, fogja meg a végét, és nagyon enyhén húzza meg az óvszer külső gyűrűjét.

Ha a külső gyűrű ekkor egy kis peremet képez, akkor az a helyes irányban van. Ha egybefüggő felületed van, és nem tudod lejjebb húzni a gyűrűt, akkor rosszul áll a dolog.

4. Húzza vissza a fitymát, ha van fitymája.

Ha van fitymája, akkor itt az ideje, hogy az egyik kezével a lehető legmesszebbre visszahúzza. A partnered is segíthet neked 1 vagy 2 kézzel. Ez is segít megtartani az erekciót, és egy kicsit szórakoztatóbbá teszi.

5. Üljön fel és guruljon le

Mindjárt ott vagyunk! Most tartsa az óvszert, mint egy kis kalapot a pénisze hegyén, miközben a hegyénél fogva tartja. A legjobb módja ennek a hüvelyk- és mutatóujjával.

Győződjön meg róla, hogy nincs levegő a végében, mert ez növelheti az óvszer felhelyezés utáni szétrepedésének kockázatát.

Amikor a levegő kint van, és a fityma visszahúzódik, az óvszert a lehető legmesszebbre lehet letekerni. A pénisz teljes szárát le kell fednie, egészen a tövéig.

6. érezd jól magad

Az óvszer fel van húzva, a levegő kiáramlik a hegyéből, és az óvszer szoros? Remek, így kell helyesen használni az óvszert, most már készen álltok néhány csodálatos közös pillanatra.

Ha a dolgok nem mennek olyan simán, a legjobb, ha visz magával egy kis síkosítót. Ez nem csak mindkettőtöknek jobb érzés lesz, de megvédi az óvszert is attól, hogy a túl nagy súrlódás miatt megsérüljön.

Arról, hogy mely kenőanyagok különösen jók vagy egyáltalán nem jók, itt olvashat.

Az óvszer felhelyezésével kapcsolatos leggyakoribb problémák

Az óvszer rosszul van felhelyezve

Ha véletlenül rosszul tette fel az óvszert, mindig használjon új óvszert, ha már érintkezett a péniszének hegyével.

Ez azért fontos, mert ellenkező esetben az óvszer külső oldalán ondócseppek maradhatnak, amelyek teherbe ejthetik partnerét.

Az óvszer nehezen vagy csak részben tekerhető le

Ha az óvszer nehezen, egyáltalán nem vagy csak részlegesen tekeredik le, annak 2 oka lehet:

1. Rossz irányban tette fel az óvszert 2. Rossz méretű óvszert használt, és egy túl kicsi óvszert próbál kitekerni.

Az első esetben új óvszert kell használnia, a fent leírtak szerint. A 2. esetben azt javasoljuk, hogy legkésőbb a következő szexuális együttlét előtt ellenőrizze az óvszer méretét.

A megfelelő méretű óvszer használata nemcsak megkönnyíti az óvszer letekerését, hanem növeli a biztonságot és javítja az érzést a szex közben.

Itt talál információkat és eszközöket, amelyek segítenek meghatározni az óvszer méretét.

Az erekció eltűnik az óvszer felhelyezése után

Ha felhúzza az óvszert, majd röviddel ezután elveszíti az erekcióját, vagy már nem tudja megfelelően megtartani, ez is annak a jele lehet, hogy az óvszer túl kicsi.

Ezért azt tanácsoljuk, hogy egyszer mérjen.

Ha az óvszer túl nagy

Ha az óvszer túl nagy, könnyen lecsúszhat, nem lesz elég szoros, és ezért nem nyújt védelmet a nem kívánt terhesség vagy a nemi úton terjedő fertőzések ellen.

Ezért mindig győződjön meg arról, hogy a megfelelő óvszerméretet használja.

No-gos az óvszer felhelyezésénél - alkalmazási hibák, amelyeket el kell kerülni

A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében van néhány dolog, amit mindenképpen el kell kerülnie. A legtöbb ilyen dolog nyilvánvalónak tűnhet az Ön számára, de nem szabad megfeledkeznie róluk:

Régi és sérült óvszerek

A lejárt szavatossági idejű óvszerek, a pénztárcában összenyomott vagy túl sokáig a melegben hagyott óvszerek stb. nem a pénisz fölé, hanem a maradék hulladékba valók.

