Skip to main content

Miért szeretik a nők és a pornósztárok a kis péniszeket

Miért szeretik a nők és a pornósztárok a kis péniszeket? Ebben a cikkben megtudhatod a jó okokat, és azt is, hogy miért van sok ókori szobornak "kicsi" pénisze.

Ha kíváncsi vagy, olvass tovább, hogy többet megtudj.

A kis péniszek élvezetesebbek lehetnek szopás közben

A kis péniszek sokkal élvezetesebbek lehetnek szopás közben, mint a nagy péniszek. Akárcsak a vaginában, a szájban is csak korlátozott hely áll rendelkezésre. A kis péniszeknél nem kell olyan szélesre nyitni a szádat, nem kell annyira óvatosan bánni a fogaiddal, és kevésbé valószínű, hogy beindul az öklendezési reflex.

Ezért szereti sok nő, sőt még a pornósztárok is a kis péniszeket.

A kis péniszek elérik a G-pontot

Mivel a pénisz kisebb, teljesen más szögben tud behatolni. Ahelyett, hogy a méhnyaknak és a méhnek ütközne (erre mindjárt rátérünk), a kis pénisz a G-pontnak vagy annak közelében ütközik. Ez segít abban, hogy a nők könnyebben elérjék az orgazmust.

Természetesen a kis péniszű férfiak számára a megfelelő szexpozíció fontos a behatolási szög szempontjából.

A kis péniszek nem ütköznek a méhnyaknak vagy a méhnek.

Ez lehet az egyik legnagyobb probléma, ha egy nagy pénisszel rendelkező férfival szexelünk. Amikor nem izgatott, a hüvely átlagosan csak 6-13 cm hosszú, és a hüvelynyílás körülbelül 2,7-3,7 cm széles.

Izgalomban a hüvely akár kétszer olyan hosszú, azaz 12-26 cm hosszú is lehet, és a hüvelynyílás is nyúlik, de egy bizonyos ponton ez megáll.

Ha a pénisz jóval meghaladja ezeket a méreteket, az néha nagyon fájdalmas lehet a nők számára.

A kis pénisszel rendelkező férfiaknak jobb a kéz- és szájmunkájuk.

Ha a pénisz elmarad a fent említett hüvelyméretektől, és akkor talán mégsem elég a nyomás és a súrlódás a nők számára, akkor gyakran előfordul, hogy a kis péniszű férfiak más készségeiket edzették.

Gyakran hallottuk, hogy a nagy péniszű férfiak csak a méretükre hagyatkoznak, és nincs technikájuk. Sőt, gyakran elhanyagolják az előjátékot és az utójátékot a kezükkel és a szájukkal.

A kis péniszű férfiak gyakran elsajátították ezeket a készségeket, és ezeket használják arra, hogy partnerüket a csúcsra juttassák.

Kis péniszek a kisebb nyomásért, de nagyobb keménységért

A nagyobb péniszeknek természetesen több vérre van szükségük ahhoz, hogy keményebbek legyenek, mint a kis péniszeknek. Ez ahhoz vezethet, hogy a nagy péniszek kevésbé kemények, mint a kis péniszek.

Ezt a különbséget természetesen a nők is észreveszik. Még a pornószínésznők is, akik gyakran dolgoznak nagyobb kaliberűekkel, nyilatkoztak már úgy, hogy jobban élvezik a kisebb, keményebb péniszeket.

Tökéletes kombó - kompakt hüvely, túl kompakt pénisz

Mint mindig, ez azonban kompatibilitási kérdés is. Egy nő, akinek kisebb, rövidebb a vaginája, biztosan jobban kedveli a keskenyebb, rövidebb pénisszel rendelkező férfit.

A kettő együtt tökéletes kombinációt alkot, ami azt jelenti, hogy mindketten nagyon jól szórakozhatnak együtt.

Ha még mindig nehezedre esik szeretni a péniszedet úgy, ahogy van, akkor a legjobb tippjeinket itt foglaltuk össze neked.

Tény: Ezért van az ősi szobroknak kicsi péniszük.

Bizonyára észrevetted már, hogy az ókori szobroknak szinte mindig "kis" péniszük van.

Ez részben azért van, mert akkoriban más volt a szépségideál, de ami még fontosabb:

A szobrok péniszei egyáltalán nem sokkal kisebbek a mai átlagos méretnél. Ráadásul a nagy pénisz az ókori Görögországban a kéjvágyhoz és az ostobasághoz társult.

Az ideális görög férfi viszont racionális, intellektuális és tekintélyelvű volt. Ezeket a tulajdonságokat ezért a kis péniszhez társították, és a szobrokban megörökítették.

Figyelem: Fogamzásgátlás és óvszer a kis péniszeknél

A fogamzásgátlás mindig rendkívül fontos téma, hogy Ön és partnere jól védve legyen a nemi úton terjedő betegségek ellen.

Ez különösen nagy probléma, ha óvszert szeretne használni, mivel a piacon kapható standard óvszerek általában 52-es vagy 53-as méretűek. Azoknak a férfiaknak, akiknek kisebb vagy keskenyebb péniszük van, óriási problémáik vannak velük, mert az óvszer folyton lecsúszik róluk.

Ezért különösen fontos, hogy a megfelelő óvszerméretet mérje ki, és a megfelelő óvszerméretet használja.

Csak így vagytok mindketten optimálisan védve a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek ellen, és valóban élvezhetitek a szexet.

Következtetés - Miért szeretik a nők a kis péniszeket

A kis pénisz és viselője számos előnnyel járhat, több szórakozást és kielégülést hozhat, és tökéletes választás lehet a kis hüvelyű nők számára. Ráadásul az ókorban a kis péniszt az intellektussal, a tekintéllyel és a racionalitással társították.

Mind jó okok, amiért a nők szeretik a kis péniszeket.

Ha többet szeretnél megtudni a különböző péniszformákról, és arról, hogy mit árulnak el rólad vagy a partneredről, akkor olvass tovább.

Mister Size
További cikkek

Csinálj belőle többet - szexuális fantáziákkal a személyes fejedben mozi

Olvassa el most

Egyik sem olyan, mint a másik - mit jelentenek a különböző péniszformák

Olvassa el most

Kevesebbet szexelnek ma az emberek?

Olvassa el most