Skip to main content

Mi történik, ha rossz a méreted: 12 vicces történet a Télapótól

Mi történik, ha nem megfelelő a méreted? Tudd meg, miért vezethet a rossz méret viselése káoszhoz és kellemetlenségekhez a Mikulás 12 vicces történetéből, és miért a Mister Size óvszer a legjobb ajándék, amit idén karácsonykor kaphatsz.

Első karácsonyi történet

Hadd meséljek el egy történetet: néhány évszázaddal ezelőtt az egyik manóm, akit Máriának hívtak, eltört a csavart talpú cipője, és elfelejtett egy párat beszerezni. Mivel nem volt ideje megjavítani őket, kénytelen volt egy régi nagy párat viselni, amelyet a műhelyben talált elásva. A kis lábait belebújtatta ezekbe a nagy zöld papucsokba, és egész nap kényelmetlen cipőben sétálgatott, minden lépésnél megbotlott. Szegény Mária minden igyekezete ellenére sem volt elégedett egyik házimunkával sem, amit aznap el akart végezni. Azóta Mary mindig ügyel arra, hogy a megfelelő méretű cipőt viselje, és mindig van nála egy tartalék pár..... arra az esetre, ha eltörnének.

Második karácsonyi történet

Egyszer egy dél-angliai kis faluban jártam ebben a furcsa kis nádfedeles házikóban. Amikor a hófödte kémény lábához értem, láttam, hogy két gyermekharisnya lóg a kandalló fölött. Az egyik gyerek egy túl nagy piros harisnyát akasztott fel, ami túlságosan nagy volt, így mélyen lógott a kéményben - több ajándékot remélve, gondoltam magamban. De amikor elmentem, hogy kivegyek egy ajándékot a piros karácsonyi zsákból, megfordultam, és láttam, hogy a hosszú piros harisnya lángra kapott! Sikerült eloltanom a tüzet, de ki tudja, mi történt volna, ha nem vagyok ott? Attól a naptól kezdve igyekszem emlékeztetni az embereket, hogy a megfelelő méretű harisnyát akasszák fel, hogy elkerüljék a kellemetlen meglepetéseket, amelyek egy túl hosszú harisnya miatt érhetnek.

Harmadik karácsonyi történet

Tavaly karácsonykor a manók annyi ajándékot készítettek, hogy azon kellett aggódnom, hogyan fogom mindet kiszállítani. Hogy időt spóroljak, úgy gondoltam, hogy az összes ajándékot belegyömöszölhetem a már készenlétben heverő közepes méretű sárga zsákomba. Nehéz munka volt, és nyögve, nehezen gyömöszöltem egyre több ajándékot a zsákomba. Azt hittem, hogy sikerült, és elégedett voltam magammal, amíg el nem kezdtem az ajándékaimat kézbesíteni, és a zsák nem szakadt..... és az ajándékok mindenfelé szétszóródtak. Ma már mindig meggyőződöm arról, hogy a manók a megfelelő méretű zsákot adták-e nekem.

Negyedik karácsonyi történet

Egyszer volt, hol nem volt, éppen indultam volna el a műhelyemből karácsony este. Az ajándékok a szánon voltak, a rénszarvasok ettek és varázslatos tündérporral szórták meg őket, én pedig felvettem a nagy piros ruhámat. Ültem a helyemen, a gyeplő a kezemben volt, és éppen elindultam volna, amikor hangos csattanást hallottam magam mögött. Megfordultam, és észrevettem, hogy egy nagy lyuk van a szánkómon. A manók egy szempillantás alatt kéznél voltak, és elhozták a csere szánunkat - az ajándékokat mind átpakolták, a rénszarvasokat az új szánhoz csatolták -, de észrevettünk egy nagy problémát. A szán túl kicsi volt a nagy mennyiségű ajándékhoz, a zsák folyton lecsúszott a szánról. Ekkor jöttem rá, hogy mennyire fontos a tökéletes méretű szánkó, és soha többé nem tudnám elképzelni, hogy rossz méretű szánkót használjak.

Ötödik karácsonyi történet

Amikor éppen egy régi viktoriánus ház tetején landoltam volna, lenéztem, és egy férfit láttam, aki egyedül ült az étkezőasztalánál, késsel és villával a kezében - készen állt a karácsonyi vacsora elfogyasztására. Ahogy közelebbről megnéztem, észrevettem, hogy a karácsonyi sapka, amit nemrég kapott és most a fejére tett, túl nagy volt, és a szemére csúszott, így nem tudta megenni az ételét. Ó, mennyire jól éreztem magam! Megpróbálta bekötött szemmel megenni a karácsonyi vacsorát. Ho Ho Ho Ho!

Hatodik karácsonyi történet

Hallottad, hogy egyszer beszorultam egy kéménybe? Túl sok finom édességet ettem, és a nagy kerek hasam túl nagy volt ahhoz, hogy átférjen a kéményen - úgy éreztem, hogy mindjárt szétrobbanok. A szakállam fekete volt, mindenhol korom volt, és az orrom is bizsergett. Attól a pillanattól kezdve mindig emlékszem, hogy borzasztóan kényelmetlen egy kéményen keresztül felmenni a rossz mérettel - nem sokban különbözik attól, mintha egy rossz méretű óvszert viselnék.

