Skip to main content

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Igen, a testpozitivitás mozgalom sok jót tett az elmúlt években: Mert arra bátorítja a nőket, hogy álljanak ki a testük mellett - függetlenül attól, hogy kövérek vagy soványak, narancsbőrrel vagy anélkül, sminkkel vagy smink nélkül. A legfontosabb dolog az, hogy önmagad légy, és ne szégyelld magad miatta. Nincs rá ok: Mindenki szerethető, a maga személyes módján. És kedves férfiak: ami a nőket pozitívan ösztönzi, az nektek is jót tesz. Mert természetesen mi is összehasonlítjuk. Ez nemcsak a karizmainkra és a (talán nem vagy csak részben) mosható hasizmokra igaz, hanem mindenekelőtt egy nagyon különleges testrészünkre, amely sok örömet és néha sajnos nehéz gondolatokat is okoz nekünk. Így mindig a közmondásos "pöcs-összehasonlításnál" kötünk ki - ahol túl könnyű rosszul érezni magunkat. De várj egy percet! Miért van ez így?

A dolog az átlaggal: Milyen péniszhossz az, ami valójában normális?

Az interneten könnyen kideríthetjük, hol van a legjobb darab átlagos hossza ebben az országban - és ha alatta vagyunk, gyorsan hülyének érezzük magunkat. Ez persze badarság, mert az átlag az átlag: a férfiak megfelelő arányának alatta kell lennie, különben az elv egyáltalán nem működne. Ha tehát Ön az átlag alatt van, biztos lehet benne, hogy a többi férfi nagy része ugyanígy érez. Ez tényleg ok a szégyenkezésre? Abszo-fu**ing-lutálom, hogy nem! Egyébként az átlagos péniszhossz Németországban 13,12 cm erekcióban - ami több mint jelentősen kevesebb, mint a legtöbb pornószínész péniszhossza. És egyébként is, hozzájuk képest általában mi húzzuk a rövidebbet, ezért is lettek ők gyakran előadóművészek. De ha nem pornósztár karrierre törekszik, a kisebb pénisz teljesen rendben van - és gyakran még sokkal kényelmesebb is. A 10 cm-es vagy annál nagyobb hosszúság teljesen normális. Egyébként rövidebb pénisszel is remekül lehet szexelni. És szégyellje magát emiatt? Egyáltalán nem!

A tökéletesség csapdája: szinte mindig elégedetlenek vagyunk önmagunkkal

Oké, talán féltékeny vagy másokra, mert nagyobb vagy szebb péniszük van. Ez teljesen rendben van, ha féltékeny akarsz lenni. De nem kell, mert a helyzet az, hogy mindegy, hogy a péniszünk vagy bármely más testrészünk hogyan néz ki, mindig találunk valamit, ami nem tetszik. Még a sokak szemében tökéletesnek tűnő szupermodellek is állandóan látnak problémás területeket magukon. Van valami beépített mechanizmusunk, amely automatikusan keresi a hibát. És ha elég sokáig nézed, mindig találsz olyan tökéletlenségeket, amelyeknek nem kell, hogy tökéletlenségek legyenek. Tehát csak akkor szűnik meg, ha már nem aggódsz miatta. És ez most egy nagyon jó alkalom erre. Szóval állj ki magadért, és jobb, ha büszke vagy arra, amid van! Vegyük rendszeresen észre, hogy nem a testünk határozza meg, hogy boldogok vagyunk-e - hanem a hozzáállásunk, és ezzel együtt a gondolataink. A saját kezünkben van, hogyan érezzük magunkat. Ez a boldogság egyik nagy titka. Jól hangzik, nem igaz?

Három hiedelem az Ön és a pénisze számára

Hogy a jövőben jobban higgyen önmagában és a péniszében, szeretnénk három fontos gondolatot megosztani Önnel. Lehet, hogy egy kicsit furcsának találod a péniszhiteket, nem probléma. Mindazonáltal kérjük, olvassa át őket röviden, és csak azután ítélkezzen. Mert amíg ez segít abban, hogy jobban érezd magad, addig lehet egy kicsit furcsa. Szóval rajta!