Mielőtt az óvszert a péniszre helyezné, ellenőrizze, hogy a csomagolás és az óvszer sértetlen-e. Ha a csomagolásban még van levegő, amit ki lehet nyomni, akkor is dobja ki az óvszert.

Masszázsolaj és zsíros kenőanyagok

Az óvszerek utálják a zsírt! Olajjal, vazelinnel, vajjal stb. kombinálva porózussá válnak és pillanatok alatt feloldódnak.

Ezért kell óvatosnak lenned, amikor szex előtt masszírozol - mert utána általában még mindig olajos marad a kezed és a tested. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha előtte bekente a kezét. Erről bővebb információt talál a síkosítókról és óvszerekről szóló útmutatónkban!

Az óvszer mérete túl kicsi vagy túl nagy

A nem megfelelő óvszerrel való szex gyorsan visszafelé sülhet el. Nem illeszkedik rendesen, csak erőltetve lehet feltenni, könnyebben kiszakad, és kevésbé érzed.

Nem is beszélve a nemi betegségek és a nem kívánt terhesség kockázatáról. Ezért mindig a megfelelő méretű óvszert kell használnia.

Kezdetben tapasztalatlanok

Ha még soha nem tettél fel óvszert, sokat segíthet, ha néhányszor magadon gyakorolsz. Így több gyakorlatot szerezhetsz, ami óriási segítséget jelenthet, amikor a legtöbbet számít.

Nemcsak magabiztosabb leszel, de gyorsabban is végzel, és összességében jobban is fogsz kinézni.

Ellenkező esetben, ha a partnere tapasztaltabb, ő végezheti el a borítást.

Az olyan különleges dolgokat, mint például az óvszer szájjal történő felhelyezése, csak akkor szabad elvégezni, ha a partnered tényleg tudja, hogyan kell ezt csinálni, és képes rá anélkül, hogy veszélyeztetné téged.

A kéj és a sperma cseppjei az óvszerre

Ha az ujjaidra kéj- vagy ondócseppek kerülnek, és azokkal megérinted az óvszer külsejét, a védelem megszűnik.

Ezért fontos, hogy tisztán tartsa a kezét.

Ha kétségei vannak, mosson rövid ideig kezet. És ha valami rosszul sül el, csak használjon új óvszert.

Használjon óvszert többször

Ha már egyszer óvszert tettél a péniszedre, el kell távolítanod. Nem számít, hogy ejakuláltál-e vagy sem.

Ha az óvszer egyszer már kinyílt, akkor azt fel kell használni vagy meg kell szabadulni tőle.

Nem tervezett anális szex

Ha a hátsó ajtóhoz akarsz menni, megfelelően fel kell készülnöd, megfelelő óvszert és elegendő síkosítót kell használnod.

Ellenkező esetben nem csak fájdalmas lesz, és talán az utolsó ilyen kaland - nagy a veszélye annak is, hogy az óvszer a súrlódás miatt elszakad.

Ezt pedig mindenáron el akarod kerülni. Tehát készülj fel jól, aztán irány a bizsergető élmény.

Következtetés - Az óvszer helyes felhelyezése

Különösen az első néhány alkalommal kihívást jelenthet az óvszer megfelelő és gyors felhelyezése, ami szinte mindig egy kis szünethez vezet.

De ez nem jelenti azt, hogy hagynod kell, hogy ez zavarjon. Ehelyett tudatosan beépítheti az óvszer felhelyezését az előjátékba, és különleges pillanatként ünnepelheti.

Például a partnere a kezével vagy a szájával is felteheti, és felkészítheti "őt" a szexre. Így a kéjgyilkost erotikus rituálévá változtathatod, ami még izgatottabbá tesz.

Végezetül szeretnénk azt tanácsolni, hogy tájékozódjon az óvszer méretéről, hogy optimális védelmet kapjon, és a lehető legjobban szórakozhasson.

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most