Skip to main content

Erekciós problémák leküzdése óvszerrel - Merev teljesítmény a gumi ellenére is

Az óvszerhasználat során fellépő merevedési problémák széles körben elterjedtek, és különböző okai lehetnek. A Crosby és munkatársai által 2013-ban végzett tanulmány szerint a férfiak 25%-a állította, hogy óvszer felhelyezésekor merevedési problémákat tapasztalt. Ennek azonban nem feltétlenül kell merevedési zavarral összefüggésben állnia. Gyakran pszichológiai tényezők is szerepet játszanak.

Az óvszerhasználat stresszt és teljesítménykényszert válthat ki. Az olyan gondolatok, mint "Remélem, ezúttal sikerül" vagy "Legutóbb rosszul sikerült" olyan feszült helyzetet teremtenek, amely megnehezíti az erekciót. A szégyen vagy a félelem attól, hogy a pénisz túl kicsi az óvszerhez vagy a partnerhez, szintén súlyosbíthatja az erekciós problémákat.

Vannak azonban tisztán fizikai okok is: A szorosan illeszkedő óvszer felhúzása nyomást gyakorol a péniszre, ami a véráramlás zavarához vezethet. Ez merevedési problémákhoz vezethet, különösen a nem tökéletesen illeszkedő óvszerek esetében. A megfelelő óvszerméret ezért a gondtalan és biztonságos szexhez is elengedhetetlen.

Tippek az óvszerrel való stabil erekcióhoz

1. Figyeljen az óvszer méretére

A túl szoros vagy túl széles óvszer akadályozhatja az erekciót. Figyeljen a megfelelő óvszer méretére, ez nemcsak az érzést és a szórakozást növeli, hanem nagyobb biztonságot is nyújt, mert a megfelelő óvszer például nem csúszik le egyszerűen.

Határozza meg az óvszer méretét most

2. Csökkentse az izgalmat

Próbáld meg lazán és nyugodtan megközelíteni az óvszerhasználatot. Kerülje a teljesítményre vonatkozó gondolatokat, helyette koncentráljon a pillanatra és az erotikus hangulatra.

3. Használjon kakasgyűrűt

A pl. puha szilikonból készült péniszgyűrűk a vér visszaáramlásának csökkentésével segíthetnek az erekció stabilizálásában. Ezeket azonban óvatosan és csak rövid ideig kell használni.

4. stimuláló síkosítók

Az enyhe erekciót fokozó vagy stimuláló összetevőket, például L-arginint vagy mentolt tartalmazó síkosítók bizonyos esetekben előnyösek lehetnek. Győződjön meg róla, hogy nincsenek összeférhetetlenségek, és hogy a gél óvszerrel való használatra engedélyezett. Ahhoz, hogy hatékony legyen, a gélt logikusan az óvszerre, azaz a péniszre kell felvinni, mielőtt az óvszert fel húznánk.

5 Elegendő izgalom

Szánjon elegendő időt az ingerlésre és az izgalomra. Engedje el a stresszt és a zavaró gondolatokat, lélegezzen mélyeket és koncentráljon az élvezetre. A libidót és a potenciát néhány étrend-kiegészítő, például a MISTER SIZE étrend-kiegészítő segítségével is növelheti.

További tippek a potencia növelésére

6. Tartson szüneteket

Tartson rövid szüneteket és váltson közben pózt vagy tevékenységet. A rövid megszakítás leveheti a nyomást.

7. Helyes használat

Húzza az óvszert a péniszére, amikor az merevedik. A helytelen használat károsíthatja az erekciót.

Helyesen húzza fel az óvszert

8. A nőnek is elegendő nedvességgel kell rendelkeznie

Ha az óvszer nem tud eléggé csúszni a behatolás során, az erekció is összeomolhat. Ha partnere például hüvelyszárazságban szenved, a szexuális együttlét nemcsak számára lehet kellemetlen, hanem saját stabilitását is befolyásolhatja. A zsírok, olajok és krémek megtámadhatják az óvszert, ezért kérjük, ne használja ezeket segédeszközként vagy a személyes síkosító helyettesítésére. Ezért csak megfelelő síkosítókat használjon, például olyan vízalapú síkosítókat, mint a MISTER SIZE Bio Lubricant, amelyek óvszerrel is használhatóak.

9. Kerülje a figyelemelterelést

Az izgalomtól elvonatkoztató gondolatok kedvezhetnek az erekciós problémáknak. Próbáljon meg a pillanatban maradni. A külső stressz, például a munka vagy a család okozhatja.

10. Kommunikáció a partnerrel

Az óvszerhasználattal kapcsolatos félelmekről vagy bizonytalanságokról való nyílt eszmecsere a partnerével nyugodtabbá teheti a dolgokat. Beszéljen nyíltan az aggodalmairól, problémáiról és félelmeiről, így mindkét partner jobban tud egymásra reagálni.

11. Elegendő gyakorlat - maszturbálás óvszerrel

Gyakorlat teszi a mestert, és ez az óvszerre is érvényes. Például használj időnként óvszert, amikor maszturbálsz. Így előre gyakorolhatsz, és hozzászokhatsz az óvszerrel való szex érzéséhez. Mire szexelni fogsz, megszokod az óvszert, és nem lesz többé problémád.

12. Szakértői segítség

Ha az erekciós problémák továbbra is fennállnak, hasznos lehet egy orvosi vizsgálat, hogy kizárjuk az olyan organikus okokat, mint az érelmeszesedés, a hormonális zavarok vagy az idegproblémák. Ha minden tipp használhatatlan, a párterápia vagy a szexuális tanácsadás is hasznos lehet az esetleges pszichológiai blokkok feloldására. A merevedési zavarok okainak elvileg nem feltétlenül van köze az óvszerhez:

A merevedési zavar egyéb okai

Következtetés

Amíg nincsenek fizikai okok, addig a megfelelő megközelítéssel, egy kis türelemmel és lazítással, a megfelelő óvszermérettel és egy kis gyakorlással könnyen elsajátíthatja az óvszer használatát anélkül, hogy erekciós problémái lennének. Az óvszerrel való szex az élvezetes és biztonságos közösülést jelenti.

Ha még mindig bizonytalan az óvszer méretével kapcsolatban, mi a MISTER SIZE-nél a megfelelő mérőeszközöket is kínáljuk, mint például az óvszer mérőeszközünket, a mérőalkalmazásunkat vagy a 3 óvszerből álló kis csomagokat a kockázatmentes teszteléshez, amíg meg nem találja a megfelelő méretet.

Vásároljon megfelelő óvszert most

Mister Size
További cikkek

Első alkalommal szexelni: Tippek és információk, hogy szép legyen

Olvassa el most

Mi az a Pearl Index - és miért jó az óvszer!

Olvassa el most

Az óvszerek helyes tárolása

Olvassa el most