Skip to main content

Egyik sem olyan, mint a másik - mit jelentenek a különböző péniszformák

Minden ember más és más. Ez nemcsak az utcán, hanem az ágyban is megmutatkozik. Mégpedig akkor, amikor lekerül a ruha, és a férfi megmutatja, hogyan épül fel a legjobb darabja. Vagy másképp fogalmazva: milyen alakú pénisze van. Mert egyesek úgy vélik, hogy ebből nemcsak a szex közbeni viselkedésből lehet leolvasni, hanem a jellemre is lehet következtetéseket levonni. Tehát térjünk rögtön a lényegre: ez tényleg igaz? És egyébként milyen péniszformák vannak?

Milyen péniszformák léteznek? És mit jelentenek?

Az, hogy pontosan hogyan hívják a különböző péniszformákat, mindig attól függ, hogy kitől kérdezed. Goedele Liekens belga pszichológus és szexkutató "Péniszkönyvében" négy formát különböztet meg - és konkrét elképzelése van arról, hogy milyen férfitípus áll mögöttük:

Kicsi, de okos: a "nyíl" - más néven "Dietrich".

Liekens "nyílnak" nevezi azt a péniszt, amely meglehetősen kicsi és vékony, és amelynek szilárd, sima heréi vannak. Mások ezt a formát "Dietrich"-nek is nevezik, ami valójában sokkal jobban illik rá. Mert a kisebb méret nem biztos, hogy olyan wow-hatást kelt, mint egy nagy pénisz, de a szex során szép lehetőségeket kínál.

Az ilyen péniszforma mögött álló férfi állítólag jó szerető - többek között azért is, mert kisebb privátokkal valószínűleg több erőfeszítést teszel, és hajlandóbb vagy kísérletezni annak érdekében, hogy a partneredet igazán boldoggá tedd. Ezenkívül a "nyílvesszővel" rendelkező férfiakról azt mondják, hogy érzékenyek és jó hallgatók.

Tökéletes ágyba: A "lándzsa" vagy "fúró".

A lándzsával felfegyverzett férfiak, hosszú, jól arányos pénisszel és feszes herékkel, már csak vizuálisan is jó benyomást keltenek, és meglehetősen ritkán keltik azt az érzést: "De lehetne hosszabb is ...". Gyakran előfordul, hogy a lándzsa balra vagy jobbra görbül - de ezt okosan tudja használni.

Tehát ideális az ágyba, de egy hosszú távú kapcsolatra a "lándzsa" vagy a "fúró" alkalmatlannak számít. Felszereltsége miatt könnyű játékban van - és így meglehetősen nehéz neki elkötelezni magát, és aztán hűséges is maradni. Ami kár, mert egyébként tökéletes társ mindenhez, ami szórakoztató.

Nagy és kitartó: a gumibot

A "klub" az a péniszforma, amely a legnagyobb hatást kelti, mivel sokkal hosszabb és vastagabb, mint a többi. Hordozóját rendkívül kitartónak tartják, és szereti, ha ő van fölényben - mind az ágyban, mind általában a párkapcsolatban. Cserébe hűséges társ, jól tud vigyázni a házra, és állítólag még jól is táncol. A szeméremtest méretének azonban van egy hátránya: a férfinak sokkal óvatosabban kell bánnia vele, hogy az élvezet ne váljon fájdalommá. Ez különösen igaz az anális szexre.

Szerencsés kapaszkodás valami szilárdért: A malomkő

A "malomkő" vagy "üllő" jóval vastagabb, mint az ütő, de sokkal rövidebb, és meglehetősen nagy herékkel van alátámasztva. A mögötte álló férfi állítólag a hosszú távú kapcsolatok és a házasság abszolút istenáldása - mert a családot helyezi a középpontba, és gondoskodik a szívéhez közel álló emberekről. Ez az ágyban is érvényes, ahol állítólag nagyon figyelmes és kreatív szerető. Tehát tökéletes választás a földhözragadt élethez.

