Skip to main content

Rólunk

MISTER SIZE - Társad a jobb szexért

A szex lehet és lehet tökéletes. Ezért a MISTER SIZE tökéletes feltételeket teremt ahhoz, hogy a közös pillanatokat teljes intenzitásukban élvezhessék. Itt többet megtudhat alapelveinkről, és arról, hogy miért hiszünk teljes mértékben abban, amit a MISTER SIZE képvisel.

Több mint 20 éves tapasztalat az óvszerekkel kapcsolatban

Családi vállalkozásunk 2001-ben kezdte az óvszerüzletet, és a kezdetektől fogva minden a megfelelő óvszerméret körül forgott. Kezdetben csak egy óvszer kereső volt a megfelelő mérethez és a Vinico online boltunk, de hamarosan mi magunk is fejlesztettünk óvszereket, és az évek során a Mister Size az összes tapasztalatunkból és vásárlói visszajelzésből született meg. A teljes Mister Size történetben többet megtudhatsz.

Vásárlóként ma is közvetlen kapcsolatban állsz velünk, így ha bármilyen kérdésed, javaslatod vagy kritikád van, várjuk a válaszodat, hogy tovább dolgozhassunk a tökéletesen illeszkedő óvszer tökéletesítésén. Szeretne bepillantani a kulisszák mögé? Akkor ismerd meg most a Mister Size csapatát.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
Rólunk

A Mister Size csapata

Kis családi vállalkozásunkban minden alkalmazott teljes mértékben elkötelezett és lelkes, hogy a megfelelő óvszert biztosítsa Önnek. Tudjon meg többet a Mister Size mögött álló emberekről a kulisszák mögé pillantva.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Rólunk

Az óvszerek minősége

Ahhoz, hogy ügyfeleinknek maximális biztonságot tudjunk garantálni, az első osztályú anyagok és a szigorú ellenőrzések a standard programunk részét képezik.

Kondom FAQ
Rólunk

GYIK az óvszerrel és az óvszer méretével kapcsolatban

Erhalte hier die Antworten auf alle deine Fragen rund ums Kondom, deine Kondomgröße, sowie MISTER SIZE als dein passendes Kondom.

Kérdése van hozzánk?

Akár magánügyfél, akár kereskedő: kérdése van, vagy érdekli a termékünk? Akkor vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot, szívesen segítünk Önnek! Ön kereskedő? Akkor tekintse meg kereskedői területünket.

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Németország

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Az adatvédelem nagyon fontos számunkra

Nincs félmegoldás - A MISTER SIZE négy alapelve

Mi, mint csapat, teljes mértékben a MISTER SIZE mögött állunk, mert elegünk van a fogamzásgátló módszerekből, amelyek csak rendben vannak. Itt nem lehet kompromisszumot kötni - egyszerűen mindennek stimmelnie kell. Mert csak így élhetitek át a legintimebb pillanatok boldogságát, és élvezhetitek az együtt töltött időt a maga teljes intenzitásában. Hogy mindez lehetséges legyen, a MISTER SIZE minden lépése a négy alapelvünkön alapul.

Az extra vékony anyag intenzív érzést biztosít.

A szex során az érzés a minden és minden - elvégre néhány gyönyörű pillanatot szeretnétek együtt élvezni, és teljesen átadni magatokat egymásnak. Természetesen az óvszer mint barát, társ és ágytárs nem állhat az útjába. Ezért optimalizáltuk a MISTER SIZE óvszereket, hogy alig érezze őket. A megfelelő méret, az ideális illeszkedés és a 0,05 mm-es falvastagság révén szex közben csak egy ostyavékony réteg van köztetek. Így élvezheti a teljes érzést.

A 7 méretünkkel mindenki megtalálhatja a számára igazán megfelelő óvszert.

A szex terén nincsenek egyformán alkalmazható megoldások. Minden ember más és más, és ez teljesen csodálatos. Ezért nem jöhet számunkra szóba a standard - számunkra Ön a személyes csúcspont. A szerelmi életed egyedi. Így Ön is megkapja az ideális társat: az igazán Önnek megfelelő óvszert. Lehet, hogy (még) nem személyre szabott, de már nagyon közel járunk hozzá. Ezt rögtön érezni fogod.

Termékeink és anyagaink teszteltek és tanúsítottak.

