Skip to main content

Első alkalommal szexelni: Tippek és információk, hogy szép legyen

Van barátod vagy barátnőd, és hamarosan megtörténhet az első alkalom, vagy csak szeretnél többet megtudni? Akkor ebben a cikkben megtalálod a legjobb tippeket és információkat arról, hogy mire kell gondolnod, és mire kell odafigyelned.

Tényleg készen állsz az első alkalomra?

Ezt a kérdést mindenképpen fel kell tenned magadnak és neki is, mielőtt bármi történne!

Nincs nyomás!

Soha ne tegyen meg valamit, vagy ne kérjen meg senkit, hogy tegyen meg valamit, amit nem akar, vagy amire nem áll készen. Teljesen rendben van, ha még nem állsz készen a szexre.

Szánj rá annyi időt, amennyire csak szükséged van, még akkor is, ha úgy érzed, hogy az összes barátod már szexelt. Minél kevesebb nyomást helyezel magadra, annál nagyobb az esélye annak, hogy az első szexuális együttléted kellemes és élvezetes élmény lesz.

Mennyi az első szex átlagos életkora Németországban?

Németországban a legtöbb tinédzser átlagosan 17,2 évesen él először. A lányoknál 17,0 évesen, a fiúknál valamivel később, 17,4 évesen. Érdekes megjegyezni, hogy az első alkalommal szexelő nők átlagéletkora az elmúlt években emelkedett. 1998-ban a 15 éves lányok 29%-a és a 14 éves fiúk 10%-a már átélte az első alkalmat.

A lányok átlagos életkora első alkalommal Németországban

Az alábbiakban egy rövid listát találsz a lányok életkora és a százalékos arány szerint, hogy hányan közülük már szexeltek:

  • Lányok 14 évesen: Körülbelül 2-4%
  • 15 éves lányok: Körülbelül 9-13%
  • 16 éves lányok: Körülbelül 26 és 35 között
  • Lányok 17 évesen: Körülbelül 37-69%

A lányok 31-63%-a 18 évesen vagy később él először szexuális életet.

Az első alkalommal szexelő fiúk átlagéletkora Németországban

Az alábbiakban egy rövid listát találsz a fiúk kora szerint, és a százalékos arány szerint, hogy hányan közülük már szexeltek:

  • Fiúk 14 évesen: Körülbelül 3-6%
  • 15 éves fiúk: Körülbelül 10-21%
  • 16 éves fiúk: Körülbelül 35-37%
  • Fiúk 17 évesen: Körülbelül 59-64%

A fiúk 36-41%-a 18 évesen vagy később él először szexuális életet.

Hogyan készülj fel az első szexre

Ahhoz, hogy az első szex a lehető legélvezetesebb legyen, itt van néhány dolog, amit előzetesen meg kell tenned.

Beszélgetés a fogamzásgátlásról

A fogamzásgátlásról való beszélgetés a szex előtt hihetetlenül fontos, mert meg akarod előzni a terhességet és a nemi úton terjedő fertőzéseket.

Legyen nagyon világos, hogy melyik fogamzásgátló módszert alkalmazzák a nők vagy a férfiak esetében.

Beszélgetés a nemi betegségekről

Ez a kérdés különösen fontos, ha a partnere már korábban is szexelt. Kérdezze meg, hogy használtak-e óvszert. Ha nem, akkor kérdezze meg, hogy partnerét utána megvizsgálták-e nemi úton terjedő fertőzésekre.

Ha ez nem így van, akkor mindenképpen használj óvszert!

Az óvszer méretének kiválasztása és az óvszer vásárlása

Függetlenül attól, hogy partnere korábban már szexelt-e vagy sem, javasoljuk, hogy mindig a megfelelő méretű óvszert használja. Ez megvéd a nemi betegségektől és a terhességtől, és ha fiú vagy, segít abban is, hogy tovább tartson és jobban érezd magad.

Ezenkívül a megfelelő óvszerméret megvédi Önt az óvszer lecsúszásától vagy szétrepedésétől is.

Megvédi Önt az olyan partnerektől is, akik hazudtak Önnek más fogamzásgátló módszerekről vagy nemi úton terjedő fertőzésekről.

Találja meg a tökéletes óvszerméretet 4 egyszerű lépésben

Az óvszer helyes használata

Ha megtalálta a megfelelő óvszerméretet, akkor azt megfelelően kell használni.

Itt megtudhatja, hogyan kell helyesen felhúzni az óvszert.

Ha ezt végigolvasod, gyorsabban fel tudod majd venni, és eljutsz a szórakoztató részhez.

Választható: Válasszon és vásároljon kenőanyagot

A síkosító segíthet a lányoknak, ha idegességből vagy általában véve nem nedvesednek eléggé, és ennek következtében nem érzik jól magukat. A fiúk is jobban fogják érezni magukat, ha minden jól folyik.

Olvasson tovább itt, hogy többet megtudjon a kenőanyagról.