Mi van, ha egy pénisz másképp néz ki?

Természetesen ez a négy péniszforma csak egy módja annak, hogy a legjobb darabot minden variációjában leírjuk. És nem is elégségesek ahhoz, hogy megfelelően leírják a derékbőségen túli változatosságot. Vagy másképp fogalmazva: nem lehet egy péniszt csak úgy beskatulyázni (mert az fájna). De van még két alapvető jellemző, amire maguk a férfiak is gyakrabban gondolnak:

Melyik a jobb - az egyenes vagy az íves?

Egyeseknél a pénisz legjobb része egyenes, mint a kocka a partner irányába, másoknál lehet balra vagy jobbra ívelő. Ha a pénisze hajlik, kérem, ne képletesen gondoljon rá, és ne aggódjon - a férfiak körülbelül felének van olyan pénisze, amelyik az egyik oldalra hajlik. Ez tehát teljesen normális, sőt, akár praktikus is lehet: Mert a megfelelő pozícióban a görbe tökéletes a G-pont eléréséhez. Szóval csak próbáld ki egy kicsit, és élvezd a jó érzést!

A görbületnek egyébként nagyon egyszerű oka van: a péniszben három nagy merevedési szövet van, amelyek vérrel vannak tele pumpálva, amikor megmerevedik. Gyakran egyszerűen nem egyforma hosszúak, így a pénisz a rövidebbik oldalon húzódik vissza, és ezért egy irányba hajlik.

Körülmetélt vagy körülmetéletlen?

Azt, hogy valaki körülmetélt vagy körülmetéletlen, általában a szülei döntik el - például vallási okokból. Általában önnek nincs rá befolyása. Természetesen a körülmetélés felnőttkorban is lehetséges, de állítólag elég kényelmetlen, és egyszerűen nem szükséges. (Aki látta a "Shameless"-t, valószínűleg emlékszik arra, hogy min kellett Carlnak keresztülmennie...).

Sok nőt nem érdekel, hogy a pénisz körül van-e metélve - amíg a testhigiénia megfelelő, és a férfi a fityma alatt is mosakszik. Egyébként a körülmetélt péniszt kevésbé érzékenynek tartják - bár vannak ellentétes tapasztalatok is. A körülmetéletlen pénisz esetében pedig az óvszer felhelyezése előtt vissza kell húzni a fitymát. Egyébként ez így van rendjén. Nem kell aggódni emiatt.

És most térjünk a lényegre: tényleg olyan nagy különbség van a pénisz alakja között?

Természetesen nem mindegy, hogy milyen a pénisz alakja - de az alak és a méret nem határozza meg, hogy mennyire jó vagy rossz a szex. A pénisz alakja szintén aligha mond valamit a jellemről - hacsak a férfit nem irányítja erősen az önbizalomhiány vagy a nagyképűség, ami elég nagy kár lenne. Tehát ne hagyd, hogy ez túlságosan befolyásoljon téged. Amíg jól kijöttök egymással és boldoggá teszitek egymást szex közben, bármilyen péniszforma tökéletes.

Férfiként csak az a fickó kell, aki lenni akarsz - és egy kis kreativitással kihozhatod a legjobbat a péniszformádból. Ha kétségeid vannak, ne feledd: nem választhatjuk meg a testünket - és a panaszkodás vagy a kétkedés egyáltalán nem segít, csak az erőnket helyezi árnyékba. Ezért kell inkább értékelnünk, amit kaptunk, és aztán a legtöbbet kihozni belőle. Teljesen rendben van és fontos, hogy azt mondhassuk: Szeretem a péniszemet! Mert a megfelelő hozzáállással bármilyen alakú és méretű szerető lehetsz.

Ezért van egy tippem a partnereknek: Ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget a méretnek és az alaknak, és élvezze a péniszét, bármi is legyen az. Ha valami másra vágyik, nagy választékban találhat megfelelő, szilikonból készült játszótársakat. Légy tehát kreatív, akár férfival, akár játékkal - megéri!

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most