Skip to main content

Ingyenes óvszer a németországi diákoknak

Ingyen óvszer mindenkinek? Ez sok országban már régóta bevett szokás. Franciaországban nemrégiben úgy döntöttek, hogy 26 éves kor alatt mindenki ingyenesen kaphat óvszert a gyógyszertárakban. E politikai döntés egyik oka a szexuális úton terjedő betegségek gyorsan növekvő száma.

Mi a MISTER SIZE-nél megdöbbentőnek tartjuk ezeket a statisztikákat, és a Spondoms-szal együtt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az óvszeres fogamzásgátlás.

"Az elmúlt években Németországban számos szexuális úton terjedő betegség fertőzési száma meredeken emelkedett. Nagyon aggódunk emiatt, és tenni akarunk ellene" - mondja Luis Gunga, a Spondoms egyik alapítója.

Ezért dolgozunk most együtt azon, hogy a németországi fiatalok számára megkönnyítsük az óvszerrel és a biztonságos fogamzásgátlással kapcsolatos ismereteket. Egyes egyetemek és főiskolák hallgatói ezért a múlt hét óta (3. hét / 2023) ingyenesen kapnak MISTER SIZE óvszert. A kampány a wiesbadeni Rajna-Majna Iparművészeti Egyetem kampuszán kezdődött az első óvszeradagoló megnyitásával, amelyből minden hallgató kiveheti a részét. A héten további MISTER SIZE óvszeradagolókat állítottak fel a lüneburgi Leuphana Egyetemen és a Köln-Deutz-i TH Kölnben.

Mivel egy óvszer csak akkor véd megfelelően, ha nem szakad el vagy csúszik le, mind a 7 MISTER SIZE méret szerepel az említett óvszeradagolóban. Ezenkívül van egy Mister Size mérőszalag, amellyel gyorsan és egyszerűen megmérheti, hogy melyik óvszer mérete illik a legjobb darabjához. Ez egyrészt növeli a fogamzásgátlás biztonságát, másrészt az óvszereket nagyobb valószínűséggel használják, ha kényelmesen illeszkednek.

Összességében a diákok nagyon pozitívan értékelték a projektet. "Arra számítunk, hogy a projekt nagyon jó fogadtatásra talál, és különösen az AStA számos rendezvényén jól fogjuk hasznosítani" - mondja Max a Lüneburgi Egyetem AStA részéről a projektről. A diákok különösen örülnek annak, hogy a MISTER SIZE óvszerek különböző méretekben kaphatók, ami a jövőben csökkenti a balesetek számát.

Örülünk a diákok nagyszerű visszajelzéseinek a MISTER SIZE óvszerekkel kapcsolatban, és köszönjük a Spondomsnak az izgalmas együttműködést.

Mindazok számára, akik nem kapnak megfelelő óvszert az egyetemükön, de mégis biztonságosan szeretnék használni a megfelelő óvszert, kínáljuk kedvező árú Mister Size próbacsomagjainkat, hogy elkezdhessék.

Fedezze fel a Mister Size próbacsomagokat most

Mister Size
További cikkek

A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie

Olvassa el most

A tabletta - tényleg egyenlő jogok a szex közben?

Olvassa el most

Óvszer és síkosító: így megy a szex óraműpontossággal

Olvassa el most