Ha meleg vagy (vagy más), és először szeretnéd kipróbálni az anált, a síkosító különösen fontos. Ezen túlmenően van még néhány dolog, amit figyelembe kell venned ahhoz, hogy az anális szex igazán jó legyen.

Olvassa el itt, hogy megtudja, hogyan működik az anális szex az első alkalommal.

Hogyan működik az első alkalom?

Bevezetés az első alkalommal

Valószínűleg már összeölelkeztetek, csókolóztatok, és talán még simogattátok és felfedeztétek egymás testét a kezeitekkel. Vagy talán már játszva birkóztatok egymással. Ugyanígy kezdeményezheti a szexet az első alkalommal. Ha már elkezdte a simogatást, akkor a kezét a partnere ruhája alá futtathatja.

Levetkőzés és előjáték

Kezdje a felsőtestével, és apránként vetkőzzön le. Ezt megtehetitek magatoknak vagy esetleg egymásnak, ha úgy érzitek, hogy ez a helyes. Közben csókolózhattok, ölelkezhettek és beszélgethettek.

Az előjáték során csókolhatjátok, simogathatjátok és masszírozhatjátok egymás testét. Talán a péniszét is a szájába veheti, vagy megnyalhatja a hüvelyét. Bármi megengedett, ami jól esik, és amiben mindketten egyetértetek.

Tudni fogja, hogy a teste készen áll többre, amikor a hüvelye nedves vagy a pénisze kemény. Mindkettőnek meg kell lennie, mielőtt továbbmennél.

Óvszer felhelyezése

A nő nedves, a férfi kemény, és te szeretnéd megtenni a következő lépést? Akkor itt az ideje, hogy elővegye az óvszert, és felhúzza, mielőtt továbbmegy.

Behatolás és még több

Ezután a fiú feküdhet a lány tetején, vagy a lány a fiú tetején, miközben vagy mielőtt a pénisz a hüvelybe kerül. Szánjon rá időt, és lépésről lépésre haladjon mélyebbre, hogy mindennek legyen ideje alkalmazkodni az új helyzethez.

Ezután mozgathatja a csípőjét, hogy a pénisz befelé és kifelé mozogjon. Ezek lehetnek kisebb-nagyobb mozgások. Különösen a lányoknál lehet kellemesebb, ha a fiú mélyen marad, és a szeméremcsontjával dörzsöli a hüvelyt és a csiklót.

És aztán?

Addig is beszéljetek egymással és egyeztessetek. Használjon olyan szavakat és kifejezéseket, mint:

  • Ez jó.
  • Folytasd így.
  • Cég
  • Finoman
  • Gyorsabb
  • Lassabb
  • Mélyebb
  • Nem olyan mélyen
  • Próbáld ki így ...

Az is segít, ha figyelünk a másik testére. Úgy néz ki és úgy érzi, hogy tetszik neki? Akkor folytassa. Bizonytalan vagy? Akkor kérdezd meg.

Különösen fontos, hogy a másik ember jól érezze magát, hogy biztonságban, szeretve és értékelve érezze magát.

Közvetlenül az orgazmus előtt valószínűleg valamilyen bizsergést fog érezni a nemi szerveiben. Az orgazmus során az izmok néha nagyon megfeszülnek vagy remegni kezdenek. Mindez teljesen normális.

Ha az egyik személynek előbb van orgazmusa, mint a másiknak, a másik személy is folytathatja a szájjal és az ujjakkal.

És ne aggódj, ha nem igazán működik, minél gyakrabban szexelsz, annál "normálisabb" és jobb lesz.

A "nem" és a "nem akarom" mindig választható.

Akár az első, akár a 100. alkalommal szexelsz, a legfontosabb alapszabály mindig az, hogy MINDIG meggondolhatod magad.

A "nem" mindig egy lehetőség.

A "Nem akarom ezt (többé)" mindig egy lehetőség.

Ez vonatkozik a lányokra és a fiúkra is: Soha ne tegyél meg vagy hagyj megtenni valamit az akaratod ellenére, függetlenül attól, hogy mennyire kedveled a másik személyt.

Aki nem fogadja el a "nem"-et, a "nem akarom ezt (többé)" vagy más módon, vagy megpróbál meggyőzni, az ne szexeljen!

Milyen az első szex valójában, és milyen érzés?

Az első szex az érzelmek tűzijátékát jelentheti. Hihetetlenül furcsa, ismeretlen, de nagyon szép és kellemes is lehet. Fontos, hogy mindig hallgass a testedre, és szánj rá elég időt.

Fáj az első alkalom?

Hogy az első alkalom fáj-e, az teljesen más. Egyesek enyhe fájdalmat éreznek, mások nem.

Annak érdekében, hogy minden a lehető legsimábban menjen, mindig győződjön meg arról, hogy a hüvelye szép és nedves. Ha még nem nedves, akkor az előjátékot egy kicsit hosszabbra lehet nyújtani, vagy használhatsz vizes alapú síkosítót.