Hetedik karácsonyi történet

Meséltem már arról, amikor egy áruházban voltam? A segítőm beteget jelentett, és engem kértek meg, hogy helyettesítsem. Az üzletet gyönyörűen kivilágították a csillogó karácsonyi fények, és mindenki nagyon vidám és jókedvű volt, miközben a gyerekek az ölemben ültek, és elmondták, mit szeretnének karácsonyra. Amikor az egyik apa az ölembe ültette a gyermekét, felnéztem, és észrevettem, hogy a zöld karácsonyi pulóvere túl kicsi, így kilátszott a hasa - szörnyen szűknek tűnt. Magamban kuncogtam, megráztam a nagy kerek pocakomat, és megkérdeztem a gyereket, hogy küldjek-e az apjának egy olyan karácsonyi pulóvert, ami tényleg jó rá? Remélem, ez az egyetlen dolog, ami nem illik ide karácsonykor! Ho Ho Ho Ho.

Nyolcadik karácsonyi történet

Egyik karácsonykor a manókkal a műhelyben voltunk, és a maradék karácsonyi ajándékokat csomagoltuk be, hogy másnap kiszállíthassuk, amikor hirtelen hallottuk, hogy az egyik manó frusztráltan sikoltozni kezd. Amikor odarohantunk, hogy megnézzük, mi történik, egy négyzet alakú dobozt láttunk az asztalon, amelyben csak egy nagyon kis darab csomagolópapír volt - a manó csomagolópapírja túl kicsi volt. Nem mérte ki rendesen az ajándékát, és a kis papírral próbálta becsomagolni. Mondtam a manónak, hogy mindig mérje meg, mielőtt becsomagolja az ajándékát, hogy tökéletesen illeszkedjen.

Kilencedik karácsonyi történet

Egyszer karácsonykor tanúja voltam annak, hogy egy család megpróbálta a tökéletesnek vélt pulykát egy túl kicsi sütőbe préselni. Azt hitték, hogy meg tudják csinálni, és betolták és bepréselték azt a pulykát a sütőbe - de vajon befért? Az ajtót be lehetett zárni, de a pulyka annyira összenyomódott, hogy nem tudott rendesen megsülni, a szaft kiszivárgott, és a karácsonyi vacsora tönkrement. A történet tanulsága? Mindig készüljön fel a megfelelő méretű sütővel.

Tizedik karácsonyi történet

Egyszer régen tanúja voltam egy igazán ostoba hibának, amikor karácsonyfát díszítettem. Egy család vásárolt egy közepes méretű karácsonyfát, és éppen díszítették. Amikor kivették a tündérfényeket a dobozból, és elkezdték körbetekerni a fát, hamarosan rájöttek, hogy nem a megfelelő hosszúságot mérték, így a tündérfényeket csak a fa tetejére lehetett tekerni, és - lám-lám - még a konnektorba sem lehetett bedugni, mert a vezeték túl rövid volt! Annyira rosszul éreztem magam, hogy elküldtem nekik a lámpákat a megfelelő méretben, azzal a tanáccsal, hogy vásárlás előtt mindig mérni kell.

Tizenegyedik karácsonyi történet

Emlékszel a történetre a férfiról, aki az áruházakba ment a pici karácsonyi pulóverben, ami nem fért rá? Nos, a következő évben ugyanez az ember újra eljött - és magával hozta a gyermekét is. Vett egy új karácsonyi pulóvert, de ez rosszabbul nézett ki, mint a tavalyi - két számmal nagyobb volt, és mindenhol lógott rajta az anyag. Szegény ember - csak találgatta a megfelelő méretet, mielőtt megvásárolta volna, így egyik pulóver sem illett rá megfelelően. Elmentem vele a karácsonyi pulóverek részlegére, és meggyőződtem róla, hogy a méretét meghatározták, és a megfelelő méretet vette meg - ha nem mérsz, honnan tudod, hogy melyik a megfelelő méret?

Tizenkettedik karácsonyi történet

Réges-régen a feleségemet felkérték, hogy tartson karácsonyi beszédet az Északi-sarkon zajló ünnepekről. Erre az alkalomra kötött magának egy pár piros-fehér harisnyát, hogy meleg és kényelmes legyen. De a beszéd alatt a harisnya folyton lecsúszott, és újra és újra fel kellett húznia. A feleségem annyira zavarban volt - egy számmal nagyobbat kötött. Ekkor jött rá, hogy nincs rosszabb, mint rossz méretet viselni, ezért mindig kétszer is ellenőrzi, hogy a harisnyája tökéletesen illeszkedik-e, amikor újakat köt magának.

A tizenkét karácsonyi történetben láthattad, mi történik, ha nem a megfelelő méretben van. Hadd áruljunk el egy titkot, amit úgy fogsz érezni, mintha karácsonyi ajándékot kapnál: A Mister Size óvszerrel többé nem kell aggódnia amiatt, hogy túl kicsi óvszert visel, ami bármelyik pillanatban kiszakadhat, vagy túl nagy óvszert, ami nem védi meg teljesen, mert bármelyik pillanatban lecsúszhat. Hét különböző méretben, így tényleg mindenki számára van megfelelő méret. Egy óvszer, amely illik és tökéletes méretű, valóban ajándék mindenkinek!

Találja meg a tökéletes óvszer méretét most

Fedezze fel a különböző kapható óvszer méreteket üzletünkben most:

Menjen közvetlenül a boltba

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most