Ha fogamzásgátlásról és védekezésről van szó, ritkán van második esély. Ezért kell mindennek mindig illeszkednie. A hibák tabuk. Hogy teljes megbízhatóságot nyújthassunk Önnek, óvszereink tanúsítottak és alapos tesztelésnek vannak alávetve. Az első osztályú minőség abszolút minimumkövetelmény számunkra - hiszen nem csak a méretnek, hanem minden másnak is illeszkednie kell.

A tökéletes illeszkedés és az első osztályú anyagok magas szintű biztonságot nyújtanak.

A szex közbeni félelem és aggodalom felesleges örömgyilkosok, ezért számunkra abszolút nem jöhetnek szóba. Ezért a MISTER SIZE nem csak jó érzéssel tölti el Önt, hanem maximális biztonságot is nyújt. A személyes méretnek és az optimális illeszkedésnek köszönhetően minden pontosan úgy ül, ahogyan kell. Nincs hátránya - csak megbízható védelem a legszebb közös órákhoz.

Amiben hiszünk!

A MISTER SIZE-nél azt szeretnénk, hogy mindenkinek - alakjától függetlenül - élete legjobb szexét nyújtsuk. Ezért olyan terméket fejlesztettünk ki, amely éppoly egyedi, mint viselője.

Amazing Sex for everyone!

Nagyszerű szex mindenkinek - hitvallásunk

A szex ellazít, a szex örömet okoz, a szex boldoggá tesz - a szex (majdnem) mindent jobbá tesz. Ezért gondoljuk azt is, hogy mindenki megérdemli a jó szexet. Nem csak egyszer, hanem újra és újra. Ennek nem szabad, hogy felesleges akadályai legyenek, de szükségünk van egyszerű fogamzásgátló módszerekre, amelyek nem okoznak gondot vagy mellékhatásokat. Ezért hiszünk a MISTER SIZE-ben. Mert pontosan ezt teszi lehetővé.

Mister Size - Ez az óvszer illik rád!

A "Kiválóság az óvszerekben" vízióval a Vinergy kreatív csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy az óvszereket még jobbá - még érzékibbé - tegye. Állításunk: a szex óvszerrel ugyanolyan jó legyen, mint anélkül! Minden nap elkötelezzük magunkat e mellett. A megfelelő méretű óvszerekkel kapcsolatos közel 20 évnyi szenvedély és tapasztalat után ezért elindítottuk a Mister Size-t. A MISTER SIZE az az óvszer, amely úgy néz ki, mint egy óvszer, úgy véd, mint egy óvszer - de használat közben egyáltalán nem olyan érzés, mint egy hagyományos óvszer. Miért? Mert a férfiak és a nők szinte semmit sem éreznek. De nem csak az elhanyagolható vastagság az, ami érezhetően fokozza a gyönyört: a MISTER SIZE hét különböző méretben kapható - elvégre minden férfi legjobb darabja nagyon egyéni.

Szeretne többet megtudni Mister Size-ról? ... akkor nézze meg ezt az oldalt.

Itt megtudhatja, hogyan határozza meg az óvszer méretét.

Nem, szinte egyetlen fogamzásgátló sem 100%-ban biztonságos. A fogamzásgátló módszerek biztonságosságát a Pearl-index alapján számítják ki. Az óvszer Pearl-indexe 2-12, ami azt jelenti, hogy 100 nőből, aki egy éven keresztül óvszert használ, 2-12 esik teherbe. A többi fogamzásgátlóval összehasonlítva az óvszer meglehetősen rosszul teljesít. A legtöbb esetben ez alkalmazási hibák miatt van. A helyes használatról itt olvashat bővebben. Az olyan nemi úton terjedő betegségek, mint a HIV, a szifilisz, a gonorrhoea, a hepatitis B és a hepatitis C elleni védelmet illetően azonban az óvszer magas szintű védelmet nyújt.

Az óvszerek általában gumiszerű anyagokból készülnek, amelyek túlnyomó többsége latexből készül. A nem kívánt terhesség és a nemi úton terjedő fertőzések elleni védelem érdekében a nemi közösülés előtt az erekciós péniszre húzzák. A férfiak számára a sterilizáción kívül az óvszer az egyetlen fogamzásgátló eszköz.

Az óvszereknek önmagukban nincsenek mellékhatásaik. Ha azonban latexallergiája van, allergiás reakciót válthat ki. Az emberek körülbelül 2%-a szenved latexallergiában. Ezért vannak latexmentes óvszerek is.

A GYIK-hez