Az anális szexnek szintén fájdalommentesnek kell lennie. Különösen itt kell sok kenőanyagot használni.

Semmiképpen ne használjon olajokat vagy zsíros síkosítókat, mert ezek feloldhatják az óvszert, és fertőzésekhez vezethetnek.

Az első alkalom nagyon furcsa lehet

Minden, ami a szexszel kapcsolatos, az első néhány alkalommal kibaszottul furcsa lehet. Ha Ön és partnere tapasztalatlanok, a mozdulatok ismeretlenek és természetellenesnek tűnnek.

Lehet, hogy azért nem tudtok belekezdeni, mert mindketten túl idegesek vagytok. Ez is teljesen normális.

A tapasztalt érzéseket eleinte nehéz lehet kategorizálni, és még az is lehet, hogy kissé kellemetlenek. Mindig fontos, hogy figyeljünk a testünkre és annak jelzéseire.

Ha valami fáj, vagy nem tetszik, Ön és partnere bármikor kipróbálhatnak valami mást, abbahagyhatják vagy szünetet tarthatnak.

Egyébként, éppen azért, mert ez olyan furcsa lehet, a nevetés és a beszélgetés segíthet csökkenteni az idegességet és a szorongást, és biztosítja, hogy jól érezd magad, még akkor is, ha esetleg nem sikerül túl jól.

Ismeretlen szagok, ízek, formák és színek.

Az iskolai szexuális nevelés mindannyiunkat megtévesztett. Egyetlen hüvelynek sincs ugyanolyan illata, kinézete vagy íze, és ugyanez vonatkozik a péniszre is.

Sok hüvelynek hosszabbak a belső szeméremajkai, ahogyan egyes férfiaknak is hosszabb a fitymájuk. Egyes vagináknak vagy péniszeknek erősebb szaguk vagy ízük van, mint másoknak.

És ez mind teljesen normális.

Milyen érzés a szex?

Mivel a hüvelyt és a végbélnyílást nyálkahártya borítja, a nyelvét vagy az ujját végigsimíthatja az arca belső oldalán. Ilyen érzés a szex.

A szex nem olyan, mint a pornóban

Őrült pozíciók, a péniszed a szádba helyezése egészen a tövéig, órákig tartó szex szünet nélkül, anális előkészítés nélkül. Mindez gyakran látható a pornóban.

A valóság nagyon is más. A pornófilmekben sok póz lehet, hogy szép a film szempontjából, de nem kényelmes a nők vagy a férfiak számára, és nem érzik jól magukat.

Sok más dolog, például az anális szex is sok előkészületet, gyakorlatot és különösen síkosítót igényel a sérülések és a fájdalom megelőzése érdekében.

Az igazi szexben több a beszélgetés, általában csak néhány pózt használnak, néha nevetnek, és néha egyszerűen nem igazán működik, vagy nagyon gyorsan véget ér. A szex nem versenysport, és nem is szabadna versenysportnak lennie, hanem valami szép és szórakoztató dolog minden érintett számára.

12 gyors tipp és információ az első szexhez

  1. Használja a nyelvét, ajkait és kezeit (ne a fogait), a hüvely és a pénisz nagyon érzékeny.
  2. Ha nem tudja, mit csinál vagy mit kellene csinálnia, használja a száját vagy a kezét.
  3. Legyen a közelben törülköző vagy zsebkendő.
  4. A partnere reszkethet, amikor eljön.
  5. Menjen a WC-re, hogy utána vizeljen, hogy elkerülje a fertőzést.
  6. Lehet, hogy hamarabb jössz, mint gondolnád
  7. Első alkalommal nem jöhetsz (még akkor sem, ha fiú vagy).
  8. Nevetni szabad
  9. Fontos, hogy beszéljünk és elmondjuk, hogyan tetszik, mit szeretünk vagy nem szeretünk.
  10. Még nem elég kemény vagy nedves? Vagy gyorsan jöttél? A száj és az ujjak segítenek
  11. Csak nagyon kevés nőnek van orgazmusa pusztán behatolással.
  12. Legyen kéznél egy kis víz vagy más ital, ha megszomjazna.

Következtetés: Az első szex

Az első szex a partnereddel nagyon furcsa, ismeretlen, talán még egy kicsit ijesztő is lehet. Megfelelő előkészítéssel, elegendő idővel és türelemmel az első közösülés még mindig csodálatos élmény lehet.

Ha teljes szerelmi életet akarsz, egy dolgot meg kell értened: A jó szexnek nem kell tökéletesnek lennie. Olvassa el a cikket, hogy többet megtudjon.

Mister Size
További cikkek

Az óvszer megfelelő felhelyezése - hogyan kell csinálni anélkül, hogy idegesítő lenne

Olvassa el most

Barátság+, vegyes, nyitott kapcsolat és poligámia - mi a helyzet a modern párkapcsolati modellekkel?

Olvassa el most

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi - szeretem a péniszemet

Olvassa el most