Skip to main content

Tavaszi ébredés: 5 tipp a felejthetetlen orgazmushoz

Ki nem szereti az intenzív orgazmust? Néha a szexuális életünk rutinba kerül, ahol a szexuális élvezet csökken - íme öt tipp, hogy idén tavasszal jobb orgazmusokat élhessünk át.

Maszturbáljon többet

Igen, jól hallottad - a több maszturbáció intenzívebb orgazmushoz vezet. Az intim zónád felfedezése nemcsak a testedet teszi tudatosabbá, de új és különböző kellemes érzéseket és érzéseket is felfedezhetsz, amelyek növelik a szexuális élvezetet, és bennfentes tudással ruháznak fel, amit legközelebb megoszthatsz a partnereddel. Ha korai magömléstől vagy túl gyorsan bekövetkező orgazmusoktól szenved, maszturbációval megtaníthatja a testét arra, hogy egy kicsit tovább várjon. Ez például úgy működik, hogy 30 másodpercig szünetet tartasz, amikor úgy érzed, hogy a csúcsponthoz közeledsz. Minél hosszabb szünetet tartasz, és megtanulsz időt szakítani, annál tovább tudod kitartani, amíg eljutsz a gyönyör csúcsára, ami a végső orgazmushoz vezet.

Szánjon időt az előjátékra

Tudjuk, hogy csábító lehet kihagyni az előjátékot, és rögtön a közösülésre térni, különösen, ha nincs sok időd vagy energiád. Ha azonban kihagyod az előjátékot, egy egész sor szexuális élvezetről maradsz le, mielőtt elérnéd az orgazmust. Az előjáték során a szervezet számos jó közérzetet keltő hormont szabadít fel, amelyek segítenek növelni a gyönyört a csúcspont idején. A dopamin, az örömszerzésért és jutalmazásért felelős neurotranszmitter az előjáték során szabadul fel, és fokozott örömérzethez és várakozáshoz vezet, míg az oxitocin, az "ölelkezési hormon" segít megerősíteni a kötődést és az intimitást ön és partnere között. Ezenkívül az előjáték segít felkészíteni a testet a közösülésre azáltal, hogy stimulálja az erogén zónákat, fokozza a nemi szervek véráramlását, "nedvesebbé" teszi Önt, és megfeszíti az izmokat az intenzívebb orgazmus érdekében. Ha tehát az utóbbi időben kihagyta az előjátékot, itt az ideje, hogy visszahozza azt a szexuális életébe - csodálkozni fog, hogyan is élt valaha nélküle!

Dobd fel a szexuális életedet új pozíciókkal

Lássuk be, könnyű szexuális rutinba esni, különösen, ha már régóta együtt vagytok a partnereddel. Lehet, hogy minden egyes alkalommal, amikor szexelünk, eldöntjük a kedvenc pózunkat, ami valószínűleg vagy misszionárius, tehenészlány vagy kutyapóz. De mivel a Káma Szútra több mint 64 pózt tartalmaz, rengeteg olyan póz és technika van, amiről talán még nem is hallottál, és amelyek növelhetik az intenzívebb és élvezetesebb orgazmus esélyét. Ráadásul egy új kedvenc póz megtalálása nagyszerű módja lehet annak, hogy szorosabb köteléket építsen ki partnerével, és szórakozzon, miközben minimalizálja a szexuális unalmat. Ha például még soha nem tapasztaltál hüvelyi orgazmust, a G-pontot stimuláló pózok váltogatása több szexuális élvezetet és intenzívebb orgazmust eredményezhet.

Tanulja meg a megfelelő légzéstechnikát

A tantrikus légzés egy olyan technika, amely növelheti a szexuális élvezetet és intenzívebb orgazmushoz vezethet azáltal, hogy növeli a testünk érzékenységét, tudatosságát és szexuális energiáját. Ez úgy történik, hogy lassú, mély légzésre összpontosítunk, miközben elképzeljük a szexuális energia áramlását, amely a testünkön keresztül mozog a közösülés során. Úgy gondolják, hogy ez a technika növeli a véráramlást és az érzékenységet a nemi szervek területén, ami nagyobb izgalomhoz és szexuális élvezethez vezet. Ha tehát intenzívebb orgazmust szeretne átélni, próbálja ki ezt a technikát.

  • Lélegezzen be lassan és mélyen az orrán keresztül körülbelül 5 másodpercig.
  • Belégzés közben éreznie kell, hogy a hasa megemelkedik - ezt nevezik rekeszizomlégzésnek, és segíthet a szexuális izgalom fokozásában és szabályozásában.
  • Tartsa vissza a lélegzetét 1-2 másodpercig.
  • Lassan lélegezzen ki az orrán keresztül körülbelül 5 másodpercig.

Minél többet gyakorolja ezt a technikát, annál könnyebb lesz hosszabb és intenzívebb orgazmust elérni.

Győződjön meg róla, hogy a megfelelő méretű óvszert használja

Az egyik legnagyobb mítosz, hogy az óvszer nem kényelmes - pedig ez a tévhit nem is állhatna távolabb az igazságtól. Egyesek azért nem szeretik az óvszert, mert rossz méretet viselnek, ami csökkenti a szexuális élvezetet, miközben a biztonságot is rontja. A túl nagy óvszer elcsúszhat közösülés közben, és csökkentheti az ingerlést és a súrlódást, ha nem feszül szorosan a péniszen, míg a túl szoros óvszer becsípheti a szárat, ami kellemetlenséget vagy csökkent vérkeringést okozhat. Ha az óvszer viselésekor jobban aggódik maga az óvszer miatt, vagy kényelmetlenül érzi magát, akkor kevésbé tud a szexuális élményre koncentrálni, és kevésbé élvezheti a közösülést. Hogy növelje az intenzívebb orgazmus esélyét, győződjön meg róla, hogy a megfelelő méretű óvszert használja. Éljen most a lehetőséggel, és határozza meg gyorsan és egyszerűen a megfelelő óvszer méretét.

Határozza meg az óvszer méretét most

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most