  1. Az Ön pénisze egyedi, és biztosan vannak olyan tulajdonságai, amelyek miatt elgondolkodott azon, hogy normálisak-e: Például a méretén kívül lehet, hogy görbülete van, esetleg egy kicsit vastagabb, vagy egy kicsit vékonyabbnak tűnik. Az ilyen furcsaságok néha furcsának tűnnek - különösen, ha a legjobb részről van szó, ahol nem igazán tudjuk, hogy más pasikon hogyan néz ki. De a tény az, hogy hozzánk hasonlóan minden pénisz más és más. Ez azt jelenti, hogy a péniszed egyedi. A világon senki másnak nincs pontosan ilyen pénisze. Ez már önmagában is elég jó, és határozottan elég ok arra, hogy jól érezzük magunkat. Légy tehát büszke az egyedi péniszedre!
  2. A péniszed imádnivaló, és ha párkapcsolatban élsz, a partnerednek biztosan tetszeni fog a péniszed. Mielőtt elkezdenél aggódni és rosszul éreznéd magad a kétségeid miatt, kérlek, most az egyszer könnyítsd meg magad: higgy neki (vagy neki)! A péniszed úgy jó, ahogy van - és ha tudjátok, hogyan kezeljétek egymást, fantasztikus szexben lesz részetek. Nem szabad ezt hamis önbizalomhiánnyal veszélyeztetni, hanem egyszerűen csak élvezni kell. A péniszed imádnivaló. És van egy partnered, aki pontosan ezt ismerte fel. Abban a valószínűtlen esetben, ha nem tetszik neki a péniszed, lehet, hogy egyszerűen nem illik hozzád. Ezt te tudod a legjobban megítélni, de abban biztos lehetsz: vannak nők, akiknek tetszik a péniszed. Ez egy ígéret! És ezt mindenképpen magadnak kell megtenned. Végül is, ti egy nagyon jó csapat vagytok, akik remélhetőleg még sok csodálatos pillanatot töltenek majd együtt.
  3. Apéniszed az, amit te csinálsz b előle. Oké, ez egy kicsit elcsépeltnek hangzik... De valójában kevésbé a méretről, inkább a megfelelő technikáról van szó. Egy hatalmas farokkal gyorsan bajba kerülhetsz, ha nem tudod, hogyan kell használni - egy kis pénisszel pedig nagyszerű érzéseket idézhetsz elő a partneredben, ha ügyesen bánsz vele, és pontosan a megfelelő pontokat találod el. Az alapvető fizikai követelmények tehát eltérőek, de a fantasztikus szex esélye mindenki számára adott. Ugye nem akarod tönkretenni őket rossz érzésekkel? Szóval indulj el, ahelyett, hogy a semmiért töröd az agyad! Apropó technika: bárki megtanulhatja. Tehát csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz a péniszeddel - függetlenül attól, hogy mekkora vagy kicsi, vagy hogy görbülete van-e. A legjobb, ha a lehető leghamarabb elkezdjük. Akkor hamarosan élvezni fogod a fejlődésedet, amikor a szex igazán forróvá válik.

Szóval, mit gondolsz a három hitünkről? Velünk vagy? A mi tippünk: Tudatosítsd magadban ezeket időről időre, és ne hagyd, hogy elkeserítsenek. Ehelyett élvezd a fantasztikus szexet! Természetesen megbízhat a MISTER SIZE-ben a megfelelő óvszer méretét illetően, ahogyan azt már valószínűleg tudja. Mert a mi óvszereinkkel minden pontosan az Ön péniszméretéhez illeszkedik. Ettől lesz igazán szórakoztató.

Testpozitivitás a javából - egy rendkívüli példa a végére

A testpozitivitás vagy péniszpozitivitás kissé durva, ugyanakkor nagyon hatásos példáját Albrecht Becker néhai művész hagyta ránk. A nemzetiszocialista Németországban homoszexualitása miatt bebörtönözték, és meglepő módon felfedezte a tetoválásban a fájdalom örömét. Ez a szabadulása után is megmaradt, és valamikor az egész testét tetováltatta. Ami önmagában is elég bátor dolog. Néhány tetoválás nem volt teljesen sikeres, mégis kitartott mellettük - még akkor is, amikor idős korára homályos formákat öltöttek, és az egész teste feketének tűnt. És nem csak ez: Becker összességében nagyon kísérletező kedvű volt, és egy bizonyos ponton úgy gondolta, hogy a golyói lehetne egy kicsit nagyobbak. Ezért fokozatosan paraffint fecskendezett a heréibe, egy olyan anyagot, amelyet az orvosok a szépészeti műtéteknél használnak. Végül négy liter paraffint pumpált a testébe, és az nem csak az előre meghatározott helyén maradt, hanem vándorolt, és végül a pénisze köré tekeredett. Eléggé torz dudor lett belőle, és már nem lehetett hagyományos értelemben használni. De ahelyett, hogy szégyenében elrejtette volna ezt a testrészét, Becker nyíltan mutogatta péniszét, és így vált azzá a rendkívüli művésszé, akinek ma is tartják. Ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy utánoznia kellene őt. Azt sem kell feltétlenül szépnek találni, amit ő csinált - ezért jobb, ha a legjobb darabot úgy hagyod, ahogy van. De az, hogy volt mersze mindig kiállni saját maga mellett, az egészen nagyszerű. És inspiráció és bátorítás lehet számunkra a jövőben azokban a pillanatokban, amikor kételkedünk a testünkben.

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg a helyes út az egyenlőség eléréséhez a szexben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító - így a szex úgy megy, mint a karikacsapás

Olvassa el most