Skip to main content

Nyári szextippek: 7 módja a szenzációs szexnek ezen a nyáron

Végre itt a nyár, és vele együtt a napsütés, a nyári hőség és a forró nyári szex. A kutatások azt mutatják, hogy a nyári hónapokban megnő a nemi vágyunk, és általában többet szexelünk. A tudósok szerint a napfény növeli a jó közérzetet keltő hormonjainkat, a dopamint és a szerotonint, valamint a tesztoszteronszintet - boldogabbnak és kanosabbnak érezzük magunkat tőle.

Ha már forrónak és izzadtnak érzed magad, lehet, hogy nem gondolsz a szexre, de ez nem akadályozhat meg abban, hogy szenzációs szexben legyen részed. Bár nem csak az időjárás miatt emelkedik a hőmérsékletünk, íme 7 nyári szextipp, hogy idén nyáron szenzációs szexben legyen részed.

Nyári szextipp 1: Próbáld ki a zuhanyzós szexet.

A zuhany alatti szex a tökéletes módja annak, hogy lehűtsd magad (vagy felmelegítsd magad), ha az időjárás hóviharos forróságban van. Nem csoda, hogy a zuhanyzós szex az egyik kedvencünk, hiszen annyi különböző érzést adhatsz hozzá a szexuális élményedhez. Akár inkább hagyjátok, hogy a víz lecsorogjon a hátatokon, akár növelitek az érzéki érintéseket, miközben szappanoztok, akár a zuhanyrózsát használjátok egymás stimulálására, vagy a zuhany alatt kezditek az előjátékot, mielőtt később a hálószobában befejeznétek, a zuhanyzós szex a szenzációs nyári szex lehetőségeinek listáján az első helyen áll.

Nyári szex tipp 2: Hűtsd le magad jégkockákkal

Ha még nem használtál jégkockát orális szex közben, akkor egy nagyon különleges trükkről maradtál le. A jégkocka nem csak lassan olvad el a szájában, és segít lehűlni, de a jégkocka hűvös érzése a szája és ajkai melegével kombinálva növeli partnere nemi szervének élvezetét. Foghatsz egy jégkockát is, és bedörzsölheted vele az erogén zónákat, például a belső combokat vagy a nyakat, hogy az előjáték tökéletes legyen. Ha egy lépéssel tovább akarsz menni, bekötött szemmel is növelheted a jégkockák izgalmát. Ha legközelebb úgy érzi, hogy emelkedik a hőmérséklet, ragadjon meg néhány jégkockát, és adjon a partnerének libabőrös érzést.

Nyári szex tipp 3: Hűtsd le a szexuális játékaidat

Egy másik kedvenc módszerünk a hőhullám alatti lehűléshez az, ha egy edényt megtöltünk jéghideg vízzel (jégkockákat is adhatunk hozzá), és egy ideig hűlni hagyjuk az üveg vagy fém szexjátékunkat. Használat előtt 10 percre a hűtőszekrénybe is teheti, hogy lehűljön. A szexuális játék hűvössége, ahogy behatol a partnerébe (vagy magába), izgalmas érzéseket és bizsergető orgazmust biztosít.

4. nyári szextipp: Használj hűvös ételeket.

Fogja kedvenc fagylaltját vagy hűtött tejszínhabot, és kenje be vele partnere testét. Amikor a hűvös érzés eléri a testedet, kielégítő érzést adhatsz a partnerednek, hagyhatod, hogy érezze a leheleted melegét, miközben csókolod és nyalogatod. Nők, kérjük, vigyázzanak, hogy ne tegyenek jégkrémet vagy tejszínhabot a hüvely közelébe, mivel a cukor élesztőgomba fertőzést okozhat, és ez senkinek sem jó móka.

Nyári szex tipp 5: Légy kreatív

A misszionárius póz egy forró nyári napon túl forrónak és izzasztónak tűnhet - a két test egymáson való elhelyezkedése csak még több testhőt termel. Talán itt az ideje, hogy kipróbálj néhány új pozíciót, amelyek kevesebb testkontaktust igényelnek. A fordított cowgirl (amikor a nő felül fekszik, de a partnere lábával szemben) és a kutyapóz (amikor az egyik partner előre hajol, a másik pedig hátulról veszi őt) két olyan alternatív póz lehet, amelyet érdemes kipróbálnod idén nyáron.

Nyári szex tipp 6: Érezd a hűvös szellőt

Lehet, hogy egyszerűnek hangzik, de van valami kielégítő abban, amikor egy hűvös szellőt érzel a bőrödön, amikor felizgatottnak érzed magad. Mi lehet jobb, mint a rekkenő hőségben hűsölni szex közben? Akár nagy kertje van, akár egy eldugott helyen a szabadban kényeztetheti magát, meg fogja tapasztalni, hogy a hűvös levegő fokozza a szexuális élményt. Ha nem tudsz a szabadban szexelni, nyisd ki az ablakot, és hozd be a friss levegőt.

Nyári szex tipp 7: Használj óvszert

Ha egy nyári románcot tervezel, csábító lehet, hogy eldobod az óvszert, és óvszer nélkül randizol, de a szexuális úton terjedő fertőzéssel vagy a terhesség kockázatával való foglalkozás biztosan nem az a mód, ahogyan a nyarat szeretnéd befejezni. Ultravékony óvszerünkkel és tökéletes méretünkkel olyan érzésed lesz, mintha szinte egyáltalán nem is viselnél óvszert, de azzal a plusz bónusszal, hogy nem érnek kellemetlen meglepetések.

Vásároljon óvszert most

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most